Šarūnas Vasiliauskas pelnė net 31 tašką, tačiau pergalei pasiekti to nepakako
Šarūnas Vasiliauskas pelnė net 31 tašką, tačiau pergalei pasiekti to nepakako
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Radlinskas
Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda keturis kartus bandė išplėšti pergalę, bet Fortūna lydėjo Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjus. Išsiaiškinti paskutinį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio dalyvį prireikė 55 minučių kovos krepšinio aikštelėje.

Trijų pratęsimų trileryje „Neptūnas“ išvykoje 94:92 (8:16, 19:18, 20:10, 16:19, 9:9, 8:8, 14:12) parklupdė vietos „Pieno žvaigždžių“ ekipą ir kitame etape serijoje iki trijų pergalių susigrums su Kauno „Žalgirio“ krepšininkais.

Pratęsimo šiose rungtynėse galėjo ir nebūti, tačiau Rashaunas Broadusas ketvirtojo kėlinio pabaigoje prametė vieną baudą, o „Pieno žvaigždžių“ gretose Gytis Sirutavičius nesėkmingai bandė išplėšti pergalę.

Antrąjį pratęsimą lėmė netaiklus Šarūno Vasiliausko metimas. Tuo tarpu dar papildomas penkias minutes atnešė nesėkmingas Gedimino Maceinos bandymas pelnyti taškus.

Besibaigiant trečiajam pratęsimui „Neptūnas“ turėjo saugų keturių taškų pranašumą, bet Vasiliauskas sugebėjo ties tritaškio linija išprovokuoti pražangą. Gynėjas realizavo visas tris baudas ir skirtumas tarp komandų tapo minimalus.

Netrukus prie baudų metimo linijos stojęs Martynas Mažeika pataikė tik vieną baudą iš dviejų, o pergalę galėjęs išplėšti Sirutavičiaus šūvis vėl buvo netikslus.

„Neptūnui“ laimėti nesutrukdė net 19 pramestų baudų (21/40, 53 proc.).

Dėl išnaudoto pražangų limito rungtynių nebaigė trys žaidėjai – Vaidas Čepukaitis, Deividas Gailius ir Broadusas.

Per pirmąją dvikovą savo arenoje „Neptūnas“ iškovojo įtikinamą pergalę – 85:71.

„Pieno žvaigždės“: Šarūnas Vasiliauskas 31 (4/13 trit.), Tyrrellas Biggsas 12, Gediminas Maceina 10 (5/14 dvit.), Vaidas Čepukaitis 10 (8 atk. kam.), Gytis Sirutavičius 10 (11 atk. kam., 0/4 trit.).

„Neptūnas“: Rashaunas Broadusas 19, Deividas Gailius 17 (5/17 metimų, 4/14 baudų), Martynas Mažeika 14, Vytautas Šarakauskas 13 (14 atk. kam.), Davidas McClure'as 13 (10 atk. kam.), Marius Runkauskas 9.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
nu ka padarysi teks neptuna palaikyt reik nuleist prienus ant zemes pirmyn NEPTUNAS
2013-04-20
+8
Atsakyti
Vai kāds izmanto šo vietni? http://www.tipstersplace.com/
2013-04-20
-13
Atsakyti
Saunuoliai.Tikiuosi Neptuna pamatyti ant nugaletoju pakylos.Sie metai klubui neziurint i kaikurias nesekmes ir komplektacijoje ir sportiniuose rezultatuose yra tikrai geri.
2013-04-20
-2
Atsakyti
IR CIA GALAS BUVO IDOMUS IR OLY SU EFES BUVO IDOMU IR APYNASIAI LAIKO BUVO LIKIA NORS TU PERSPLESK ZMOGAU KA ZIURET TIK , KAD CIA PRATESIMAI BUVO
2013-04-20
-15
Atsakyti
eno
mldc neptunas, nors nervu pagadino, ypac Gailiaus 10 pramestu baudu... O pusfinalio serija siaip vyksta iki 2 pergaliu...
2013-04-20
-4
Atsakyti
Nei ten jis labai stipriai sirgo, nei ka, tiesiog lietuviski trenerio principai neleido Pasvaliui iskovoti pelnyta pergale. Hughesas per minutine nervuojasi, nori zaisti, net sake "coach, let me play"!!!, bet tas nevykelis i ji net neziuri ir akivaizdziai del kazko nepasidalino jie, kad taip negraziai su savo komandos lyderiu pasielge...liepe ziureti laimetu rungtyniu pralaimejima. Net antras treneris bande raminti Hughesa, nes anas tiesiog dege noru padeti komandai ( ir Andrejaitis buvo priejes ji guosti), bet sikart principingasis treneris gavo ko nusipelne, bet del ziurovu galejo savo sudino mastymo nepademonstruoti. Butu is 4 sansu tikrai viena isnaudoje, bet kur tau....
2013-04-19
+27
Atsakyti
Lukas7taiga Yanci sirgo,nes dar termometra dejosi,o Muldrow'as su Kairiu leda buvo uzsideje.Bet ir tai vos sutaske grybai


na jei sirgo tai kita kalba,bet jei jau visa maca prabuvo salej bei pasirode ant parketo tai gal nebuvo taip ziauriai blogai.gal visgi buvo verta surizikuot ir isleist ji i aikste,ypac tuomet kai visai neliko aukstu,o varzovu aukstaugiai irgi buvo nuvarge?
2013-04-19
-5
Atsakyti
taiga Yanci sirgo,nes dar termometra dejosi,o Muldrow'as su Kairiu leda buvo uzsideje.Bet ir tai vos sutaske grybai
2013-04-19
+5
Atsakyti
taiga Yanci sirgo,nes dar termometra dejosi,o Muldrow'as su Kairiu leda buvo uzsideje.Bet ir tai vos sutaske grybus
2013-04-19
-4
Atsakyti
Gytis_BTaigi Gates'ą rodė per minutinę sėdėjo su šaldoma koja be sportbačių...


