Timo Duncano ir Kawhi Leonardo duetas buvo nesulaikomas
Timo Duncano ir Kawhi Leonardo duetas buvo nesulaikomas
Nuotr. AFP–Scanpix
Įspūdingai krepšį iš visų distancijų atakavusi San Antonijaus „Spurs“ (51-16) ekipa Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) iškovojo antrąją pergalę iš eilės.

Vakarų konferencijos lyderiai vedini Timo Duncano po permainingos kovos namuose 119:113 (34:30, 32:31, 25:29, 28:23) palaužė Klivlendo „Cavaliers“ (22-44) krepšininkų pasipriešinimą.

Likus žaisti 5 minutėms po po taiklaus Wayne'o Ellingtono dvitaškio svečiai pirmavo 103:102, tačiau tuomet „Spurs“ spurtavo 7:0 ir įgijo lemiamą pranašumą (109:103).

Abi komandos vertėsi be savo pagrindinių įžaidėjų – „Cavaliers“ komandoje Kyrie Irvingas gydosi peties traumą, o San Antonijaus komandos marškinėlių nevilkėjęs Tony Parkeris yra susižeidęs čiurną.

„Jie vis dar yra žvaigždžių komanda. Jie žaidžia geriausia krepšinį visoje lygoje. Galbūt šie vyrai nėra talentingiausi, tačiau jie žaidžiau geriau nei bet kas kitas“, – po mačo pagyrų negailėjo „Cavaliers“ strategas Byronas Scottas.

Duncanas praėjusiose rungtynėse prieš Dalaso „Mavericks“ surinko 36 naudingumo balus, o šiąnakt sužaidė dar geriau ir surinko net 37 balus.

Veteranas per 35 minutes pelnė 30 taškų (13/19 dvitaškių, 4/4 baudų), atkovojo 12 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, blokavo 5 metimus, 2 kartus prasižengė ir 5 sykius suklydo. Geriausias šio sezono Duncano pasiekimas – 40 naudingumo balų.

„Spurs“: Timas Duncanas 30 (12 atk. kam.), Kawhi Leonardas 24 (13 atk. kam.), Emanuelis Ginobili 14 (10 rez. perd.), Nando de Colo 11, Tiago Splitteris 10.

„Cavaliers“: Wayne'as Ellingtonas 21, Marreese'as Speightsas 19, Shaunas Livingstonas 16, Alonzo Gee ir Dionas Waitersas po 15.

Komentarai:
prime KG > prime TD
2013-03-17
-32
Atsakyti
Young BloodCesarMilesin your face tdaynesulyginami dalykai timas - legenda ir autoritetas aiksteleje ir uz jos ribu. kobe - pasiputes savanaudis aiksteleje ir prievartautojas uz jos ribu.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltpalyginus su duncanu tai gal 90% zaideju pasipute.kobe kazkiek turi arogancijos, bet palyginus su lebronu, wade, westbrooku ar kokiu carmelo tai kobe tikras angelas sargas.Trolling at its best


kas tave snekino vapsce naujokeli? parasyk bent 1000 komentaru tada galesi kreiptis i sio portalo imperatoriu CesarMiles.

laisvas.
2013-03-17
-9
Atsakyti
PhenomenalErvingKapish?D-mo losia winneriu komandoj, JV - loseriu komandoje, +- nieko nepasako.Uztenka kiekvienoj NBA temoj prikisinet juos abu... Vsio. Cia TD ir kompanijos straipsnis.Jeigu jau atsakei, tai lik prie savo nuomonės iki galo. Kyrie, Isaiah, Cousinsas, Afflalo, Gay, ir kiti lošiantys out-of-PlayOffs komandose visą laiką turi apie -10 kiekvienose rungynėse, nes tiesiog komanda pralaimi. Ir sakysi, kad jie blogi žaidėjai, nes turi minusą? Jausk skirtumą tarp 36-30 komandos ir 26-40 komandos. Tas pliusas nieko neparodo, Koufos'as turėjo sezono pradžioj didžiausią pliusą ir ką? Reiškia, kad jis geriausias lygos žaidėjas?P.S. Jonas turi vieną didžiausių pliusų komandoj, nes labai padeda gynyboj.


Dabar kažkaip nustojau žiūrėti Raptors +/- komandos statistiką. Tačiau prieš kelis mėnesius Jonas buvo daugiausiai turėjęs minusą iš visos Raptors komandos. Kažkaip netikiu, kad Jonas turi viena didžiausių pliusu komandoje.

Jono gynybą yra bloga, nesuprantu kur tu matai jo darbą gynyboje.
2013-03-17
-10
Atsakyti
CesarMilesin your face tdaynesulyginami dalykai timas - legenda ir autoritetas aiksteleje ir uz jos ribu. kobe - pasiputes savanaudis aiksteleje ir prievartautojas uz jos ribu.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltpalyginus su duncanu tai gal 90% zaideju pasipute.kobe kazkiek turi arogancijos, bet palyginus su lebronu, wade, westbrooku ar kokiu carmelo tai kobe tikras angelas sargas.


