Nuotr.: AP, AFP, LaPresse – Scanpix, BNS/BasketNews.lt iliustracija
Nuotr. AP, AFP, LaPresse – Scanpix, BNS/BasketNews.lt iliustracija

Tinklalapis „BasketNews.lt“, tęsdamas stipriausių Lietuvos krepšinio komandų komplektacijų apžvalgą, analizuoja šalies vicečempionų, Vilniaus „Ryto“, sudėtį.

Prie vilniečių vairo stojęs Donaldas Kairys komplektacijoje atliko nemažai permainų – komandoje iš praėjusio sezono liko vos 5 žaidėjai, o į ją atvyko 8.

Kitų LKL komandų apžvalgos:

Įžaidėjai

Nuotr. AFP – Scanpix

Greitą žaidimo tempą propaguojantis Kairys pagrindinio įžaidėjo vietą patikėjo Demetriusui Jacksonui, o jį aikštėje pavaduos Dovis Bičkauskis bei Augustas Marčiulionis. Atkarpomis įžaidėjo vietoje turėtų žaisti ir Andrew Goudelockas.

Ilgai pagrindinio įžaidėjo ieškoję „Ryto“ vadovai priėmė rizikingesnį sprendimą ir pasikvietė Europoje dar nežaidusį Jacksoną.

Tarp NBA ir G lygos migravęs 25-erių amerikietis pasižymi sprogstamąja jėga bei fiziškumu ir geriausiai turėtų jaustis greitajame puolime.

185 cm ūgio krepšininkas užtikrintai atakuoja iš statinių padėčių, geba susikurti progas, tačiau nėra tipinis įžaidėjas ir pirmiausiai žiūri, kaip pačiam užsibaigti ataką, o tik po to ieško komandos draugų. Vis dėlto gynėjas prie Goudelocko turės šiek tiek persiorientuoti, nes puolime nebus komandos pasirinkimas numeris vienas.

Ūgio trūkumą Jacksonas kompensuoja galingu kūno sudėjimu ir, sverdamas 91 kg, puikiai stovi ant kojų asmeninėje gynyboje bei dėl to gali prižiūrėti už save aukštesnius oponentus.

Didžiausias klausimas – kiek laiko užtruks 2016-aisiais 45-uoju šaukimu NBA pakviesto amerikiečio adaptacija Europoje? Turime pavyzdžių, kai iš už Atlanto atvykusių gynėjų prisitaikymas Europoje užtrunka ilgiau nei sezoną, o tai ypač gali atsispindėti komandinėje gynyboje ir žaidimo organizavime.

Tiesa, tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, sostinės klubo vadovus tenkino apie 10 tūkst. eurų siekianti Jacksono mėnesinė alga, todėl „Ryto“ rizika yra pasverta ir pamatuota.

Jacksonui už nugaros stovėsiantis Bičkauskis pirmąjį sezoną Vilniuje kalnų nenuvertė, nors ir turėjo didelį Dainiaus Adomaičio pasitikėjimą.

26-erių krepšininkas yra gynybinio tipo įžaidėjas, labiau mėgstantis pozicines atakas, o ne uraganinį žaidimą, kokį mėgsta ir Vilniuje stengiasi įdiegti Kairys.

Šiaulietis kitą sezoną turėtų būti labiau atkarpų žaidėjas ir į aikštę metamas tuomet, kai reikės nuraminti žaidimą, todėl galima spėti, jog praėjusių metų 19 minučių vidurkis LKL turėtų sumažėti bent iki 15.

Vilniečiai savo arsenale turės ir Lietuvos krepšinio viltį Marčiulionį, kuris tikrai sulauks šansų ne tik LKL, bet ir FIBA Čempionų lygoje.

Fizinėmis savybėmis pasižymintis legendinio Lietuvos krepšininko Šarūno Marčiulionio sūnus pastaraisiais metais pagerino metimą iš distancijos, o Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) fiksuoti 15,3 taško ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo vidurkiai nuteikia optimistiškai, kad 18-metis gynėjas jau artėjantį sezoną gali tapti stabiliu „Ryto“ rotacijos žaidėju.

Įžaidėjo vieta atkarpomis priklausys ir Goudelockui, kuris nevengė organizuoti atakas praeityje žaisdamas Eurolygos granduose.

Pliusas: už protingą kainą įsigytas įdomus įžaidėjas, turintis potencialo užsirekomenduoti Europoje.

