Nuotr.: BasketNews/D.Repečka
Nuotr. BasketNews/D.Repečka

Marius Grigonis ir Nikola Milutinovas dėl traumų nerungtyniauja nuo rugsėjo 30-osios, kuomet prasidėjo Eurolygos sezonas.

Milutinovas Eurolygos atidarymo mače su Milano „Armani Exchange“ susižeidė kelį, o lietuvis nuo krepšinio buvo atitrauktas dėl nugaros problemų.

Specialioje Maskvos CSKA laidoje „Match TV“ klubo vadovas Andrejus Vatutinas atskleidė, kada Milutinovas ir Grigonis sugrįš ant parketo.

„Su traumomis situacija nėra gera, tačiau dabar svarbiausia sunkiai dirbti ir neklausyti kritikų, kurių šiuo metu yra daug. Laukiame traumuotų žaidėjų sugrįžimo. Tornikė Šengelija jau sužaidė dvejas rungtynes ir demonstruoja gerėjančią formą. Artimiausiomis dienomis prie komandos prisijungs ir Milutinovas bei Grigonis. 

Klubas juokauja, kad po jų sugrįžimo mes namų aikštėje neteksime pusės palaikymo. Šie vyrukai labai palaiko komandą sėdėdami už krepšio“, – dėstė Vatutinas.

Visgi rusas pabrėžia, jog iš sugrįžtančių žaidėjų pernelyg daug iškart tikėtis nereikėtų.

„Mes neturime į sugrįžtančius vaikinus žiūrėti lyg į mesijus. Jiems prireiks laiko, kad įgautų formą“, – užbaigė Vatutinas.

Nukraujavusi CSKA Eurolygoje buksuoja. Rusijos klubas turi trijų pralaimėjimų paeiliui seriją ir rikiuojasi devintoje turnyrinės lentelės vietoje.

Kitas Eurolygos mačas maskviečių laukia namuose prieš Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkus.

Rungtynių pradžia – ketvirtadienį, 19.00 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Dx
PAKETO Xd
2021-11-07
+10
Atsakyti
Alioalio
unics visi galvojo kad zais bek ir mesk krepsini,bet tiek eurolygoje tiek vtb viena geriausiu europoje gynybos komandu
2021-11-07
+1
Atsakyti
Antanas
kam idomus tas ryzas ligo.nis?
2021-11-07
-3
Atsakyti
Sigutis
Milutinovas jau snd zaide su Unicsu
2021-11-07
+2
Atsakyti
Rašo,kad sugrįš artimiausiomis dienomis,bet žinant rusus,tai nieko dar neaišku.Apie Šengeliją ir kalbėjo,kad ilgam iškrito,net Fariedą teko kviestis,bet gruzinas labai jau greitai pasveiko.Tai ne visada reikia tikėti,ką jie ten šneka,nes dažnu atveju būna neteisybė.
2021-11-07
+9
Atsakyti
Miau
paketo :D
2021-11-07
+3
Atsakyti
Donce
Sako, kad jau mokosi balalaika Marius groti.
2021-11-07
+4
Atsakyti
x
galvojau jau baigęs krepsinio karjera kad nematyti
2021-11-07
+1
Atsakyti
Patikimi šaltiniai teigia, kad Grigonio traumą rimta,rusų medikai neranda problemos. Taip pat Marius turi ir psichologinių bėdų būdamas be šeimos, bet nenori nusitraukti milijoninio kontrakto
2021-11-07
+3
Atsakyti
Madridista
Tai kada sugris taip tiksliai ir nepasake :D
2021-11-07
+6
Atsakyti
Aha
Tokius pinigus moka tai is kailio neriasi,kad pasirodytu svarbus ir ant suolo sededami
2021-11-07
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
20,0
Pataiko: 20,0
Taiklumas: 53,9%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Tornike Shengelia