Dwyane'as Wade'as pastaruoju metu neranda savojo žaidimo
Dwyane'as Wade'as pastaruoju metu neranda savojo žaidimo
Nuotr. AFP – Scanpix
Majamio „Heat“ gynėjas Dwyane'as Wade'as mano, kad jis ir Chrisas Boshas turėtų dažniau atakuoti krepšį. „Heat“ kapitonas netiesiogiai užsiminė, kad LeBronas Jamesas pernelyg stengiasi laimėti vienas.

„Turime labiau pasistengti, kad aš ir Chrisas per rungtynes gautume daugiau progų pasireikšti, – teigė Wade'as. – Į tai turėsime atkreipti dėmesį.“

Wade'as taip komentavo po šeštojo NBA Rytų konferencijos finalo mačo, kurį „Heat“ pralaimėjo 77:91 ir serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo 3-3.

Majamio komandoje nė vienas žaidėjas be Jameso nepelnė daugiau nei 10 taškų.

Per paskutines dvejas rungtynes Wade'as apskritai metė vos 19 metimų ir pelnė vos 20 taškų. Šio sezono jo vidurkiai – vid. po 15 metimų ir po 16,8 taško.

Bosho metimų skaičius taip pat sumažėjęs. Per pirmas trejas serijos su „Pacers“ rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo po 16,3 taško ir mesdavo po 11 kartų, o paskutinėse trejose pelno po 6,3 taško mesdamas po 7 kartus.

Tuo tarpu Jameso metimų skaičius per paskutines dvejas rungtynes išaugo nuo 19,8 iki 24, tačiau taškų vidurkis pakilo tik nuo 28 iki 29,5 taško.

„Kiekvienas vaikinas turi labiau pasitempti. Tačiau turime labiau padėti vienas kitam, o ne bandyti viską padaryti po vieną“, – kalbėjo Wade'as.

Tuo tarpu Jamesas nevyniojo žodžių į vatą ir pareiškė, kad jo komandos draugai turi pasitempti.

„Akivaizdu, kad jie abu šiuo metu stringa, – apie Wade'ą ir Boshą sakė Jamesas. – Wade'as nepataikė kelių metimų iš po krepšio, Chrisui sunkiai sekasi pataikyti iš toliau.“ 

Jamesas žadėjo peržiūrėti paskutinių kelių rungtynių įrašus, kad septintajame serijos mače galėtų labiau padėti Wade'ui ir Boshui.

Komentarai:
Anonimas
Nu va kaip ir galvojau nebeliko big 3. Liko tik LBJ o wade ir boshas jo šešėlyje. Gaila tokių gerų žaidėjų.
2013-06-03
-2
Atsakyti
Anonimas
Man tai juokingiausi argumentai, kad zaidejas geriausias, ar geresnis uz kita, nes turi daugiau ziedu. :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-03
+2
Atsakyti
ShL
Wadui apskritai iniciatyvos nereiktetu imtis, nes kiek matome kiek is jo kamuoli atima, kai jis ji tiesiog trina 1vs1 atakose. Reiketu Wadui game 7 pradeti ramiai ir tiesiog laukti savo uztikrintu progu greitose, pusgreitese atakose, tada kai pelnes keleta tasku, atsiras ir pasitikejimas mesti ir verztis. Jeigu nesiseks pirmoje rungtyniu puseje SPO vietoje sodinciau ji ant suolo ir leisciau Milleri
2013-06-02
-7
Atsakyti
Jax
Vis ikisat kobe prie ko cia jis kobe yra visai kitoks zaidejas negu tas lj wade kaip lj tures 5 cempionu ziedus tada ir liginkit ji su kobe eikit vaikai mokytis geriau negu cia suda malat jau bl atsibodo skaityt wisa sjusu nesamones
2013-06-02
-5
Atsakyti
zinau
paskutini graju bosh + wade = 4/19 metimu.
2013-06-02
-7
Atsakyti
Kobe
Wade nori zaist kaip Kobe, mest po 30 metimu ir pataikyt kokius 7 :D
2013-06-02
Atsakyti
Tai čia paprasta, kai vienas labiau dominuoja, kitas mažiau pasirodo. Dažnai taip būna, bet kaip komandai, Heatams tik geriau. LeBronas geresnis žaidėjas už Wade, o tuo labiau, kai tas Wade toks ,,užstrigęs''.
2013-06-02
-3
Atsakyti
1Kai retai meti tai metimo taip gerai mrbejauti ir isilieti i zaidma darosi sinkiau.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Nee ;D Cia kitaip bsk,kuo daugiau ismeti tuo daugiau imeti.
2013-06-02
+9
Atsakyti
elio
Bote, matai kiek jis metimu gauna? Dotu zaisti jam kaip moka, iskart kitas vaizdas.
2013-06-02
-4
Atsakyti
LK5Tikiuosi treneris atsizvelgs i siuos zodzius ir leis Wade'ui nuskandinti Miami