Klausimas: kiek laiko užtruks niekada Senajame žemyne nežaidusio Jacksono adaptacija Europoje?

Atakuojantys gynėjai

Nuotr. SIPA

Šią vasarą vilniečiai sudrebino krepšinio rinką įsigydami buvusią Eurolygos žvaigždę Andrew Goudelocką, kuris į Vilnių atvyksta nestokodamas motyvacijos. Taip pat „Rytas“ atakuojančio gynėjo pozicijoje sudėtyje turi Mindaugą Girdžiūną ir Karolį Giedraitį.

31-erių Goudelocko ilgai pristatinėti nereikia – prieš kelis metus šis gynėjas buvo vienas geriausių Eurolygoje, o dabar didžiausias klausimas – kaip krepšininkui pavyko atsigauti po menisko traumos?

Kamuolį savo rankose mėgstantis turėti elitinis snaiperis praėjusį sezoną sužaidė vos trejas rungtynes, o būtent nesėkmingi pastarieji du sezonai lėmė, jog vilniečiams pavyko krepšininką pasikviesti už sąlyginai nedidelį mėnesinį atlyginimą, kuris, tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, siekia apie 15 tūkst. eurų.

Žinoma, klausimų dėl Goudelocko „Ryte“ yra ir daugiau – kaip amerikiečiui seksis pasidalinti kamuoliu su taip pat atakuojančio tipo įžaidėju Jacksonu, kaip vilniečiams seksis gynyboje, kai abu pagrindiniai gynėjai stokoja ūgio?

Vis dėlto, iš kurios pusės bepažiūrėsi, „Ryto“ sprendimas pasirašyti sutartį su 191 cm ūgio krepšininku yra sveikintinas – už gerą kainą įsigyta buvusi Eurolygos žvaigždė, nestokojanti motyvacijos įrodyti, jog gali grįžti į aukščiausią lygį. 

Taip pat Goudelocko pavardė neabejotinai yra garsiausia Vilniaus klube po Šarūno Jasikevičiaus žaidimo 2010-2011 metų sezone, o tai turėtų pritraukti ir daugiau sirgalių į areną.

Klube likęs 31-erių Girdžiūnas po nesėkmingo praėjusio sezono nestokoja motyvacijos reabilituotis, o ir naujasis treneris Kairys, tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, jam mato svarbų vaidmenį komandoje.

Tiesa, plačiu judesių arsenalu pasižymintis klaipėdietis yra vos 188 cm ūgio ir centimetrų trūkumas perimetro linijoje artėjantį sezoną gali būti didele „Ryto“ problema.

Šeštasis sostinės klubo gynėjas Giedraitis stokoja fizinių savybių, todėl sunku spėti, kokį vaidmenį 22-ejų krepšininkas turėtų „Ryte“, jei nebus paskolintas kitai ekipai. Verta pažymėti, jog vilnietis, būdamas 194 cm ūgio, yra aukščiausias sostinės klubo žaidėjas perimetro linijoje.

Vilniečių gynėjų linijoje šiuo metu yra žaidėjų grūstis ir, tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, „Rytas“ vieną iš šešių gynėjų turėtų skolinti kitam klubui. Sprendimas turėtų būti priimtas po pasiruošimo stovyklos.

Pliusas: atvykstanti Eurolygos žvaigždė, norėsianti įrodyti savo vertę.

Klausimas: ar „Rytui“ nepritrūks centimetrų perimetro linijoje?

Lengvieji kraštai

Nuotr. BNS

„Ryto“ lengvųjų kraštų liniją sudarys trys puolėjai – Arnas Butkevičius, Gytis Radzevičius ir Lukas Uleckas.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, „Ryto“ treneriai nesitikėjo sudėtyje išsaugoti Butkevičiaus, kuriam išlaikyti buvo viršyta numatyta piniginė suma šioje pozicijoje.

Vis dėlto 27-erių Butkevičiaus išsaugojimas pirmiausia buvo svarbus dėl komandos tęstinumo ir identiteto kūrimo – puolėjas yra Lietuvos rinktinės krepšininkas, artėjantis prie savo karjeros piko.

197 cm ūgio krepšininkas yra labai solidus žaidėjas gynyboje ir galės užpildyti perimetro linijoje esančias spragas prie savojo krepšio, o taip pat puikiai jaučiasi atviroje aikštėje, todel turėtų būti efektyvus greitą žaidimą žaisiančioje komandoje.

