Nuotr.: BasketNews.lt/D.Repečka
Nuotr. BasketNews.lt/D.Repečka

Didžiausių metų fone toliau sprendžiasi Thomaso Heurtelio likimas „Barcelonos“ klube. Šį kartą komandos vadovybė atsiklausė krepšininkų nuomonės, praneša „Eurohoops.net“.

Thomas Heurtel

Thomas  Heurtel
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PG, SG
Amžius: 31
Ūgis: 188 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Prancūzija

„Barcelona“ surengė vidinį žaidėjų balsavimą, ar šie norėtų matyti 31-erių įžaidėją komandoje, ir visi pasisakė vienbalsiai – 13-0 už tai, jog prancūzas liktų.

Tuo metu generalinio direktoriaus Nacho Rodriguezo ir vyr. trenerio Šarūno Jasikevičiaus nuomonė buvo kitokia. Jie pageidauja, jog klubą apgavęs Heurtelis išvyktų. Tiesa, tik ne į kitą Ispanijos klubą.

Tokias sutarties nutraukimo sąlygas „Barcelona“ ruošiasi toliau siūlyti.

Remiantis ankstesniais pranešimais, Heurtelis buvo susitaręs su principine Barselonos komandos varžove – Madrido „Real“.

Heurteliui nesutikus su pasiūlymu, jis gali būti išsiųstas į „Barcelonos“ dublerių komandą, kurios gretose po konflikto su katalonų vadovybe anksčiau laiką leido Tyrese'as Rice'as.

Eurolygos žaidėjų asociacija (ELPA) ir Ispanijos krepšininkų sąjunga (ABP) reiškia palaikymą Heurteliui nuo pirmos konflikto dienos, kurio įkarštyje Barselonos komanda paliko prancūzą vieną Stambule.

