Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

NBA legendos Dwyane‘o Wade‘o šeimoje – pokyčiai. Buvęs krepšininkas prieš 12 metų susilaukė sūnaus, tačiau atžalos prašymu nuo šiol savo vaiką vadins dukterimi.

„Visų pirma, aš ir mano žmona Gabrielle Union esame besididžiuojantys tėvai, turintys vaiką LGBTQ+ bendruomenėje bei esame besididžiuojantys šios bendruomenės sąjungininkai. Į savo, kaip tėvų, pareigas mes žiūrime itin rimtai“, – pokalbių laidoje sakė Wade‘as.

Wade‘as laidoje taip pat paaiškino, kad jo dukra Zaya gimė berniuku ir jai buvo suteiktas Ziono vardas, tačiau vieną dieną tėvų laukė rimtas pokalbis su savo dukterimi.

„Ji pasakė, kad nori su mumis pasikalbėti ir atskleisti visą tiesą“, – prisiminė buvęs krepšininkas.

„Noriu, kad į mane būtų kreipiamasi „Ji“. Būtų labai malonu, jei mane nuo šiol vadintume Zaya“, – atžalos ištartus žodžius prisiminė Wade‘as.

„Kuomet mūsų vaikai grįžta į namus su klausimu, problema mūsų, kaip tėvų darbas, yra išklausyti ir suteikti jiems geriausią įmanomą informaciją. Ir visa tai nesikeičia dėl seksualinių pažiūrų.

Pažiūrėjau į ją ir pasakiau, kad ji yra lyderė. Mūsų galimybė yra leisti išreikšti jai savo balsą. Šiuo metu daug kas priklauso ir nuo mūsų, nes jai – 12 metų, tačiau su laiku ji viską darys savarankiškai“, – užbaigė Wade‘as.