Butkevičių nuo atsarginių žaidėjų suolelio keis Radzevičius, kurį „Rytas“ šį tarpsezonį įsigijo sumokėję išpirką Utenos „Juventus“ klubui.

25-erių Radzevičius šiai dienai yra prastesnė Butkevičius versija, aikštėje darantis daug dalykų – nuo kovos dėl atkovotų kamuolių (pernai vid. 5,5 atk. kam.) iki gynybą draskančių prasiveržimų.

Taip pat puolėjas už Butkevičių turi stabilesnį metimą iš distancijos, tačiau, vertinant objektyviai, būtų naivu tikėtis, jog nuosekliai karjeros laiptais kylantis Radzevičius jau pirmąjį sezoną bus lygiaverte pamaina komandos kapitonui.

Trečiasis puolėjas, Uleckas, tapo pirmuoju „Ryto“ tarpsezonio pirkiniu ir jį Kairys mato rungtyniaujant trečiuoju numeriu.

Praėjusį sezoną Prienų „Cbet“ didelį trenerio Manto Šerniaus pasitikėjimą turėjęs 199 cm ūgio puolėjas yra augantis žaidėjas, su kuriuo vilniečiai sieja ateitį.

Tiesa, krepšininkas jau ir artėjančiais metais turėtų būti nuolatiniu rotacijos žaidėju – Uleckas išsiskiria aukštu krepšinio supratimu, geba žaisti nugara į krepšį, o taip pat yra geriausias metikas šioje pozicijoje „Ryte“.

Pliusas: išsaugotas prie karjeros piko artėjantis Lietuvos rinktinės narys.

Klausimas: ar Butkevičius su Radzevičiumi nėra pernelyg panašaus stiliaus žaidėjai?

Sunkieji kraštai

Nuotr. AP – Scanpix

Šioje vietoje „Rytas“ papildymo ieškojo ilgiausiai ir paskutiniuoju tarpsezonio pirkiniu tapo Chrisas McCulloughas, sudarysiantis puolėjų grandį kartu su Sauliumi Kulviečiu.

Vilniečių ketvirtojo numerio paieškos užtruko, tačiau McCulloughas atrodo tokio stiliaus krepšininkas, kokio „Rytui“ reikėjo – fizinėmis savybėmis išsiskiriantis amerikietis, kuris gali ne tik pataikyti iš distancijos, bet ir patikimai kovoti dėl atšokusių kamuolių.

206 cm ūgio krepšininkas yra itin atletiškas žaidėjas, o tai jam gali leisti Europoje atkarpomis žaisti ir penktuoju numeriu, jei Kairys aikštėje norės matyti itin mobilų penketą. Tiesa, krepšininkui gintis ant ūselio prieš fiziškai stiprius oponentus bus labai sunku – jis sveria vos 91 kg.

25-erių sunkusis kraštas yra labai pavojingas atviroje aikštėje, puikiai bėga į greitas atakas, solidžiai rungtyniauja veidu į krepšį ir išpuolius dažnai užbaigia triuškinančiais dėjimais. 

„Ryto“ naujoko rankų ilgis „nbadraft.net“ duomenimis siekia net 220 cm, o taip pat greitos kojos gynyboje leidžia jam keistis ginamasiais nuo pirmos pozicijos iki penktos ir tai padaro jį itin solidžiu žaidėju savoje aikštės pusėje.

Tiesa, džiūgauti dėl šio vilniečių pasirašymo dar anksti – be masės trūkumo ties McCullougho pavarde yra ir daugiau klaustukų.

Krepšininkas dar nėra rungtyniavęs Europoje, o pastaruosius du sezonus žaidė tokiose egzotinėse krepšinio šalyse kaip Puerto Rikas, Filipinai ir Pietų Korėja. Taip pat 25-erių atletas, nors ir gali pataikyti iš toli, nepasižymi stabiliu metimu, o žaidimas nugara į krepšį, kaip ir kito ketvirtojo numerio Kulviečio, nėra McCullougho stiprioji pusė.

Antrasis vilniečių ketvirtasis numeris Kulvietis į Lietuvą sugrįžta po sezono pertraukos, kuomet rungtyniavo Panevėžio „Lietkabelyje“.

Į išvykusio Eimanto Bendžiaus vietą ieškojęs mobilaus ketvirtojo numerio „Rytas“ pasirinko labai panašaus stiliaus žaidėją – Kulvietis pastaraisiais metais tapo į tritaškius orientuotas aukštaūgis, per sezoną tolimų metimų išmetantis apie 1,5 karto daugiau nei dvitaškių.