Trolling at its best
2013-03-17
+2
Atsakyti
djgaffer
Gerbiu Duncaną visom prasmėm.Dar kartą parodė,kad jis neeilinis talentas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-17
+4
Atsakyti
AnonimasErving (0)jonasJV +/- yra -90, o D Mo 75. Toliau net neziurejau.Na siaip didziaja dali to +/- DMo susirenka zaisdamas startiniam su Houstono lyderiais


Tiesa. Neatsizvilgiau i tai.
2013-03-17
-8
Atsakyti
Nėr ką labai ir diskutuoti apie Timą Duncaną. Visi kas domisi NBA, stebi rungtynes, ypač "Spurs" žaidimą, supranta, ką TD reiškia San Antonijui... Nenuvaldomai artėja diena, kai Timas turės pakabinti kedus ant vinies (ypatingai to nelaukiu), tačiau tai neišvengiama... Pagal jo demonstruojamą formą jis galėtų rungtyniauti dar 2-3 metus (su sąlyga, kad traumos būtų minimalios), tačiau labai realu, kad kitas sezonas jam bus paskutinis. Nors bus labai sunku, tačiau norėčiau, kad "Spurs" šiais metais laimėtų čempionatą, nes tai yra paskutinė proga Duncanui laimėti 5 žiedą, o jis to vertas, kaip ir visa "Spurs" komanda. Kalbu apie komandinį darbą, žaidimo kokybę, krepšininkų nesvanaudiškumą ir visus panašius dalykus. Netrukus 37-ąjį gimtadienį švęsiantis Timas šį sezoną renka beveik dvigubą dublį (!): vid. 30 min., 17 tšk. (50 proc. taiklumas), beveik 10 atkovotų kamuolių, ~3 rez. perd. bei 2,7 blk. (!), apie naudingumą net nekalbu. Štai ką reiškia būti "Šlovės muziejaus" lygio krepšininku... Šį sezoną iš viso gerąja prasme stebina "senoji gvardija": TD, Vince'as Carteris, Kevinas Garnettas, Jermaine'as O'Nealas, tas pats Paulas Pierce'as, Kobe Bryantas... Tai dar kartą įrodo, kokių neeilinių krepšininkų turėjo (ir dar kol kas turi) NBA.
2013-03-17
+3
Atsakyti
Duncan - Best pf in nba history.
2013-03-17
-9
Atsakyti
Duncan - Best pf in nba history.
2013-03-17
+11
Atsakyti
Anonimas
Erving (0)

jonas

JV +/- yra -90, o D Mo 75. Toliau net neziurejau.

Na siaip didziaja dali to +/- DMo susirenka zaisdamas startiniam su Houstono lyderiais
2013-03-17
Atsakyti
in your face tdaynesulyginami dalykai timas - legenda ir autoritetas aiksteleje ir uz jos ribu. kobe - pasiputes savanaudis aiksteleje ir prievartautojas uz jos ribu.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


palyginus su duncanu tai gal 90% zaideju pasipute.

kobe kazkiek turi arogancijos, bet palyginus su lebronu, wade, westbrooku ar kokiu carmelo tai kobe tikras angelas sargas.
2013-03-17
-14
Atsakyti
in your face tday
nesulyginami dalykai timas - legenda ir autoritetas aiksteleje ir uz jos ribu. kobe - pasiputes savanaudis aiksteleje ir prievartautojas uz jos ribu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-17
-6
Atsakyti
ErvingKapish?D-mo losia winneriu komandoj, JV - loseriu komandoje, +- nieko nepasako.Uztenka kiekvienoj NBA temoj prikisinet juos abu... Vsio. Cia TD ir kompanijos straipsnis.


Jeigu jau atsakei, tai lik prie savo nuomonės iki galo. Kyrie, Isaiah, Cousinsas, Afflalo, Gay, ir kiti lošiantys out-of-PlayOffs komandose visą laiką turi apie -10 kiekvienose rungynėse, nes tiesiog komanda pralaimi. Ir sakysi, kad jie blogi žaidėjai, nes turi minusą? Jausk skirtumą tarp 36-30 komandos ir 26-40 komandos. Tas pliusas nieko neparodo, Koufos'as turėjo sezono pradžioj didžiausią pliusą ir ką? Reiškia, kad jis geriausias lygos žaidėjas?

P.S. Jonas turi vieną didžiausių pliusų komandoj, nes labai padeda gynyboj.
2013-03-17
+4
Atsakyti
Kapish?D-mo losia winneriu komandoj, JV - loseriu komandoje, +- nieko nepasako.


Uztenka kiekvienoj NBA temoj prikisinet juos abu... Vsio. Cia TD ir kompanijos straipsnis.
2013-03-17
+5
Atsakyti
Kapish?
D-mo losia winneriu komandoj, JV - loseriu komandoje, +- nieko nepasako.
2013-03-17
+5
Atsakyti
Rytfanis
Naujas aktyvus ir įdomus Ryto fanų puslapis!Vyksta įdomių konkursų kurių metu galima laimėti atributikos! http://www.facebook.com/pages/BC-Lietuvo...
2013-03-17
-3
Atsakyti
jonas


JV +/- yra -90, o D Mo 75. Toliau net neziurejau.
2013-03-17
-1
Atsakyti
to ervingnevisada blokas ir stealas parodo ar gerai gynyboje sulose svarbiausia neleist tasku imest gaila kad dabar visi galvoja jog blokas ir stealas parodo pagrinde ko vertas gynyboje..


As tik taip pasakiau, kas pas ji statistikoj yra. Jis tobulai zaidzia pries savo tiesiogini varzova, nes tiesiog nera lygoj geresniu uz ji PF.
2013-03-17
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.