Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

NBA sezono atnaujinimas atrodo nenumaldomas, tačiau ne visos žvaigždės yra nusiteikusios žaisti.

Šį sezoną metamos baudos

80%
18,3
Pataiko: 18,3
Taiklumas: 80,1%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Kemba Walker

Bostono „Celtics“ puolėjas Enesas Kanteris teigė, kad buvo šokiruotas, kai sužinojo, kad kai kurios NBA žvaigždės nenori žaisti tol, kol nebus išrasta veiksminga vakcina nuo koronaviruso.

Turkas tokiomis žiniomis pasidalijo su „NBC“ korespondentu Chrisu Fosbergu.

„Tai yra mano devintieji metai lygoje, turiu daug bičiulių skirtingose komandose. Kalbėjau su vienu iš draugų ir jis man papasakojo, kad jo komandoje yra nemažai žaidėjų, kurie nežais.

Tai yra komanda iš Rytų konferencijos ir šiuo metu ji žaistų atkrintamosiose. Tie žaidėjai yra superžvaigždės. Jeigu atskleisčiau jų vardus, prasidėtų tikra beprotystė“, – pasakojo Kanteris.

„Jie tiesiog pasakė, kad nežais tol, kol nebus atrasta vakcina ar pritaikytas veiksmingas gydymas. Buvau šokiruotas, kad krepšininkai nenori žaisti. Tie žaidėjai yra „Visų žvaigždžių“ rungtynių lygmens krepšininkai“, – pridėjo „Celtics“ puolėjas.

Kiek anksčiau buvo pranešama, kad NBA sezoną atnaujinti ketina liepos 31-ąją, o jau ketvirtadienį klubų savininkai turėtų pritarti vienam iš Adamo Silverio planų, taip uždegdami sezono pratęsimui.

Komentarai:
Andrius
Jam tikrai mama mažai rodė dėmesį.
2020-06-01
-2
Atsakyti
x
irving su kd ar embid su simmons va kur klausimas. Net neabejoju, kad vienas iš šių duetų
2020-05-31
+3
Atsakyti
Anonimas
Blet kanteris koks klounas yra. Nu tikrai zmogus su demesio stoka. Sneka apie viska, nors ne jo reikalas. Idomu kada jis sedejo ant za bazar otvet.
2020-05-31
-1
Atsakyti
djgaffer
Gandų lygio kalbos.Bet kas galėtų taip pasakyti,tačiau ar tai tiesa,sunku pasakyti.Žais ten visi,o jei kas atsisakys,tai ir sužinosim tas pavardes.
2020-05-31
-2
Atsakyti
x
nieko tokio ateis anstoliai prades žaisti.
2020-05-31
+16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Enes Kanter

Enes  Kanter
Enes  Kanter
MIN: 17.46
PTS: 8.16 (59.75%)
REB: 7.73
AS: 0.96
ST: 0.43
BS: 0.75
TO: 1.02
GM: 51