Žinoma, nereikia tikėtis, kad Kulvietis lygiaverčiai pakeis išvykusį Bendžių, kuris Lietuvoje dabar yra numeris vienas tokio tipo ketvirtasis numeris, tačiau mintis pasikviesti panašaus žaidimo stiliaus lietuvį yra logiškas „Ryto“ ėjimas ir 206 cm ūgio puolėjas turėtų papildyti McCulloughą, kuris labiausiai mėgsta žaisti veidu į krepšį ir rinkti taškus iš baudos aikštelės.

Tiesa, 29-erių lietuvis taip pat stokoja raumenų ir vilniečiams gali kilti problemų kovojant prieš fiziškai stiprius ketvirtuosius numerius. Taip pat daug priklausys, kaip McCulloughas adaptuosis prie Europos krepšinio.

Pliusas: vienas kitą papildysiantys ketvirtieji numeriai.

Klausimas: ar vilniečiams šioje pozicijoje nepritrūks raumenų?

Vidurio puolėjai

Nuotr. BNS

„Rytas“ tarpsezoniu penktojo numerio pozicijoje išsaugojo Martyną Echodą, o išvykusius Evaldą Kairį ir Mareką Blaževičių pakeitė Rokas Gustys.

Echodo išsaugojimas šią vasarą nustebino daugelį – 23-ejų vidurio puolėjas sužaidė solidų sezoną Europos taurėje ir atrodė, jog vilniečiai nebus pajėgūs išsaugoti lietuvio, todėl tai galima vadinti tarpsezonio laimėjimu.

206 cm ūgio Echodas yra mobilus vidurio puolėjas, o tokio tipo ir lygio krepšininkų su lietuvišku pasu yra sunku rasti.

Tiesa, tiek Goudelockas, tiek Jacksonas labiau mėgsta žaisti 1x1 ir susikurti progas pirmiausia sau, todėl klausimas, ar Echodui, kuris didžiąją dalį taškų renka iš pikenrolo situacijų, pavyks pasigerinti praėjusio sezono statistiką (vid. 9,4 tšk., 5,5 atk. kam. Europos taurė).

Didžiausias „Ryto“ pranašumas šiemet, lyginant su praėjusio sezono sudėtimi, kitokio stiliaus vidurio puolėjas šalia Echodo.

Iš „Šiaulių“ atvykęs Gustys yra galingo kūno sudėjimo centras, pridėsiantis vilniečiams raumenų po krepšiu. Būtent pernai vilniečiams buvo sunku grumtis baudos aikštelėje prieš fiziškai stiprias priekines linijas.

26-erių kaunietis pernai LKL sužibėjo ryškiausiomis spalvomis ir įdomu, kur yra Gusčio tobulėjimo lubos. 

11,3 taško ir 6,5 atkovoto kamuolio statistiką LKL fiksavęs 206 cm ūgio centras praėjusį sezoną labiausiai žibėdavo kovose su Kauno „Žalgiriu“, tačiau dažnai prieš silpnesnes komandas pradingdavo. Būtent didesnis stabilumas yra tas žaidimo aspektas, kurį Gustys privalo pagerinti.

Tiesa, Gustys ir Echodas gali būti ne vieninteliai vidurio puolėjai „Ryte“. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, vilniečiai neatsisako minčių sezono eigoje pasikviesti dar vieną centrą, kadangi šiuo metu priekinėje linijoje yra tik 4 aukštaūgiai.

Pliusas: du skirtingo stiliaus vidurio puolėjai

Klausimas: kaip Gustys atrodys aukštesniame lygyje?

Išvada

Nuotr. rytasvilnius.lt

Donaldas Kairys šią vasarą Vilniuje padarė dideles korekcijas sudėtyje ir susikomplektavo sudėtį pagal savo žaidimo filosofiją.

Jau dabar aišku, kad ši komanda bus orientuota į puolimą ir nelabai stebins, jei „Rytas“ vidutiniškai įmes ir praleis po maždaug 90 taškų per rungtynes.

Sostinės klubas turi būrį žaidėjų, kurie puikiai jaučiasi greitajame puolime, todėl „Ryto“ žaidimas artėjančiame sezone turėtų atrodyti labai simpatiškai.

