Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Vilniaus „Ryto“ komandą prieš itin svarbų startą Čempionų lygos turnyre sustiprino NBA ir Eurolygoje rungtyniavęs Maurice'as Ndouras.

Maurice Ndour

Maurice  Ndour
Komanda: Vilniaus Rytas
Pozicija: PF
Amžius: 29
Ūgis: 206 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Senegalas

28-erių 206 cm ūgio puolėjas anksčiau gynė Niujorko „Knicks“, Madrido „Real“, Kazanės UNIKS ir „Valencia“ klubų garbę.

„Rytas“ su Senegalo rinktinės lyderiu pasirašė sutartį iki sezono pabaigos ir neviršys prieš sezoną nustatyto biudžeto krepšininkų algoms, skelbiama pranešime spaudai.

Klubas tikisi, kad Ndouras prie komandos prisijungs artėjančios savaitės viduryje ir jau galės padėti akistatoje su Kauno „Žalgiriu“ bei FIBA Čempionų lygos pirmose rungtynėse namie su Atėnų „Peristeri“. 

„Apie Maurice'ą daug pasako komandos, kuriose jis žaidė. Jo individualūs gebėjimai turėtų gerokai sustiprinti mūsų žaidimą gynyboje ir padės būti dar agresyvesniems puolime, – kalbėjo „Ryto“ vyr. treneris Donaldas Kairys. – Tai nepaprastai gabus krepšininkas. Dar vienas žaidėjas mūsų komandoje, kuris turi aukščiausio lygio krepšinio patirties. Tikimės, kad jis jau galės pasirodyti rungtynėse su „Žalgiriu“, kad fanai jį šiltai sutiks komandoje ir stipriai mus palaikys artėjančiose dvejose svarbiose rungtynėse.“ 

Įspūdingu rankų ilgiu pasižymintis Senegalo rinktinės kapitonas 2019 m. FIBA pasaulio čempionate fiksavo 10,2 taško, 4,2 atkovoto kamuolio bei 1,4 rezultatyvaus perdavimo statistiką. 

Ndouras tais pačiais metais buvo išrinktas geriausiai besiginančiu VTB lygos krepšininku bei pateko į „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

2019-2020 m. Eurolygos sezone Valensijos ekipoje Ndouras rinkdavo po 6,3 taško, po 2,4 atkovoto kamuolio bei 7 naudingumo balus. 

„Rytas“ spalio 25 d. namuose pasitiks Kauno „Žalgirį“, o po dviejų dienų taip pat namie pradės naują etapą klubo istorijoje debiutuodamas Čempionų lygoje dvikova su „Peristeri“ ekipa.

Ndouro žaidimo momentai:

Komentarai:
Anonimas
girdejau kad ryto kontrolini akciju paketa nupirko salciute :D ir nuo siol rytas zais su sukneliem kad zalgiriui lengviau butu dul.inti raudonus komunistus
2020-10-19
-14
Atsakyti
Anonimas
siulau visiems palaukti savaitgalio ir tada bus aisku tik vilnieciai nepamirskit po rungtyniu ateiti y komentarus ir pagiti savo erzilus :D
2020-10-19
+5
Atsakyti
Cosmo
panasu kad visai geras pastiprinimas rytui. galbut pagaliau rytas mes issuki zalgiriui finale, tikrai atsibode i viena kasa raityti vilniu, bet jau ko tai tikrai negaila ,tai ryto troliu fanu :D
2020-10-18
-1
Atsakyti
Prisišikę į kelnes sėdi žali balvonai, kad net šūdo kvapas, ateinantis nuo kauno, Vilniuje jaučiasi. Nusiraminkit kaimiečiai, Rytas šitą žaidėją paėmė už pinigus, kurie atsilaisvino paleidus Giedraitį ir Kulvietį. Bet šios naujienos tik gėlytės lyginant su tuo, kas bus pranešta per artimiausias dvi savaites. Pamatysit, koks žmogus perrimė Rytą į savo rankas, tada suprasite, kad juoda balta raudona ateina dominuoti amžiams.
2020-10-18
-5
Atsakyti
alen
Europos Ben Wallace.
2020-10-18
-3
Atsakyti
Anonimas
esu zalgirio fanas bet galiu pasakyti sitas pirkinys yra labai geras ir jis yra grynai euroleague zaidiejas
2020-10-18
-6
Atsakyti
Antanas
Ziaurus sitas juodasis erzilas,neabejotinai bus pajegiausias centras zaidziantis Lietuvoje,cia ne zalgirio letapedis varlius
2020-10-18
-14
Atsakyti
LOL
Duodu Ritos pute nukirst, kita sezona nebus su kuo čiulpt. Žandikaulis ir tas iškris, biudžetinis :) G taškas eina teisyngu keliu.
2020-10-18
+7
Atsakyti
TDaY
puikioa naujienos. is visu 3 kandidatu sitas labiaudiai patiko. gales ir 4 zaisti. Maccoloughui kaip ir nebelieka vietos, jei neprades su galva zaisti.
2020-10-18
-9
Atsakyti
hahaha
tipo sitas zais uz Kulviecio alga. Kokiais idiotais mus laiko Gedlis and co?
2020-10-18
-3
Atsakyti
Propeleris
zaidejas nera blogas, valencijoj visai gerai atrode. Tik idomu is kur tiek pinigu pas ryta pirkiniai vienas po kito tokie kaip Goudlock Ndour nors ir nereikalingi eurolygai bet vis tiek kainuoja. Jei yra is ko lai tik stiprinasi ir perka gal nebebus dauzomi europoj pagaliau, tik kad nebutu paskui kai juokesi is Zalgirio romanovo paskolu laikais o patys i ta ibride dabar.
2020-10-18
-5
Atsakyti
Kas ten
Tikrai neblogas
2020-10-18
-11
Atsakyti
Dfg
Išėjo Jarutis prasidėjo pirkiniai per kuriuos kitą sezoną rinks kaip Neptūno sudėtį, nes visus pinigus skolom paskirs atidavinėt. Arba dar labiau į minusą kris, kas ir yra labiau tikėtina 😀
2020-10-18
+15
Atsakyti
Babajus
Dieve mano nusipirko niekam nereikalinga sasyska, kuri nelose eurolygoje o sedejo ant suolo. Prastesnis uz gabena.
2020-10-18
+9
Atsakyti
legionieriai
Dabar ryte 4 Juodziai
2020-10-18
-1
Atsakyti
manau
pora menesiu pazais ir isvyks i stipresne komanda vistiek
2020-10-18
-2
Atsakyti
mod123
Lietuviskasis Calathesas: Erzinu visus LKL zaidejus taip kaip Graikiskasis Calathesas Šarą.👹
2020-10-18
+6
Atsakyti
Alio
jau pries si isigyjima ryto nieks nesustabde,bisus slave is kelio ir dominavo pries visus..vienintele europoja komanda nepralaimejiusi..tiesiog neiisivaizduoju kas su siuo isigyjimu gali ryta sustabdyti...faktai bemeluoja,rytas siuo metu geriausia europos komanda vienintele b pralaimejimu ir sluoja visus is kelio
2020-10-18
+2
Atsakyti
XXX
2020-10-18
-5
Atsakyti
Siemet Rytas, kaip senais gerais laikais- labai sexy. Kaip ilgai to laukiau
2020-10-18
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.