Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Ir toliau Kinijoje rungtyniausiantis Donatas Motiejūnas atskleidė klubą, kuriame rungtyniaus artėjantį sezoną.

Donatas Motiejūnas

Donatas  Motiejūnas
Pozicija: PF, C
Amžius: 29
Ūgis: 213 cm
Svoris: 120 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

„Pasirašiau kontraktą su „Xinjiang Flying Tigers“ klubu, nes žinau, koks jis stiprus, – „15min.lt“ žurnalistei Ievai Dumbauskaitei sakė Motiejūnas. – „Flying Tigers“ yra laimėjusi Kinijos čempionatą, taip pat nuolat patenka į pusfinalius, taigi tai – laiminti komanda. O aš būtent to ir ieškojau.“

Pirmasis apie Motiejūno ir Urumčio „Flying Tigers“ bendradarbiavimą pranešė žurnalistas Donatas Urbonas.

Pastarąjį sezoną „Flying Tigers“ žygį Kinijos čempionate baigė pusfinalyje.

Netrukus 30-metį švęsiantis centras taip pat atskleidė, jog šį tarpsezonį bendravo su Eurolygos klubais.

„Buvo kalbamasi su Tel Avivo „Maccabi“, daug bendravome su Pirėjo „Olympiakos“ klubu ir keliais kitais klubais, tačiau matosi, jog dėl koronaviruso situacijos daugelis ekipų yra nežinioje, negali pateikti itin gerų pasiūlymų. Tai labai jaučiasi šiais metais“, – „15min.lt“ atviravo Motiejūnas.

