Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

LeBronas Jamesas ketvirtajame kėlinyje rungtyniavo fenomenaliai, tačiau jo atstovaujamai „Cavaliers“ (13-6) ekipai laimėti to nepakako. Davido Blatto treniruojama Klivlando komanda svečiuose per pratęsimą 108:114 (27:21, 26:31, 24:32, 28:21, 3:9) nusileido Naujojo Orleano „Pelicans“ (5-15) krepšininkams.

Rungtynių žaidėjas
Anthony  Davis
PTS 31 | REB 12 | AS 1 | ST 4 | BS 1
Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus 8 sekundėms Jrue Holiday pataikė rezultatą lyginantį tolimą metimą (105:105). Paskutinės sekundės metimą Blattas tradiciškai patikėjo Jamesui, tačiau šio bandymas buvo nesėkmingas ir komandoms teko žaisti pratęsimą.

Per papildomą laiką „Cavaliers“ puolimas ėmė klimpti varžovų gynyboje. Anthony Davisas pelnė 6 taškus, kuomet visa svečių komanda – tik 3 ir tai „Pelicans“ klubui garantavo penktąją pergalę.

„Cavaliers“ lyderis pratęsime visiškai pranyko. Ketvirtajame kėlinyje 23 taškus pelnęs ir varžovų gynybą nuolatos terorizavęs Jamesas iš viso surinko 37 taškus, tačiau nė vieno iš jų nepelnė per papildomą laiką.

J.R. Smithas per pirmąjį kėlinį sugebėjo pataikyti net 5 tolimus metimus. Šį sezoną tokį rezultatą pavyko pasiekti tik Stephenui Curry ir C.J McCollumui.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 37 (7 atk. kam., 8 rez. perd.), J.R.Smithas 18, Kevinas Love‘as 15 (10 atk. kam.), Timofejus Mozgovas, Matthew Dellavedova ir Mo Williamsas po 8.

„Pelicans“: Anthony Davisas 31 (12 atk. kam.), Ericas Gordonas 19, Ryanas Andersonas 18, Tyreke‘as Evansas 14 (10 rez. perd.), Jrue Holiday 13.

Anthony Daviso ir LeBrono Jameso akistata:

 

Komentarai:
Tomas
lebronius geriausias.. monstriskas pasirodymas
2015-12-05
-24
Atsakyti
to Spree
Už prisilietimą? Nejuokink, tokioj situacijoj lengvai traumą galima gaut, dėl to ir prisikabino.
2015-12-05
+2
Atsakyti
Broniui lemiama metima?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-05
-9
Atsakyti
Spree
Scottas negali pasodinti pensininko Bryanto ant suolo, o galvoji kas nors gali pasodinti Lebrona? Primesk sitie du uzdirba po 50 lim per metus, kai treneris max 5lim. Apie kokia cia daugiau kalbeti. Vienintelis Popas gali kazka pasakyt, kiti zemiau plintuso
2015-12-05
-4
Atsakyti
Spree
Cia is serijos kai Durantas Dragiciu apsauke uz prisilietima....ziuriu juodukams nepatinka jeigu baltas kazka rimciau padaro, iskart kelia bangas. Koks Pekovicius perlauztu per puse ir baigtu bajeriai
2015-12-05
-4
Atsakyti
djgaffer
Blattas dar per mažai NBA sėdi,nes nesupranta,kad NEGALIMA patikėti lemiamo metimo Broniui.Gal pasimokys,kas mažai tikėtina.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-05
+5
Atsakyti
spreeKazkada buvo galima zavetis LJB, dabar apsivemt galima....1. Pastovus priekaistai taisejams;2. pastovus zingsniai ir stumdymas su kaire ranka puolime patapo kasdieninis reiskinys;3. Tyciojasi is savo treneriu...4. Nera jokio palaikymo komados nariams, kaip jis akivaidziai parodo nepasitenkinima po pramesto komandos draugo metimo;5. apskritas 0 tasku OT ir visiskas begimas nuo atsakomybes.


Dar galima/reiktų pridėti iš šios nakties Broniaus pasistumdymų. Pasirenka baltaodį ir bando ant jo išsilieti, kaip eilinis neišsilavinęs gatvės juodukas. R. Andersoną už nieką dukart apstumdė..

Apskritai tas "karaliumi" save laikantis klyvaras yra baigęs kokius tai mokslus? kiek pamenu jis gi iš vidurinės atėjo į NBA. Prisidarė vaikų ir galvoja, jog jau yra tikras vyras.
2015-12-05
-6
Atsakyti
Lebabis
Karalius geriausias!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-05
+2
Atsakyti
spree
Kazkada buvo galima zavetis LJB, dabar apsivemt galima....

1. Pastovus priekaistai taisejams;

2. pastovus zingsniai ir stumdymas su kaire ranka puolime patapo kasdieninis reiskinys;

3. Tyciojasi is savo treneriu...

4. Nera jokio palaikymo komados nariams, kaip jis akivaidziai parodo nepasitenkinima po pramesto komandos draugo metimo;

5. apskritas 0 tasku OT ir visiskas begimas nuo atsakomybes.
2015-12-05
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.