Labai didelė vilniečių sėkmės dalis priklausys nuo to, kaip po traumos atrodys Goudelockas ir prie Europos krepšinio prisitaikys Jacksonas su McCulloughu, tačiau šalia šių žaidėjų pridėjus Butkevičių ir Echodą, starto penketas atrodo labai grėsmingai.

Tiesa, nors vilniečiai treniruotėse jau modeliuoja savo žaidimą prie atvyksiančių amerikiečių, dar nė vienas legionierius nepasiekė Vilniaus, o tai apsunkina pasiruošimą sezonui ir gali neigiamai atsiliepti pirmenybių starte.

Įdomu, kaip seksis „Ryto“ atsarginiams – Kairys mėgsta intensyvumą ir didelę rotaciją, todėl nuo suolo kylančių žaidėjų indėlis bus labai svarbus, nors jų talento lygis atrodo ženkliai mažesnis nei starto penketo krepšininkų.

Vis dėlto jau dabar galime teigti, jog ši Vilniaus ekipa bus įdomi žmonėms ne tik dėl Goudelocko, bet ir dėl pajėgių lietuvių komandoje bei žaidimo stiliaus, kuris tikrai turėtų būti patrauklus akiai.

Sostinės klubo komplektacijos kryptis šią vasarą buvo logiška ir sveikintina, teikianti vilčių, jog „Rytas“ gali patriukšmauti ne tik Europoje, bet mesti ir didesnį iššūkį permainas išgyvenusiam „Žalgiriui“ – pagal biudžeto galimybes pakviesti pajėgūs lietuviai, išsaugoti svarbiausi vietiniai krepšininkai, pasverta rizika su Europoje nežaidusiais amerikiečiais bei atviliota buvusi Eurolygos žvaigždė, aplink kurią bus lipdomas žaidimas.

