Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Russellą Westbrooką su savo štabu į Hjustoną prisiviliojęs „Rockets“ savininkas Tilmanas Fertitta nekantrauja sulaukti artėjančio NBA sezono. Vieną superžvaigždę pakeitęs kita – vietoje Chriso Paulo atvykus Westbrookui, 62-erių milijardierius trykšta optimizmu dėl galimybės Hjustonui padovanoti ilgai laukiamą čempionų titulą.

James Harden

James  Harden
Pozicija: SG, PG
Amžius: 30
Ūgis: 196 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Los Andželas, JAV

Fertitta savo komandai pašėlusioje Vakarų konferencijoje prognozuoja mažiausiai finalą, o kad būtų žengta tolyn, pasistengti turės pagrindiniai vedliai Hardenas ir Westbrookas.

„Jamesas ir Russellas abu yra 30-mečiai. Daug puikių krepšininkai nelaimi NBA titulo iki 30-ies metų. Jeigu pažiūrėsite į istoriją, taip atsitiko su legenda Hakeemu Olajuwonu. Taigi, tai – metas Jamesui ir Russellui pasitempti atkrintamosiose ir paversti tai realybe. Jie prieš tai žaidė neįtikėtinai tiek reguliariajame sezone, tiek atkrintamosiose varžybose.

Tačiau dabar jie supranta, kad jiems yra laikas, ir nuoširdžiai tikiu, kad šie vyrukai tai padarys“, – kalbėjo Fertitta.

Tikra puolimo mašina pastaraisiais metais tapusio Hardeno galimybėmis niekas neabejoja, tačiau jo sugebėjimai gintis prieš varžovus yra vertinami labai skeptiškai. Visgi Fertitta turi priešingą nuomonę šiuo klausimu.

„Jeigu pažiūrėsite statistiškai, Hardenas pernai buvo geriausiai besiginantis žaidėjas prieš nugarą žaidžiantį krepšininką. Kai Jamesas nori, jis ginasi geriausiai iš visų NBA lygoje“, – savo lyderį šlovino „Rockets“ bosas.

Hjustono klubas NBA laimėjo praėjusiame amžiuje, kai dominavęs Olajuwonas Teksaso klubą į viršūnę atvedė dvejus metus paeiliui – 1994 ir 1995 metais.

Komentarai:
:)
Gaila, kad Hardenas niekada nenori :D
2019-09-18
+11
Atsakyti
Kas nori pabendrauti? :) http://inx.lv/CdN
2019-09-18
-5
Atsakyti
tegul tai papasakoja Einikio zmonai, manau ji papriestarautu :)
2019-09-18
-7
Atsakyti
Stereo
Savininkui kažkas per youtube parodė Hardeno perimtų kamuolių sezono miksą...
2019-09-18
+8
Atsakyti
SS
Cia nezinau verkt ar zvengt :DD Is pradziu hardenas pabega nuo KD ir westbrooko, kad taskytusi sau vienas svetur, dabar tas, kuris jam neleido to daryt Thuderiuose, ateina pas ji kad alia susizaistu ir laimetu ciampionata? :DDDD Ble as nezinau, kad Westbrookas nebesivaikytu tripple-double statistikos tai reiketu persodinti jam smegenis. Aj pala... kokios dar smegenys... :D
2019-09-18
+10
Atsakyti
Spectre
ferttita uzsimetes neblogu haliunkiu
2019-09-18
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.