Muldrowo nuo Gate'so neskiri ?... Muldowas trauma pasigavo trecio kelinio pradzioj man regis o Gates galejo pilnumoj zaist, cia per lukosiu jobana pralose.
2013-04-19
-2
Atsakyti
proletarasBuvau.Ši kartą pagrindinis herojus buvo komandos treneris.Juk visas dėmesys būna žaidėjams,bet šį kartą p.Lukšis atlyko pagrindinį vaidmenį.Deja,sudegė tejatras su pagrindiniu artistu.Manau jam geriau su arabais vaidint.Komanda pralošė tiktais per jį.


noreciau primint kad tas nevykelis Lukosius pries keleta metu treniravo neblogos sudeties Baltus(ar kaip jie tada vadinosi),tai lygiai tas pats vyko,beviltiski pralaimejimai ir jokio komandinio zaidimo,grynas bek ir mesk tesesi kol ji neispyre del n pralaimejimu is eiles.sitas grybas net NKL nevertas treniruot,geriau pasieskotu kitos veiklos nes jei prades dirbt su vaikais,tai jo padarytas klaidas poto ilgai teks taisyt
2013-04-19
+6
Atsakyti
Buvau.Ši kartą pagrindinis herojus buvo komandos treneris.Juk visas dėmesys būna žaidėjams,bet šį kartą p.Lukšis atlyko pagrindinį vaidmenį.Deja,sudegė tejatras su pagrindiniu artistu.Manau jam geriau su arabais vaidint.Komanda pralošė tiktais per jį.
2013-04-19
+17
Atsakyti
Taigi Gates'ą rodė per minutinę sėdėjo su šaldoma koja be sportbačių...
2013-04-19
+10
Atsakyti
MiamiBig3Tragedija ne treneris, Gates be jokios priežasties visas rungtynes prasėdėjo, kai Čepukaitis per pratesimus vos vilkos,lyderį Hughesa svarbiausiais momentais laikė ant suolo, jam matyt geriau, kad Sirutavičius gamewinnerius mestų, nuodėmė tokio trenerio neatleist būtų.


tai sitas nevykelis gi arabus treniravo visai neseniai,kaip ji Endrijaitis pas save pakviete as neisivaizduoju.pamenu kai PPZ zaide su Rytu,tai Gates vienas mauste visa Ryto prieki,primete debesi tasku ir tik teiseju deka Rytas issikapste tose varzybose.o cia bl,Cepukaitis kuris isvis nieko nepataiko ir gynyboj niekur nespeja losia,o Gates sedi.nu zodziu..gaila man PPZ sirgaliu,siemet komanda buvo tikrai nebloga,bet jau treneris tai grybu grybas is pamiskes
2013-04-19
-14
Atsakyti
Zalias_kirvisAndriusTo zalias kirvis . Man atrodo vaikeli neziurejai rungtyniu nes ir Gates ir Hughes trenerio sprendimu gavo mazai laiko. Vienintelis Mudrow susitraumavo jei neklystu antro kelinio gale.nu tai cia pzdc tada tam treneriui,nusisaut su duru rankena reikia nes tokio debilo dar paieskot reikia kuris 2 geriausius zaidejus laikytu ant suolo.fanu vietoj ta lukosiu supuvusiais kiausiniais apmetyciau,nes grynai per ji ir pralose varzybas.p.s. seip ziurejau nuo 3 kelinio vidurio,nemanau kad kazka labai svarbaus praleidau :)


Is tikro kad Hughes neleido galima pateisinti nes vasiliauskas tikrai gerai zaide, bet kad Gates neleido tai nesupratau nes Sarakauskas 14 atkovotu Mccluras 10 butu bent kamuoliu paemes Gates. Aisku Hughes manau is triju kartu nors viena ta Clutch"a butu imetes, bet anyway ne mum sprest
2013-04-19
+1
Atsakyti
sarkis21Neptūnas bus pajėgus nukauti Žalgirį LKL pusfinalyje. Žalgiris paiims bronzą LKL.


sutinku su tavim, su tokiu zaidimu , kaip siandien kapojos su pasvaliu neptas tikrai nukautu laisvai ta zalgiri ir paliktu kapotis del bronzos juos!!! butu tada finals Rytas- Neptunas :DDD
2013-04-19
-6
Atsakyti
Tragedija ne treneris, Gates be jokios priežasties visas rungtynes prasėdėjo, kai Čepukaitis per pratesimus vos vilkos,lyderį Hughesa svarbiausiais momentais laikė ant suolo, jam matyt geriau, kad Sirutavičius gamewinnerius mestų, nuodėmė tokio trenerio neatleist būtų.
2013-04-19
-1
Atsakyti
idomus protokolai rungtyniu: pagal juos Sinica zaide 61.47, Vasiliauskas 63,35, Gailius 63,53, Mazeika 57,51, Sarakauskas 58,32, o Brodus 56,43. Nors ir su 3 OT maximum 55 minutes iseina. Gal jie cia kaip NBA po 12 min. deda
2013-04-19
+4
Atsakyti
Neptūnas bus pajėgus nukauti Žalgirį LKL pusfinalyje. Žalgiris paiims bronzą LKL.
2013-04-19
+23
Atsakyti
Taip ir būna kai ūkininkams už piena nemoka. Bloga karma pieno perdirbėjų.
2013-04-19
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.