Į penktadienio rungtynes su Sankt Peterburgo „Zenit“ atvykusi „Barcelona“ užstrigo vietos oro uoste.

Jose Ignacio Huguetas iš „Mundo Deportivo“ praneša, kad Sankt Peterburge nusileidusi Katalonijos ekipa jau daugiau nei dvi valandas laukia prie pasų kontrolės posto ir niekaip negali jo pereiti.

„Barcelonos“ atstovai nesupranta, kas konkrečiai vyksta, mat kiti asmenys yra praleidžiami įprasta tvarka, tačiau krepšininkai ir likęs personalas vieni lūkuriuoja laukimo salėje. Komanda tebelaukia sugrįžtančių pareigūnų, kurie yra pasiėmę visos ekipos narių asmens dokumentus.

„Barcos“ atstovai jau susisiekė su Eurolygos vadovais, jog šie pasiaiškintų esamą situaciją, mat dėl šių trikdžių katalonai gali praleisti vienintelę vakarinę treniruotę prieš rytojaus susitikimą. Vis dėlto „Barca“ spėjo susitvarkyti užklupusias problemas ir į treniruotę suspėjo.

Nuo oro uosto iki viešbučio, kuriame apsistos „Barcelona“, yra apie valanda kelio, o vakarinė treniruotė suplanuota 19 val. 30 min.

Dvikova tarp „Zenit“ ir „Barcelonos“ turėjo įvykti ketvirtadienio vakarą, tačiau Katalonijos klube buvo nustatyti trys koronaviruso atvejai, dėl kurių susitikimas buvo perkeltas į penktadienį.

Komentarai:
Lol
jie gal mane kad ruskyne civilizacija ras
2020-10-09
+12
Atsakyti
Anonimas
bet vwrkia kaip kokios .... kantrybes neturi palaukt, iskart mamai skustis reikia..
2020-10-09
+3
Atsakyti
D
Standard Rusija :D Ten visokių bajerių... Pamenu kaip iš Žalgirio komisariatas Maskvoj paskutinę rungtynių minutę sekundes nusukinėjo :D
2020-10-08
+2
Atsakyti
Varp-Elis
Ko cia nesuprast, pasus skenuoja paskui parduos duomenis kad padirbt kas galetu :D
2020-10-08
-2
Atsakyti
Nieko
Naujo iš Rusijos. Pastoviai viskas vyksta neskaidriai. Tiek kas liečia sportą(dopingo skandalas) ir politika(nuodijami konkurentai). Trumpai tariant blogio imperija. Šalis gyvenanti dar praeitumi amžiumi ir atiminejanti kitų valstybių teritorijas. Už tokius bajeris kaip oro uoste turėtų skirti milijoną eurų baudos tai žinotų tada kaip demonstruoti savo rytietiška kultūrą.
2020-10-08
-2
Atsakyti
Q
"mat dėl šių trikdžių katalonai gali praleisti vienintelę vakarinę treniruotę prieš rytojaus susitikimą" - viskas tuo ir pasakyta.
2020-10-08
+6
Atsakyti
djgaffer
Imasi visų saugumo priemonių rusai,tai galima juos suprasti.Sužinojo,kad atvyksta komanda,kurioje jau trys žmonės virusą turi,tai ir pagalvojo,jog kiti taig pat gali jį nešioti.Todėl ir nepraleidžia taig paprastai,viską iki galo ištirti nori.
2020-10-08
-6
Atsakyti
Kasparas
prasideda. kur Jasikevicius ten prasideda verkimai kaip jie yra skriaudziami ir negerbiami :D
2020-10-08
-10
Atsakyti
tomygun
Niekada nesuprasiu tautieciu stumimo ant rusu, lenku, estu, latviu ir t.t. Mes esame priespaskutinej vietoj Europoje pagal ekonomika, pirmaujam tik pries Bulgarija 🤦 Nacionalistai tie lietuviai, todel istoriskai ir nudegam pastoviai per durnas galvas. Griztant prie temos, isnarses didziaja dali Europos, tame tarpe ir Rusija, mano patirtis byloja, kad butent Barselonos oro uostas buvo blogiausias experience ever. Bagazo laukem 3valandas, nes neva darbuotoju trukumas. Vidui nebuvo arba neveike kondiske ( vasara ) tai buvo belekaip karsta, o iseiti negalima buvo, nes kelio atgal nera. Kazin kas kaltas FC Barcelona ar Espanyol ?
2020-10-08
-3
Atsakyti
Nediela.
Rusas žino ką daro- treniruotė nuplauks.
2020-10-08
+6
Atsakyti
na
rusija yra rusija
2020-10-08
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.