Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Antrame mače paeiliui Panevėžio „Lietkabelio“ klubą išgelbėjęs Donatas Tarolis tapo Prienuose iškovotos pergalės herojumi. Aukštaitijos komandos strategas Kazys Maksvytis po susitikimo teigė, jog būtent tokiam tikslui aukštaūgis buvo išleistas į aikštę paskutinės ketvirtojo kėlinio sekundėmis.

„Džiaugiuosi, jog komanda kovojo iki galo, kabinomės iš paskutiniųjų ir pavyko už to šiaudo užsigriebti. Pirmoje rungtynių pusėje „Vytautas“ įvėlė mus į savo žaidimą ir mes dėl to skaudžiai kentėjome. Antroje pusėje gal pradėjome žaisti šiek tiek greičiau, pataikėme savo kelis metimus ir pavyko sugrįžti į rungtynes. 

Aplankė kažkoks šeštas jausmas prieš tą minutės pertraukėlę, kuomet į aikštelę įleidau Donatą taip ir sakydamas: „Vėl ištrauksi rungtynes“. Taip ir turėjo būti, turėjo žaisti Lorenzo Williamsas vėl ir džiaugiuosi, kad Tarolis vėl pakišo savo Dievo ranką“, – po 85:75 iškovotos pergalės prieš „Vytautą“ kalbėjo Maksvytis.

Tuo metu prieniškų strategas Virginijus Šeškus po kartaus pralaimėjimo liko itin nepatenkintas rungtynių teisėjų darbu bei teigė, jog būtent jų vienas iš sprendimų nulėmė mačo baigtį.

„Visą laiką žaidėme be ketvirtojo numerio. Ačiū teisėjams. Žygimantas Skučas kirto Sauliui Kulviečiui į veidą, kuris impulsyviai sureagavo. Tai duokite po techninę pražangą, kam išvaryti. Galima sakyti, visas rungtynes padarė. Aišku, ir taip galėjome laimėti.

Kur jus matėte Eurolygoje, kad už tokį šaukimą išveja iš karto. Būna apsistumdo. Blemba, dabar žmogų išvaryti iš aikštelės, likome be ketvirto numerio du kėlinius. Šiais metais nesakiau nieko, bet aš labai daug turiu prieškaištų. Negalėjo priimti tokio sprendimo. Realiai, tai sušvilpęs žmogus išsprendė visą eigą. Ir tai dar galėjome laimėti, čia buvo sėkmės reikalas“, – emocijų apimtas kalbėjo Šeškus.

Komentarai:
Andre
Man atrodo laikas ateina ir sesku isvyti, bes totaliai nesivaldo. Kulvieciui uz tokius bajeriis dar deretu ir pora rungtyniu diskfalifikacijos prideti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-16
-4
Atsakyti
lauk sesku is lt
Seskau smirdanti, tu esi musu lietuvisko krepsinio geda ir pajuokos objektas. Visa gyvenima juokinoprienus po to vilnius is taves issityciojo o dabar i arkliavagyna grizes vel vaidini kazka. Is sono atrodai kraupiai krepsinyhe supranti tiek kiek megeju lygos treneriai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-15
-5
Atsakyti
aa
Teisejai tai gryba juodai pjove i abi puses

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-15
+4
Atsakyti
Delnas
Delnas konkrečiai smigęs, taiklumo nėra, gerų sprendimų aikštelėje nėra, perdavimų irgi nėra. Gal dar įsibėgės, nes veteranams būdinga sezono pradžioje žaisti vangiai, o vėliau, atėjus lemtingoms kovoms, įsivažiuoti. Čižausko, Dimšos ir Kupšo galima atsisakyti šiandien ir vietoj jų įsigyti ižaidėją ir dar vieną kitos pozicijos žaidėją. Trumpai tariant jaunimas niekam tikęs. Gal Šalenga grįš???
2016-10-15
+5
Atsakyti
Kalmar
Būtų gerai Vytautui Delininkaitį pasikeist į tarkim Juškevičių. Nes daug Šeškus ant jo statė ir pasirodo kau nuvažiavęs jo traukinys. Kad nepalaidotų sezono būtinai kažką keist reikia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-15
+1
Atsakyti
djgaffer
Šeškui visada teisėjai kalčiausi.Taip,Skučas kliudė Kulviečio veidą,bet pats Saulius grubiau pasielgė pakišdamas koją ir galiausiai iš dilbio smūgiavęs Skučui.Pats kaltas.Leonavičius taip pat buvo išvarytas,taip kad mažiau verkt reikia Šeškui.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-15
+1
Atsakyti
aha
tas molis aiškina, kad pusė rungtynių žaidė be ketvirto numerio, o kabelis žaidė be penkto visas rungtynes. Molis aiškina, kad iš karto išvijo tą jų ketvirtą, bet jam buvo antra nesportinė pražanga. Ir pagaliau molis neprisiima jokios atsakomybės dėl pralaimėjimo: visi aplinkui kalti, tik ne jis, nors kaip tik prapylė rungtynes dėl paties molio ir jo partnerių kaltės.
2016-10-15
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.