Komentarai:
Qwe
palauksim ir pamatysim kaip bus. kas kol kas krinta i akis - mazas gyneju grandies ugis del ko gynybos problemeliu bus; nera gerai nugara zaidzianciu aukstaugiu, Echodas, Kluvietis, McColum visi labiau zaidzia veidu i krepsi, o Gustys dar neaisku kaip adaptuosis; legionieriai nezaide Europoje tai cia ir pliusas(kad gal potencialas didelis) bet ir rizika kad neprisitaikys. Kaip pagal pinigus kuriuos turejo atrodo sudetis visai simpatiskai, kad ir turi silpnybiu. Daug priklauso kaip Kairys sustyguos komanda, ar jo zaidimo idejos veiks gerai.
2020-09-01
+6
Atsakyti
Anonimas
ryto komanda surinkta pagal kairio zaidybini plana jus sakot pas ryta nera nugara zaidzianciu zaideju nes kairio zaidimo filosofija yra paremta greito perejimo is gynybos i puolima zaidejai tam ir yra parinkti ne visi turi but panasus i ta tavo zalgiri
2020-09-01
-6
Atsakyti
Donce
Rytas surinko padoria sudeti nes stipriai kritozaideju algos. gaudelukas pigesnis uz vasturija....😀
2020-09-01
+9
Atsakyti
vilnietis
prisipirko treciarusiu streetballeriu su 0 komandinio zaidimo iq ir lkl dugno vidutinioku vietoj bendziaus, cruzo ir co, nieko. Priekis kiauras ir fiziskai itin minkstas, gynejai kiauri ginyboj irgi, didzioji dalis zaideju klisarankiai kaip reta kas leidzia laisvai varzovam judet ginyboj ar spaustis, trapint kai reik rizikuojant be didesniu riziku kas itin aktualu mazesnio biudzeto komandom kad ir lietkabeliui su juve. Nei vienas zaidejas neturi padoriu igudziu suzaist nugara i krepsi, poziciniam krepsinyje pries protingesnes komandas jokiu argumentu, pries bek-mesk visokiu prancuzu vel jokiu privalumu zodziu viena graudziausiu sudeciu per visa istorija, nenustebins jei kairi mes lauk dar siais metais
2020-08-31
-16
Atsakyti
a
kuom PF\'ai papildo vienas kita? Abu neatstovi gynyboje pries tvirtesnius zaidejus, abu nezaidzia nugara i krepsi, abu meto trajakus. Tai kaip jie vienas kita papildo? PF\'e kita sezona Rytui gali buti didele beda, ypac jei priesininkai tures gerai nugara i kasi zaidzianti PF. Ir nors visi cia seilejasi kaip super Rytas pasidarbavo, as tai matau dar vieno sezono bardaka. Centrai tokie, kurie efektyvus 2x2. Izaidejas tas, kuris zaidzia 1x1, ir perdavimas jam tik antra opcija. SG zaidejas, kuris irgi megsta vienas pats zaisti, klausimas kaip kamuoliu dalinsis. Dar priedo turim 2 PF, kuriu nei vienas nelosia nugara i krepsi. Panasu kad kita sezona Kario taktikos bus shoot trajakas b.l.e.
2020-08-31
+9
Atsakyti
vilnietis
Savanaudziu amerikonu gyneju rinkinys. Si sezona matysime Ryta zaidzianti streetbolla. 🤡
2020-08-31
-8
Atsakyti
vilnietis
vienintele viltis kad niekam nereikalingas gaudelock dar nebus suluzes ir pirstels bet mazai tiketine, like legionieriai treciarusiai isvis, lietuviai zemo lygio, dauguma net rezervinei rinktinej neidomus. Dauguma zaideju sleivarankiai su labai prastu metimu kas leidzia varzovam gan laisvai judet ginyboj bandant perimt ir koncentruot i baudos aikstele, nei vienas nemoka net padoriai nugara pazaist net aukstaugiai neapzaistu daugumos gyneju, priekis skystas fiziskai, gynejai kiauri ginyboj tiek komandinej, tiek invidualiai o kaip gero komandinio iq zaideju isvis nerasta, vieni begalviai ir be skilu, ar nusivaziave iki dugno tai sudetis viena prasciausiu per ryto istorija. Pernai buvo bent taiklumo su bendzium, sirvuxa, cruzu, zymiai daugiau komandinio iq o dabar tai isvis nieko nes tiek protingai zaidziancios ivels i pozicini krepsini su sutriuskins, o pries prancuzu visokius siautikus vel ryskiai talentu nusileidziama
2020-08-31
-9
Atsakyti
djgaffer
Pakviesti tikrai geri amerikiečiai,išsaugoti branduolio žaidėjai,tai jau neblogai.Bet trūksta komandai raumenų ir masės,todėl fiziškesni varžovai gali apstumdyti.Taip,yra Gustys,bet vienas jis viso krūvio neatlaikys.Kad ir kaip bebūtų,sudėtis atrodo gerai,žiūrėsim,ką Kairys sulipdys.
2020-08-31
-2
Atsakyti
Lietuva
Nežinau bet man atsibodo sapalionės koks rytas stiprus ir silpnas. Palaukim sezono tada ir pamatysim kas čia ką
2020-08-31
-1
Atsakyti
Azoo
pas zalgiri geresni centrai. visur kitus - Ryto pranasumas. Laukia idomus sezonas
2020-08-31
-11
Atsakyti
Anonimas
Žiūrint neutraliai, tai Rytas surinko tikrai gerą sudėtį, net keista, ypač tokiu metu kai biudžetai traukiasi, Rytas sugebėjo surinkti per pastarąjį dešimtmetį stipriausią sudėtį. Stiprūs legionieriai, patobuloję ir įgavę piką likusieji žaidėjai.
2020-08-31
Atsakyti
Tadas
kas cia per klounas raso tuos straipsnius su tokiais grybais mesti isuki Zalgiriui pirma juventusa tegu iveikia su lietkabeliu klounas ;DD
2020-08-31
-2
Atsakyti
Pff
panašu, kad ketvirtu pažais ir butkevičius su Ulecku
2020-08-31
+4
Atsakyti
buru
gyneju pilna, o priekine linija is keturiu zmoniu.. uztenka vienos traumeles, ir prasideda amzinos bedos su nuovargiais (ir papildoma traumu ir formos rizika is to) prazangu saugojimusi, zaidimu visiskai ne savo pozicijose ir taip toliau. Negi bent kokio Tubucio nebuvo galima pasilikt ? Galu gale kazka net dar pigesnio kad garbage time su visokiais neveziais uzimtu. O jeigu dvi traumos kad ir sezono pradzioj, ar koks virusiukas priekinej linijoj, tai viskas, nebelieka jokiu kalbu apie kita etapa ir lieka visus metus nurasyt nes “uzpuole traumos”
2020-08-31
-11
Atsakyti
Abdullah
baigiau skaityti ties ta vieta, kur bendzius lietuvos #1 sunkus krastas lol lol lol
2020-08-31
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.