Paulius Jankūnas varžovų apsuptyje Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Brocko Motumo reidas Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Shane'as Larkinas Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Paulius Jankūnas varžovų apsuptyje Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Brocko Motumo reidas Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Shane'as Larkinas Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Rungtynių žaidėjas
Leo  Westermann
PTS 20 | REB 4 | AS 4
Puikiai žaidimą kontroliavusio Leo Westermanno vedamas Kauno „Žalgiris“ (1-1) po ilgosios pertraukos pakeitė susitikimo eigą bei atidarė savo pergalių sąskaitą Eurolygoje.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai namuose 78:73 (20:23, 14:17, 27:21, 17:12) pranoko pirmąją nesėkmę patyrusius Vitorijos „Baskonia“ (1-1) krepšininkus.

Atkakliose ir permaingose rungtynėse „Žalgiris“ pergalės link pradėjo žygiuoti ketvirtojo kėlinio viduryje. Po Shane‘o Larkino tritaškio (68:67) kauniečiai spurtavo 8:0 ir išsiveržė į priekį 75:68.

Negana to, tuomet penktąją asmeninę pražangą gavo pirmojoje mačo pusėje šeimininkus skriaudęs Andrea Bargnani. Be lyderio likę baskai per likusias 2 minutes nebeatsitiesė ir leido „Žalgiriui“ triumfuoti.

Prie lemiamo žalgiriečių spurto labiausiai prisidėjo sėkmingais prasiveržimais „Baskonia“ gynybą draskęs Westermannas, kuris šiame mače pelnė 20 taškų (7/9 dvitaškiai, 2/6 tritaškiai), atkovojo 4 kamuolius bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Taškus „Žalgiriui“ pelnė visi 11 aikštelėje pasirodę žaidėjai. Po 8 minutes rungtyniavę Augusto Lima ir Robertas Javtokas buvo mažiausiai pastebimi – jie pelnė po 1 tašką. 

Kauno ekipa užtikrintai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių – 36:27. Ypatingai gerai Jasikevičiaus kariaunai sekėsi kovoti po varžovų krepšiu, kur kovą dėl kamuolių pavyko laimėti 13:5.

Ispanijos klubui priklausantis aštuoniolikmetis lietuvis Tadas Sedekerskis ant parketo nepasirodė.

Po savaitės „Žalgiris“ ir vėl Eurolygos rungtynes žais savo žiūrovų akivaizdoje. Antrosios iš eilės pergalės kauniečiai sieks priimdami Tel Avivo „Maccabi“.

„Žalgiris“: Leo Westermannas 20, Brockas Motumas 12, Artūras Milaknis 9, Edgaras Ulanovas 8, Antanas Kavaliauskas 7, Paulius Jankūnas (9 atk. kam.), Lukas Lekavičius ir Kevinas Pangosas po 6.

„Baskonia“: Adamas Hanga 18, Andre Bargnani 17, Tornike Shengelia 13, Shane'as Larkinas 11.

Vaizdo reportažas:

Jasikevičiaus komentaras:

Alonso komentaras:

Artūro Milaknio komentaras:

Kavaliausko komentaras:

Komentarai:
manau dar ne karta issaus sis zaidejas, visgi is stiprios prancuzu lygos atejo kas daug ka pasako
2016-10-23
+7
Atsakyti
0MGL0LWTFMUMS TAVO PALAIKYMO NEREIKIA XDDD


Tavo stervu raudonų niekas ir nepalaiko....
2016-10-22
+2
Atsakyti
visiskas raudonzalupiniu issigimeliu pasigaidinimas sios rungtynes :D OMG, koks jausmas, issigimeli? :D
2016-10-22
-1
Atsakyti
0MGL0LWTFBET TAI SOKEJOS KOKIOS NEGRAZIOS ! NET NUSPAKLIUOTOS !


seniai zinojau kad raudonkurwiniai vainausko degradai ne tos pakraipos, bet tu regis nusprendei garsiai ta pasakyt :D matyt patinka tarp pusnuogiu atmatu trintis :D
2016-10-22
-2
Atsakyti
Big_Diddy3000Labai letas sitas prancuzas ir neatletiskas....galima sakyti gryna Janaviciaus kopija,tik su biski geresniu metimu


Dar vienam ekspertui pimpalu porcija per marmuze:DDD
2016-10-22
+8
Atsakyti
Prisiminiau sitos vainauskines nuokusos komentara:D:

016-10-20 20:39

Dilmah

Kas norit išlošt pinigų, ramiai statykit už baskus! Žalia sterva yra visiškai nuvaryta! Pažiūrėkit į sudėtį! Vieni degeneratai!

KAIP SU PIMPALU PER SNUKI, TABORINEI VALKATAI!
2016-10-22
-2
Atsakyti
Super antraštė.

Kaip didžiausią pliusą įvardinčiau komandinį žaidimą, buvo tiesiog gražu žiūrėti kaip bene visi komandos nariai įsilieja į žaidimą, gynyba puikiai suveikė, tačiau nemažai ir spragų pasimatė, iš esmės klaidų skaičius buvo panašus, tačiau žalgiriečiai užsidirbo daugiau nesportinių pražangų, o ir rungtynių eigoje pasimatė įvairiausių trūkumų, kaip antai momentais sunkiai vystomas puolimas, Šiaip sėkme vadinčiau rungtynių pabaigą, kai pasipylė "nedovanotinos" klaidos puolime pačiu svarbiausiu metu, gana sunkiai žiūrėjosi ta, vadinkim "makalynė", vis tik Baskonia atsakė tokiu pačiu sunkiu žaidimu, tad ir rezultatas visiškai patenkinamas :) Be kita ko reikėtų paminėti, kad Baskonia sezono pasirengimo metu labai didelį dėmesį rodė komandos jaunimui, kuris šiandien nevaidino reikšmingos rolės, tad jų susižaidimas akivaizdžiai nėra aukšto lygio.