Buteent,jis meta puse metimu neparuostu,prameta is lengvu padeciu.Nieko nesakau,bet jau laikas jam siek tiek nusileist ant zemes,ne jis dabar lyderis komandos,ir tokiu nebus,jis jau nebe tas kuris buvo anksciau.CIa tik mano nuoone.
2013-06-02
+1
Atsakyti
to benas
o tia kai ant kobes stumi kad del jo teamatai nepataiko tai kobe kaltas o cia jie patys kalti eik galva issiplauk
2013-06-02
-1
Atsakyti
Anonimaskai tave ignoroji, pats prarandi pasitikejima savimi. Todel Wade ir sako, kad turi leisti jam pajusti zaidimo skoni.


Tai Wade gal nori 90min ilgio rungtynių? :D Toks all-staras turi tikrai greičiau adaptuotis prie žaidimo, o dabar visą seriją, nepajaučia su Boshu "žaidimo skonio" :D
2013-06-02
+26
Atsakyti
dajozas
Pykites pykites savanaudziai :D
2013-06-02
+14
Atsakyti
Anonimas
kai tave ignoroji, pats prarandi pasitikejima savimi. Todel Wade ir sako, kad turi leisti jam pajusti zaidimo skoni.
2013-06-02
+2
Atsakyti
hmz
Iš Wade likusi tik pavardė ir kontraktas...
2013-06-02
+4
Atsakyti
Komentaras
komikas darosi Wade, meta 1/7 taiklumu metimus ir nori daugiau. Tai gal jo tikslas 3/21 pataikyma daryti?! :D Jei pirmus 7 metimus ismestus pataikytu bent 4-5, tai visi jam atmetines kamuoli, kad butu 25/32 metimai. O Boshas sianakt isvis NULIS. 0/7 pataikymas.
2013-06-02
+8
Atsakyti
funny
4/19 wade ir bosh ir jie turi mesti daugiau? :D
2013-06-02
-13
Atsakyti
TDaYBbbbbut lebron makes everybody else better booooohoooo--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Yup, LeBronas atėma teammate talentus, kadangi "prasiveržėjęs" nesugeba greitoje atakoje įridenti kamuolį į krepši :) Jei ne gynyba, tai Allen over Wade all day.
2013-06-02
-2
Atsakyti
1
Kai retai meti tai metimo taip gerai mrbejauti ir isilieti i zaidma darosi sinkiau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-02
+8
Atsakyti
Na Boshas galėtu skųstis dėl mažo metimo, bet Paceriu big'ai defe labai geri, todėl neverta stengtis būtent per Bosha žaisti. O Wade reikėtu patylėti. Šioje serijoje jis didžiausias komandos stabdys puolime, nesugebantis visiškai laisvas "įridenti" kamuolį į krepši. Šiandien net Heat'u atsarginiai nebe pasitikėjo Wade po tokio šūdo malimo. Nežinau kas jam nutiko, bet žaidžia tikrai apgailėtinai.
2013-06-02
+18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.