Nuotr.: Reuters - Scanpix
Nuotr. Reuters - Scanpix

Atėjo dovanų metas, o Dalaso „Mavericks“ superžvaigždė Luka Dončičius pradėjo vaikams skleisti kalėdinę nuotaiką.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Komanda: Dallas Mavericks
Pozicija: SG
Amžius: 22
Ūgis: 201 cm
Svoris: 99 kg
Gimimo vieta: Slovėnija

Šią savaitę Dončičius nustebino beveik 200 pacientų gimtosios Slovėnijos vaikų ligoninėje. Du kartus NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis surengė šimtų žaislų ir dovanų pristatymą Liublianos universiteto medicinos centro vaikų ligoninės pacientams, įskaitant „Jordan“ firmos drabužius ir Dončičiaus pasirašytą nuotrauką bei raštelį.

Kadangi ligoniai, deja, atostogas turi praleisti ligoninėje, kiekvienas pacientas gavo ir po dovanų kuponą, kuriuo galės pasinaudoti, kai tik bus paleistas.

„Šie vaikai išgyvena tiek daug. Tikiuosi, kad tai suteiks jiems šiek tiek laimės šiuo sunkiu momentu, – pranešime sakė Dončičius. – Tikiuosi, kad jie greitai pasijus geriau ir galės daryti tai, kas jiems patinka. Aš galvoju apie juos ir linkiu vaikams bei jų šeimoms laimingų Naujųjų 2022 metų.“

Dončičius taip atsiuntė įrašą, kurį pacientai žiūrėjo savo ligoninės palatoje.

„Kai kurie sunkiausiai sergantys vaikai iš visos Slovėnijos gydomi čia, Liublianos universiteto medicinos centro Vaikų ligoninėje, – sakė direktorius Marko Pokornas. – Nors darome viską, ką galime, kad sukurtume patogią ir malonią aplinką, visada esame be galo dėkingi už aukas ir bendruomenės paramą.

Tiesiog nuostabu, kad Luka, nacionalinis Slovėnijos didvyris, rado laiko pagalvoti apie šiuos vaikus! Esame nepaprastai dėkingi už viską, ką jis padarė, kad sukeltų šypseną šiems vaikams.“

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+5
Atsakyti
pagarbos vertas ženklas
2021-12-22
+4
Atsakyti
Įdomu
Ar Jankūnas, kuris uždirbęs ne 1 mln yra kažką panašaus padaręs?
2021-12-22
+4
Atsakyti
Pats dar galima sakyti paauglys,vos 22 m.Lukai,tačiau jau padeda kitiems.Ir nepagailėjo savo laiko atskristi iš JAV į savo gimtą šalį!Didvyris dar sakyčiau per silpnas žodis,slovėnų mesijumi jį pavadinčiau.Pagarba Lukai už tokį darbą.
2021-12-22
+2
Atsakyti
Utenskas
ar jum ubagai svarbu ar reklama ar ne ??? pamatyciau jus piščiau žuvi kad ausis nukristu
2021-12-22
+3
Atsakyti
Anonimas
REKLAMA
2021-12-22
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Luka  Doncic
MIN: 34.98
PTS: 25.62 (49.91%)
REB: 8
AS: 8.48
ST: 1.05
BS: 0.52
TO: 4.57
GM: 21