Vienaip ar kitaip, Žalgirio komandos žaidimas man paliko teigiamą įspūdį ir vėlgi, belieka laukti pragrieso, na ir iš to išplaukiančių skambių pergalių :)
2016-10-22
-29
Atsakyti
sdf
quNNcyEINA NA*** kiek begalima klyk vieni ant kitu,arba zali ant ryto arba atvirksciai,is tuscio i kewra pilsto,pasitenkinima jaucia,ar erekcija ir seka ejekulecija... slikstuI tema,noriu pasveikinti su pergale zalgirio fanus,tikiuosi eisit toli,sekmes :)


o tai ka cia daugiau veikt? bn tokia politika, tai tegu dabar ir turi
2016-10-21
-29
Atsakyti
EINA NA*** kiek begalima klyk vieni ant kitu,arba zali ant ryto arba atvirksciai,is tuscio i kewra pilsto,pasitenkinima jaucia,ar erekcija ir seka ejekulecija... slikstu

I tema,noriu pasveikinti su pergale zalgirio fanus,tikiuosi eisit toli,sekmes :)
2016-10-21
-3
Atsakyti
BET TAI SOKEJOS KOKIOS NEGRAZIOS ! NET NUSPAKLIUOTOS !
2016-10-21
-19
Atsakyti
sdf
0MGL0LWTF sitam klouniukui psichika galutinai pakriko kai Zalgiris jo kamanda atbakino uzpraeito sezono lkl finaluose, nuo to laiko didziosioms raidem savo agonija lieja :D
2016-10-21
+13
Atsakyti
0MGL0LWTFWOW JAU PUSE KELIO NUEITA IKI 2-12, ZIU GAL IR SEZONO REKORDA SUMUS AI BET PALA DABAR BUS IS EILES PRIES FENERBAHCE DARUSAFAKA GALATASRAY IR MACABI XDDDDDDDDDDDDD AI IR DAR BARCA SU CASK OI PASILINKSMINSIM XDDDDD ARTIMIAUSIA PERGALE PRIES BAMBERGA LAPKRICIO 24 ? HEY HEY ZALIA BALTA!


Jau geriau ziuret kaip gaus nuo Fenerbakce ar Maccabi nei kaip nuo Chimki ar Fuenlabrados pasikraut...
2016-10-21
-7
Atsakyti
O AS IR NEVARAU TIK PASIDALINU IZVALGOMIS SU NORMALIAIS FANAIS XDDD
2016-10-21
-2
Atsakyti
Džekerispalaikau Neptūna ir Lietkabelį palaikau europos čempe


MUMS TAVO PALAIKYMO NEREIKIA XDDD
2016-10-21
+8
Atsakyti
0MGL0LWTFJO VISI JAU JUOKESI IS TAVO PROGNOZIU APIE LIETKABELI XDDDD IR PRIE KO CIA RYTAS ? DABAR KAI LIETKABELIS DARO VISUS IS EILES - AS LIETKABELIO FANAS ;0000


Normalūs fanai nevaro ant kitų klubų tarptautiniame turnyre, palaikau Neptūna ir Lietkabelį palaikau europos čempe nes aš myliu krepšinį ne taip kaip dauguma kitų fanų kad tik pavaryt džiaugtis reikia čia kad kuri nors lietuvos komanda lošiau aukščiqau nei susmirdęs LKL
2016-10-21
-20
Atsakyti
0MGL0LWTFJO VISI JAU JUOKESI IS TAVO PROGNOZIU APIE LIETKABELI XDDDD IR PRIE KO CIA RYTAS ? DABAR KAI LIETKABELIS DARO VISUS IS EILES - AS LIETKABELIO FANAS ;0000


koks skirtumas tas LKLas?užteks įjungti pavarą tik KMT turnyre,kuris vyks Kaune ir pasibaigus moneylygai,kai prasidės playoffai ir visi žinom kad tuo metu viskas stojasi į savo vietas,taip kad tiek makulatūra tiek tavo elektrikai eilinį sykį bus išžaginti!
2016-10-21
-12
Atsakyti
Big Daddy ar tik ne iš LM busi :D
2016-10-21
+11
Atsakyti
Bombonesis21slysk is cia asile,visi gi zinom koks pavydus esi su savo prognozemis,niekam neidomus tu,tavo rytas jau senai nebe grandas !


JO VISI JAU JUOKESI IS TAVO PROGNOZIU APIE LIETKABELI XDDDD IR PRIE KO CIA RYTAS ? DABAR KAI LIETKABELIS DARO VISUS IS EILES - AS LIETKABELIO FANAS ;0000
2016-10-21
Atsakyti
Su pergale :)
2016-10-21
-6
Atsakyti
WOW JAU PUSE KELIO NUEITA IKI 2-12, ZIU GAL IR SEZONO REKORDA SUMUS AI BET PALA DABAR BUS IS EILES PRIES FENERBAHCE DARUSAFAKA GALATASRAY IR MACABI XDDDDDDDDDDDDD AI IR DAR BARCA SU CASK OI PASILINKSMINSIM XDDDDD ARTIMIAUSIA PERGALE PRIES BAMBERGA LAPKRICIO 24 ? HEY HEY ZALIA BALTA!
2016-10-21
+18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.