Kinijoje nuo 2017-ųjų rungtyniaujantis aukštaūgis šį sezoną „Sharks“ klubui vidutiniškai per 37 minutes pelnė po 22,8 taško, atkovojo po 15,1 kamuolio ir atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Lukas
teisingai Kinijoj ir mokesciai mazesni uzsienieciam ir dar alga didesne, plius jis ten vertinamas. Padetu kontrantus ant stalo visi cia komentatoriai kinija pasirinktu, o po sezono gal dar porai menesiu ir su nba klubu pasirasytu sutarti. O eurolyga ka? papultu i kokia SISTEMA ir uzdraustu jam kokiu trajakus metys, ar i greita puolima begt, dar neduog dieve pasa ne i ta puse paduotu, ir mokintu ji apie gyvenimo prasmes
2020-09-18
+9
Atsakyti
Golis
"Tai laiminti komanda, o aš to ir ieškojau"- rimtai?:DDD kam rūpi koks klubas ką laimi Kinijoj? parodijų, klounų lyga ir tiek.
2020-09-18
+8
Atsakyti
Ceska
siaip tai gaila kazkiek nes potencialo turi, talento turi, tikrai perpektyvus krepsininkas ir dar iseitu kazkas is jo, bet kad tingi jis ir pats degina savo karjera, kolkas nieko nepasiekes, o nori kad pultu visi po kojom su pinigu maisu. Na bent ant senatves uzsidirbs, realiai ko daugiau reikia, bet nevaidina jis jobanos zvaigzdes, nes LKL pilnas daugiau pasiekusiu krepsininku negu jis
2020-09-18
+8
Atsakyti
GailaZmogaus
Niekada gyvenime nėra parodęs aukšto lygio krepšinio. bussiness men. eurolygoj sedėtu ant suolo vienareikšmiškai. sedekerskis jau šį sezona už jį geresnis būtu.
2020-09-18
-6
Atsakyti
Linas
pinigų užsidibs. taip. bet tarp krepšinio fanų bus kaip šiukšlė. ir už kokiu 20metų per protmušį kas nors paklaus apie motiejuna tai kalbes taip pat kaip ir apie.. dar tokiu pavyzdiu nera. kamuolio prostitutė.
2020-09-18
+3
Atsakyti
Tony
Kitas dar dalykas .. vieni mano kad kazkas jam pavydi tu pinigų uzdirbamų. Pinigu niekas nepavydi, o tiesiog erzina tokie žmones , kurie myza ant viso svieto, o po to prasosi kad nori uz rinktinę žaist , ateiti zalgiri palost. Tokiu myžniu tiesiog žmones nemegsta. Ir kas noretu matyt atstovaujanti myžala už šalį ar tavo gimtąjį miestą???
2020-09-18
+20
Atsakyti
Tony
kaip keista kad ciurkos jam kazka dar siulo, siulo nes ugis 213 . Tarp 170 ugio zaideju susirenka savo taskus ir kamuolius. O reiktu su tikrais vyrais palost eurolygoj tai tik suoleli sildytu.
2020-09-18
-2
Atsakyti
Hehe
turbut zalgiris neivertino kad kontrakta reikia siulyti ne tik jam, bet ir tam prielipai treneriukui
2020-09-18
-4
Atsakyti
Jonas
jis verslininkas daugiau o ne krepsininkas , cia daugiau nera ka diskutuoti.
2020-09-18
+6
Atsakyti
mod123
kaip sakoma pinigas gerai ir visi ju nori, bet jis pasirinko toki lengva kelia ir honoraro nebepasikels auksciau, uzuot paprakaitaves sezona ar du eurolygoj ir gaves is kur nors dar geresni pasiulyma, ir tas vercia dabar rimtai pagalvot, kad jo lygis tikrai menkas ir jis pats bijo to, i Kinija vaziuoja tik buve geri zaidejai baigt karjeru ar dar kokie su dopingu susije ir problematiski, o ne karjeros pike esantys...
2020-09-18
+6
Atsakyti
Aldona
Svesiantis 30meti??? Kad raso cia tuos straipsnius? Jis 1988m gimino,paskaiciuok mielas zurnaliste... ir nebenardyk pagal jo dudele,nei kas nors donejos juo nei ka... Senas bajeris sakyt kad domisi tavim klubai ir laukt pasiulymu.. atsiciukinkit malalietkos jus
2020-09-18
+10
Atsakyti
Ka galiu pasakyt
-Lopas😀
2020-09-18
+3
Atsakyti
Jai
yra toks tenisininkas Bublik (23 m) is kazakstano (stovi atp apie 50 tas) tai kazkada neseniai zurbalistams yra sakes kad ji tenisas uzknisa juodai ir zaidzia ji tik del to kad reikia uzdirbti babkiu - tas pats ir motiejunas - jokiu sportiniu ambiciju - tik babkes ir dar karta babkes - speti uzkalti kuo daugiau per savo karjera - suorantu kad babkes svarbu labai nu bet kai esi tokiam lugyje tai lyg ir svarbu noreti varYtis auksciusiam lyguje jei ne nba tai eurolygoje - bet ne px del babkiu galiu ir kinijoje
2020-09-18
+8
Atsakyti
Mar
O jis dar nori kad ji kas gerbtu... looseriskas mentalitetas.
2020-09-18
-4
Atsakyti
BARKLEY
SITAM KLOUNUI TIK IR ZAISTI STUDENTU LYGOJE(KINIJOS) DAR GLUSAS PASAKAS SEKA,KAG KAZKAS DOMISI JUO IR NIEKO GERO PASIULYTI NEGALI,O KOKI TU KREPSINI PASIULYTI GALI NABAGE
2020-09-18
-3
Atsakyti
mentorius
durnelis taip ir nepasieks nieko
2020-09-17
+1
Atsakyti
Jonas
saunuolis Jonas kad pasirinko stipru kluba si karta.
2020-09-17
-1
Atsakyti
Anon
Butu atleistas iki Nauju metu Europoje. Man keista kaip zaidejas, kuris visiskai negali gintis domino komandas, kuriu treneriu zaidimo filosofija - gynyba. Maccabi pasieme Ziziciu, o Olympiacos jam 2 milijonu nepasiule, tai ismove atgal i Kinija.
2020-09-17
+6
Atsakyti
alioalio
Motiejunas:Zalgiris domejosi,bet ju pasiulymas priverte nusisypsoti,sunku suprasti kaip zaidejai gali isgyventi su tokiomis algomis,kaip zalgiri.Apie karjeros pabaigima zalgiri,Motiejunas uzsimine,kad neaatmeta varianto.Bet pasak krepsininko,sunku suprastui kaip galima zaisti uz menkus 400 simtus tukstanciu euru,krepsininkui kilo klausimas kaip jie islaiko savo seimas,kokius namus gali nusipirkti uz tokia suma,tai juokingi pinigai teige Krepsininkas.
2020-09-17
-2
Atsakyti
Šaunuolis Motiejūnas
Puikus pasirinkimas - o jūs duskit pavidolei. .... 🤣😅😅
2020-09-17
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.