Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA), kaip ir likusios pasaulio krepšinio lygos, ruošiasi galimai koronaviruso grėsmei ir krepšininkams išsiuntė pranešimus su rekomendacijomis.

Viena iš rekomendacijų, skirta žaidėjams, yra tokia, jog jie praeidami pro sirgalius vietoje sumušimo delnais geriau naudotų kumščius. Dalijant autografus žaidėjams buvo rekomenduota naudoti savo rašiklius ir vengti pasirašinėti ant kamuolių ar marškinėlių.

Tuo metu NBA klubams buvo pranešta, kad egzistuoja galimybė, jog būsimų naujokų parodomosios treniruotės, tarptautiniai skautingo renginiai bus sumažintos apimties arba visai atšaukti.

„Koronavirusas išlieka stadijoje su potencialu staigiems pokyčiams“, – rašoma lygos pranešime.

Žaidėjų nuomone šiuo klausimu išsiskiria. Vieni vadovaujasi rekomendacijomis, kiti gyvena įprastu ritmu.

„Korona“, – prieš dvikovą su „Rockets“ į sirgalius kreipėsi „Knicks“ puolėjas Bobby Portisas, kuris fanams vietoje ištiesto delno atkišo sugniaužtą kumštį ir susimušė tokiu būdu.

„Apie tai visai negalvoju. Vis tiek būsiu toks, koks esu. Visi būsime tokie, kokie esame“, – teigė Majamio „Heat“ lyderis Jimmy Butleris.

Tuo metu Portlando „Trail Blazers“ gynėjas C.J. McCollumas jau prieš kelias dienas savo „Twitter“ paskyroje praneša, jog stabdo autografų dalijimą. Bostono „Celtics“ įžaidėjas Kemba Walkeris toks kategoriškas nebuvo.

„Esu tikras, kad dalinsiu autografus. Galbūt tik pasiimsiu savo paties rašiklį, su kuriuo ir pasirašinėsiu“, – teigė jis.

ESPN šaltinių teigimu, potencialiai koronavirusu užsikrėtęs NBA žaidėjas be krepšinio turėtų praleisti 2 savaites. Bent jau kol kas koronavirusas niekaip nepaveikė NBA tvarkaraščio ir komandų kelionių lėktuvais.

Komentarai:
gareape
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-03-03
-12
Atsakyti
Emma
https://getmeets.com - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-03-03
+2
Atsakyti
hungeecal
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-03-03
-2
Atsakyti
rr
Nebūtų amerikiečiai.
2020-03-03
+4
Atsakyti
Where Corona Happens
Afrikieciams diena be sumusimo delnais - kaip be oro. Po kiekvieno istarto sakinio apsigrabalioja rankom.
2020-03-03
+15
Atsakyti
Kaušai...
taigi kamuoliu tai vienu dalinasi 🤣
2020-03-03
+33
Atsakyti
hoop
durniu laivas :))
2020-03-03
+17
Atsakyti
Top”ine rekomendacija
tai galbl ir visiems atskirus kamuolius isdalinkit
2020-03-03
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.