Komentarai:
Hf
Tegul paklausia žaidėjų nuomonės, ar nori, kad Jasikevičius liktų treneriu. Pašlemėkas vis dėlto mūsų taip gerbiamas Šaras yra.
2020-12-26
-2
Atsakyti
cc
Bet tai Huertelis gauna net 3.5 miljiono per metus nu barsai toki brangu zaideja i dublerius siust tai nezinau vistiek vasara tektu kazka daryt
2020-12-25
+22
Atsakyti
anonimas07
Chimkai galetu tokia "keliauk pats sau namo" taktika visai komandai panaudoti, gal tada zaidejai susitelks ir prades komandiskiau zaisti :D :D
2020-12-25
+4
Atsakyti
Popstar
jei butų principinga organizacija Barca, tai tokioj situacijoj turėtų atleist visus žaidėjus, pažiūrėsim kokius kiaušus turi
2020-12-25
-4
Atsakyti
Www
labai idomus balsavimai , kai zaidejai gauna algas ir dar kazkokiu balsavimu nori. barca yra darbdavys ir jei jis nores jis atleis savo darbuotoja , paprastas verslas. o cia kad buvo PALIKTAS tai labai juokynga
2020-12-25
+10
Atsakyti
Kepta duona
Barca supuvusi organizacija, tiek futbole tiek krepšini. Ir ta visi pasauli žino, tik dar nuo angsciau daug sirgaliu turi ir klubas su vardu, ant to ir vaziuoja. O taip klubas supuves.
2020-12-25
-8
Atsakyti
TDaY
Psicheviciaus kaorizai ir tiek. nepatiko psichui - ir paliko pas kebabus
2020-12-25
-3
Atsakyti
Neknisikite proto,neprirašykite visko Šarui,ar patys tokie buki esate,ar visus mus tokiais laikote? autoriau kiek klasių baigei?
2020-12-25
-7
Atsakyti
...
Tikrai keistai tas balsavimas atrodo, juk ne kiti žaidėjai sprendžia kas ateina kas išeina iš klubo, čia ne kiemo šaika kur patys sprendžia ką priims o ką išmes :)
2020-12-25
-5
Atsakyti
Tadas
gret sara atleis tik duok dieve neimti ji i zalgiri
2020-12-25
Atsakyti
...
NBA lygio treneriuko jau ir žaidėjai pradeda nemėgti, tik Žalgirio pastumdėliams jis patiki. Ir tai klausimas ar tikrai patiko
2020-12-25
-15
Atsakyti
Divos
o gali zaidejai nuvalsuoti ir ismesti reksni lauk?
2020-12-25
-2
Atsakyti
?
Barca apie susitarima su Huerteliu del abipusiu sutarimu kontrakto nutraukimo ir kompensacijos bei ismainymo i Feneri i Westermana kalbejo viesai ir be jokiu slaptumu. Tuo tarpu Huertelis viesai su viskuom sutiko nors slapta jau su Realu kalbejosi ir kai priejo liepto gala nuskridus i Stambula zaist rungtyniu ir tuo paciu pabaigt suderint salygas su Feneriu islindo yla is maiso kad Huertelis net nekalba su Feneriu o tik taip sako Barcai. Kad jau paliko Stambule (kas nebuvo grazu is Barcos puses kad ir kaip Huertelis padare) jau yra post factum nuo pradzios pagrindiniu sios istorijos įvykiu. Jei eis i teisma Hueretlis neturi jokiu sansu.
2020-12-25
-1
Atsakyti
manau, kad žaidėjo palikimas Turkijoj tik dar viena pamoka žaidėjui. Nemaloni, aišku, situacija, bet jis ir prieš tai ilgai sėdėjo suolo gale. Esu tikras, kad viskas prasidėjo daug anksčiau. Manai, kad čia žaidėjo ar jo agento liežuvio ar kažkokių veiksmų išdava. Galvoju, kad čia tiesiog Barsos bosų kerštas žaidėjui ir pamoka kitoms žvaigždėms. Barsa dėl prancūzo nebankrutuos, kiti - bus pamokyti, kaip negalima elgtis. Netikiu, kad Barsa bijo Realo, čia tik dar vienas kabliukas pamokyt žaidėją. Muziką visada užsako tas, kuris turi pinigų.
2020-12-25
+8
Atsakyti
Kenzo
Didžiausią atsakomybę už komandos rezultatus neša treneris. Jeigu jis mato, kad šitas žaidėjas nesugeba , tai jis ir keičia .Kitaip tada , kam reikalingas treneris .Gali žaidėjai pasitarti ir nubalsuoti kaip žaisti , ir to trenerio nereikia .
2020-12-25
+3
Atsakyti
A.
kazkas barsoje drumscia vandeni. sarui geriau jei pasitiketu sau isfikimais kariais, o ne prie ano jugoslavo susiformavusiu ir jiems dekingu kad atsidure barsoje. tikras ir geras isbandymas Sarui. galetu lt zurnalistai padetu jam kad buvo toks malonus ir charizmatiskas.
2020-12-25
-6
Atsakyti
?
Situacija paprasta, nori milijono kompnesacijos eini i feneri, nenori pinigu eini i reala. Dabar bande isdurt komanda pasiimt milijona ir iseit i reala. Teisingai padare barca galetu palikt be milijono ir be klubo...
2020-12-25
+6
Atsakyti
djgaffer
Ir tai vyksta per šventes.Atsisėstų normaliai tie vadovai su Heurteliu,žmoniškai visķą aptartų ir ramiai švęstų.Ysi ne,gadina vieni kitiems nuotaiką ir galo net nesimato šitoje istorijoje.
2020-12-25
-9
Atsakyti
Komentatoriams
Noreciau paziuret kaip jusu firmoj koks vaciukas gaunantis gera dali jusu pelno yz kampo derina sau isejima pas konkurentus, plius ruosia jum dokumenteli del kompensacijos. Noreciau paziuret jusu vidini grozi, supratima, kulturinguma ir tt..
2020-12-25
+2
Atsakyti
Mest huerteli ir visokius tokius
Zaidejas apsipazorines ir tiek. Zaidejai nubalsavo, kad liktu. Dar vieni dalbajobai. Jei eini dirbt i organizacija imi pinigus is jos, gauni visa geri o uz kampo rezgi plana kaip apdergt kluba.. tai ka? Labai gerai padare, pastate i vieta. Bus geras pavyzdys kitiems ereliams, kurie galvoja, kad klubai melziamos karves, beteises ir pan. Aisku i reala jei nori turetu oaleist. Bet sudeciau lagaminus jo ir isspirciau su visais savo draugeliais paskui. O apie kompensacija. Dbr Barca gali kreiptis i teisma del nesvariu Huertelio zaidimu. mldc Saras ir vadovybe.
2020-12-25
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Thomas Heurtel

Thomas  Heurtel
Thomas  Heurtel
MIN: 13.53
PTS: 2.92 (35.29%)
REB: 1.17
AS: 2.42
ST: 0.42
BS: 0
TO: 1.75
GM: 12