Komentarai:
Whatthef
Kaip man savo tevams paaiskint, kad as gimiau vargsu, bet is tikruju esu milijonierius?
2020-02-14
-11
Atsakyti
Van Basten
Yra toks žmogus, kuris "jaučiasi" esąs driežas. Sukalbami gydytojai "supranta" (savaime suprantama apmokėjus jų paslaugas) jo problemą ir daro jam plastines operacijas, kad jis būtų panašenis į driežą. Klausimas - ar atlikus tokias operacijas, to žmogaus DNR pasikeičia į driežo? Atsakymas -ne. Iš to seka išvada, kad remiantis moksliniais įrodymais, tas žmogus buvo, yra ir bus žmogus, nepaisant to, kad jis "jaučiasi" driežu. Manau panašiai yra ir su jautimųsi kitos lyties - atlikus operacijas, DNR nepasikeičia - vyras lieka vyru.
2020-02-14
+11
Atsakyti
Galėjo tam sraigtasparny būt ne Kobe, o Wade su savo "dukra"..
2020-02-14
-23
Atsakyti
KĮŽ
Aš dvylikos metų norėjau veido tatuiruotės. Dabar džiaugiuos, jog mano tėvai nebuvo tokie woke žmogeliukai kaip Wade\'as.
2020-02-14
+16
Atsakyti
Sakykit ka norit bet tie visi translyciai tai issigimimas... Nu dar tie visi gejai lesbieties nieko nesakau nors ir nesu uz juos, bet jei jie i mano gyvenima nelenda, viesai neagituoja visu tokiais but tai tegul ten gyvena ir daro tarpusavyje kaip jiems gerai, bet jau gimt vienokiu po to visokios operacijos ir vaistai ar kas ten kad but kitokiu tai jau nera normalu ir sveiko proto..
2020-02-13
+16
Atsakyti
...
Buvau baisiai pries visus urodus. Bet kita vertus... ant pasaulio ir tiap per daug zmoniu. Tai bent taip populiacija mazes. Bet va kas bus kai sitie isgamos savo vaikus prades augint isivaikine tai nezinau... baisu pagalvot kokiam pasauli uzaugs mano vaikai.... Ble ble ko tik neikisi tam zmogui per televizoriu... 12 metu nori pimpala nusipjaut. Nu as chujeju. Zmones neziurekit tv ir vaikam neleiskit :) ir pricioskiu pyderastisku neleiskit nesiot, ir bieberiu klausyt ir t.t ir viskas bus gerai...
2020-02-13
+10
Atsakyti
DilmahSystra
Big oof
2020-02-13
+5
Atsakyti
cipsas
nezinau, man galvoj netelpa tokios nesamones ir tai, kad dar yra palaikanciu..musu laikais eidavom zaisti slepyniu, kara, chalu chalai, dar kanors, o cia bled nuo pinigu pertekliaus lyti keicias...nesamone kazkokia. nebutu palaikymo ir kazkokiu lygiu teisiu tai ir neplistu jie cia kaip vezys
2020-02-13
-2
Atsakyti
Gaidyiissis
urooooda pagimde juoda
2020-02-13
-1
Atsakyti
ATI
2020-02-13
+16
Atsakyti
kūma
Dieve,Dieve ko tik ta p... neprigimdo.
2020-02-13
+2
Atsakyti
Ssh
neveltui tas Wade kažkoks nenormalus atrodo =D tarsi alkoholikas ar narkomanas iš veido
2020-02-13
-1
Atsakyti
Lauris
Na manau, kad kol 12 gali buti kuo nori. Bet jei mano vaikui taip susisautu galvoj, as iki 18 neleisciau hormonu gert kad papai augt. Po 18 gali tada patys sprendima finalini priimt
2020-02-13
+11
Atsakyti
Atsibuskit
G. Union iniciatyva sitas sprendimas buvo priimtas 100%, visos JAV TV super zvaigzdes yra parsidavusios ir kontroliuojamos is auksciau, gejai, transvestitai siuo metu yra labiausiai propaguojamas dalykas JAV, o toks ejimas su Wde\'o sunum, tik paskatins dar daugiau 12meciu vaiku tapti homoseksualais ar transvestitais. Dainininkas Lil Nas X prisipazino, kad yra homoseskualas, tik tada, kai tapo super zvaigzde, kaip manot kodel butent tada? Nes tai yra dar vienas kontroliujamas zmogus, kuris ko gero, net nera gejus, bet kadangi siuo metu sitas sudas JAV yra labai propaguojamas, tad zmogus patapo gejum, del to, kad jo pedom sektu, daug vaiku. kuriems jis yra idealas. Kodel jus manot youtuberis James Charles siuo metu yra vienas populiariausiu JAV? Nes paziurekit, ka jis propaguoja. Ir cia tu pavyzdziu yra 1000, atsibuskit zmones.
2020-02-13
+17
Atsakyti
BabyBoo
Kai tokiomis temomis kyla diskusijos, pasirodo visu musu bambaliniu buduliu mentalitetas, patys pirmieji palot, bet kai reik koki nors svarbu gyvenime sprendima priimti tai per skystos blauzdos buna, ereliai tik uz klaviaturos.
2020-02-13
+17
Atsakyti
Ak 47
Buvo lepinamas,turejo draugu ar bendramoksliu su polinkiu i homoseksualizma stai ir pasekme ka dabar turi Wade. Jav labai gaji pe--ku kultura jie ten veisiasi labiau negu plinta korona virusas.
2020-02-13
-4
Atsakyti
Vaidas
Kad tai toleruojama kaip ir viskas ok. Tačiau ar tikrai 12 metų asmuo ant tiek subrendęs, kad gali priimti tokį sprendimą? Čia juk ne šiaip nuspręsti kurią mokyklą lankyti. Čia gyvenimą keičiantis sprendimas. Pritariu daugumai, kad nemanau, jog reikia toleruoti tokį vaikų sprendimą. Tegu sulaukia 18 metų ir tada sprendžia pjaut bi...ą ar ne.
2020-02-13
+3
Atsakyti
eiktuna
cia tai zapadlo
2020-02-13
+21
Atsakyti
kazkas nerealaus
Kažkas nerealaus!!! Kažkas nerealaus!!! Sekmės naujajai wade\'o dukrai. O visi pavyduoliai duskit n*!!!
2020-02-13
-25
Atsakyti
daktaras
Vaikui lytinis brendimas prasidėjo. Nori prieš kūno kultūros pamokas persirenginėti kartu su mergaitėmis.
2020-02-13
+76
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.