Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vilniaus „Rytas“ paskutines Europos taurės „Top 16“ etapo rungtynes su Stambulo „Galatasaray“ pasitinka dar labiau nukraujavęs.

Prie jau kurį laiką nežaidžiančio Martyno Echodo prisijungė ir Ąžuolas Tubelis, kuris mače su Utenos „Juventus“ blokuodamas metimą susižeidė pirštą.

Tuo metu Pako Cruzą stabdo kelio skausmai, kuriuos gynėjas pajuto po FIBA rinktinių lango.

„Šiandien ryte turi paaiškėti dėl Pako Cruzo. Jis turi vizitą pas gydytoją ir gaus pirminį atsakymą. Dar labiau gaila, kad Tubelis atlikdamas bloką susižeidė pirštą. Gali būti, kad ir delną susižeidė. Viskas paaiškės po apsilankymo pas gydytojus, kiek tai bus savaičių – ar dvi, ar keturios, ar šešios. Dėl to labai gaila.

Dėl Echodo žalią šviesą turi uždegti medikai. Tas procesas gerėja, bet jis nėra toks greitas ir užtikrintas, kaip turėtų būti. Su Martynu labai aišku – nenorime skubinti. Svarbiausia yra jo sveikata.

Rytoj norime visi žaisti, su gera rotacija. Pirmiausiai turime išsiaiškinti, kas gali žaisti ir kas – ne. Visi turės šansą“, – prieš rungtynes su „Galatasaray“ sakė Dainius Adomaitis.

Vilniečiai paskutinės savo tarptautinio sezono rungtynes žais namuose antradienį 19 valandą.

– Treneri, ar nekilo minčių dėl traumų pasikviesti daugiau jaunimo?
– Galvojome apie Einarą Tubutį, bet jam pačiam reikia sugrįžti į gerą ritmą po to nelaimingo atsitikimo. Jis turi pajusti žaidimo ritmą. Kol kas, kiek turime informacijos ir kiek patys matėme, jis truputį vengia kontakto. Reikia, kad būtų gerame ritme.

– Kokie akcentai rungtynėms su „Galatasaray“?
– Jų fiziškumas yra įspūdingas. Tie jų dydžiai, su Aaronu Harrisonu aikštelėje jie susikuria labai daug pranašumų. Tarkime, Zachas Auguste'as penktoje pozicijoje rungtynėse su „Fenerbahče“ puolime atkovojo 9 kamuolius. Individualiai turime laikyti kiekvieno varžovo stipriąsias puses, neleisti jomis žaisti. Jie pastaruoju metu tai labai gerai daro. Svarbiausia bus sustabdyti jų greitą puolimą, jie tikrai labai gerai pereina iš gynybos į puolimą.

– „Galatasaray“ pastaruoju metu įveikė „Fenerbahče“ ir „Tofaš“. Kokį įspūdį palieka jų forma?
– Labai gerą. Turime žiūrėti į gynybą – visose rungtynėse, kuriose įmeta 80 taškų, jie laimi. Turime sumažinti jų skaičius, kad tai būtų 75 taškai ar mažiau. Faktas, kad tai bus labai sunku, bet turime tai padaryti.

– Ar jaučiasi dėl komandos nusiteikimo tai, kad šis mačas nieko nelemia turnyro lentelėje?
– Jie turi kažkokį šansą, tad varžovai išeis norėdami padaryti viską, kas priklauso nuo jų. Mes irgi žinome, ką jie turi padaryti. Mums labai svarbu išeiti į aikštelę pasiruošus psichologiškai. Jie ant mūsų šoks labai agresyviai. Turime būti tam pasiruošę.

Mūsų paskutinės rungtynės prieš savus žiūrovus, tad turime sužaisti dėl jų. Turime parodyti maksimalų atsidavimą aikštelėje. Faktas, kad mes šiomis rungtynėmis nieko negalime pakeisti, bet mes galime jas sužaisti dėl fanų.

Komentarai:
Antanas
Reiktu paimti viena erzila is dzukijos, tai yra Artura Jomanta ir kita erzila Stepa Babrauskas, tai jauniem Ryto kumeliukam parodytu dar savo parako klase erzilai
2020-03-02
+5
Atsakyti
Anonimas
O kodel Antanas nieko nesako apie situs suluzusius "erzilus"? Ar jau uzspringo paskutine savo varke kai dejo paskutinius, juodai dienai atsidetus, grasius?
2020-03-02
+5
Atsakyti
Nieko naujo poperiaus padangei pradejo praleijimiu ir baigtį praliejimu ir kažko super ryfanio debilo antano is super didingos parodijos taps sudu krūva
2020-03-02
-1
Atsakyti
ulialia
O tai praradimas, tubelis... cia tas pats kaip zalgiris skustusi kad venskus zaisti negali...
2020-03-02
+1
Atsakyti
Invalidai
bl...
2020-03-02
+1
Atsakyti
nu
isformuot parodija
2020-03-02
+5
Atsakyti
pff
px vapsie visvien jau del nieko nebekovoja, o tik kapojasi su juventus
2020-03-02
-7
Atsakyti
uz zalgiri
is esmes jau nieko ten nepasieks,ar su tubeliu, ar be.sezonas eurocupe galima sakyt net labai pasiseke kadangi pavyko iseit is grupes,na o daugiau kazko tiketis turint toki treneri ir sudeti butu naivu.
2020-03-02
+3
Atsakyti
Gėjus Paulius Ambrazevičius
Visiems jau bloga nuo RedBull projektėlio tai niekas ir žaist nebenori, imituoja traumas, laukia naujo sezono kad galės bėgt iš skęstančio laivo. Liūdi nemėžis ir salininkai, matyt ruseliam ir lenkam teks vėl naują klubą įkurt
2020-03-02
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.