Nuotr.:

Ketvirtadienį BasketNews vyrukai, Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas susės atsakyti į BN+ prenumeratorių klausimus.

Klausimus apie viską prenumeratoriai gali užduoti komentarų skiltyje iki ketvirtadienio 13 val.

Ankstesnio Q&A iškarpa:

 

Komentarai:
Kadangi Lietkabelis kol kas atrodo prasciau nei pernai, Rytas isvis grybauja LKL, o ir ilgai laukti Vilkai nieko neparodo (apie Gargdzus tai isvis nesneku). Gal butu visgi galima isgirst kasmetini Redaktoriaus pabumbejima, jog LKL siemet susilpnejo. Manau tai reikalinga net tik rimtai analizei, bet ir islaikyt siokias tokias tradiciijas. (Musu jaunai saliai tai taip pat svarbu kaip Palangos verslininku skundai apie blogiausia vasara ever)
2022-11-17
+7
Atsakyti
sveiki seni sernai. kadangi all in zalgiris nedarys kad patekti y final four, tai gal pabandykit hipotetiskai atlikti realius L Biro mainus kur mes ji galetumem issiusti ir ka gauti uz ji (galima itraukti tarkim Lukosiuna priedu ir dimsa ir giedraiti ) kad gauti gera centra. ai gal zinot kokiam uzmirstam pasauolio kampelija vilkai iesko centro. noreciau is arkties kokio dresiruoto juru veplio su daug siekeju. Kada savas kampas darys Q and A. J. Miklovas jai neatsakot y klausima pats busi juru veplys ir zaisi uz vilkus. ten moketi krepsinio zaisti nereikia svarbu sekejai soc. tinkliuose aciu
2022-11-17
-55
Atsakyti
na tu toks keistesnis truputį.
2022-11-17
+21
Atsakyti
sveiki! Eurolygoje rungtyniauja komandos iš 9 skirtingų šalių(monaco priskirkim prie prancūzijos). ar galėtum sudaryti komanda po vieną žaidėja iš tos šalies(pvz. Graikija ir calathes, Lietuva ir Grigonis ir t.t.) ir paskutinę vietą užimtu ne europietis! :)
2022-11-17
-2
Atsakyti
Sveiki, nemėgstu rant'int, bet nebeatlaiko nervai. Nelabai suprantu kodėl Žilvinas Aleksandravičius komentuoja krepšinio varžybas, žmogus akivaizdžiai joms nepasiruošia. Jei nematyčiau vaizdo, galvočiau kad per TV rodo senas 2006 pasaulio futbolo čempo varžybas, bet pasirodo, kad girdimas Thierry Henry yra Pierria Henry. Apart kitų pavardžių neteisingo tarimo, krenta į akis esamos situacijos neskaitymas, teisėjas sušvilpia vieną, komentatorius sako kitą. Taip pat, kai žaidėjas krypteli koją, Žilvinas iškart įvertina, kiek laiko praleis be krepšinio, kabina jo sportbačius ant vinies ar net užsakinėja šermenis, nors jau po pusės kėlinio tas žaidėjas būna grįžes. Ir tai tik keli pavyzdžiai. Ar niekad nebuvot pastebėję, ar tiesiog neimat to į galvą ir viskas yra tvarkoj?
2022-11-17
-4
Atsakyti
Mes su draugais žaidžiam fantasy ir pastebėjom, kad žaidėjų kainos neatitinka skaičiavimų. Kaip pavyzdžiui Bacon (Pakilo: 333125, nors tuėjo pakilti 128750). Galit paaiškinti kas čia vyksta?
2022-11-17
+1
Atsakyti
Ar Karolis nenori pakeisti spėjimo dėl 10ies pergalių Žalgiriui per sezoną? :)
2022-11-17
+2
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kaip sekas Strielnikui? Įdomu ar nuvarytas arklys dar kažką parodys žemesniame lygyje.
2022-11-17
+12
Atsakyti
Gal žinote, kodè Macabi namú rungtynès visada prasideda 21:05. Kitos Eurolygos rungtynès prasideda XX:00 arba XX:30, o Tel Avive 21:05. Gal jie ten meldžiasi 21 val? 😀
2022-11-17
-8
Atsakyti
Sveiki, gal galetumet smulkiau papasakoti kaip vyksta "insaido" rinkimas? Kas tie zmones kurie teikia jums ta info (kiti zurnalistai, komandu zmones ir pns) ir koks sios info dalinimosi tikslas is ju puses? P.S Karoli, tavo chalato pardavimas epinis, noretusi ji isigyti
2022-11-17
+22
Atsakyti
Kaip vertinate tai, kad treneriai vis dar dirba rusijoje? Pascualis dirba vis dar, Itoudis dirbo pilnà praéjusį sezonà ir ramiai išvyko į Turkijà. Žaidèjai buvo vertinami griežtai už tai kad likdavo ar neskubèdavo iśvykti, o treneriú griežto vertinimo neteko girdèti. Ačiú
2022-11-17
+4
Atsakyti
realiai geras klausimas, nes kaip nepamenu kas pasakojo, tai treneriai gali išeit bet kada ir jų tie vadinami kontraktai nevaržo kaip žaidejus :)
2022-11-17
-15
Atsakyti
kam priklauso krepsiniozinios.lt nes nuleakinimu skelbia jie ir paskutinis skamba taip,zalgrio hayes domisi jau macabi,ar tiksle informacija jie skelbia
2022-11-17
+9
Atsakyti
Tai, kad ne jie, o Izraelio spauda rašo, o jie perrašė, taip išeina :D
2022-11-17
+15
Atsakyti
Žalgiris prieš sezoną svarstė tiek apie Darius Thompson, tiek apie Chris Jones pasirašymą. Atsižvelgiant į sezono startą, koks būtų idealus gynėjų duetas Žalgiriui renkantis iš Evans, Iggy, Jones ir Thompson? Jų kaina rinkoje panaši.
2022-11-17
+2
Atsakyti
Matant su kokiais centrais Maksvytis mėgsta/moka žaist, ar vieno iš NBA eifelių nepakvietimas neskambėtų taip jau nelogiškai? Kurį atkabintumėt ir kas būtų lietuviškasis K. Heys?
2022-11-17
+4
Atsakyti
Sveiki. Per šiuos rinktinės langus pastebėjau vieną dalyką. Marekas Blaževičius deda į krepšį! Bent jau anksčiau kiek esu matęs (toli gražu ne viską) net ir būdamas laisvas iš po krepšio nedėdavo, o užsibaigdavo paprastu metimu. Patvirkinkite arba paneikite šį pastebėjimą.
2022-11-16
-3
Atsakyti
Sveiki, Pidrylos, ar turite update'o apie Tomos Jasevičiaus būklę? Prieš mėnėsį buvo skambios antraštės apie ant plauko pakibusią karjerą, o kaip yra šiandien? Gal Tomas vis tik sėkmingai eina reabilitaciją? p.s. ar Karolis jau mažiau laiko praleidžia ant šikano?
2022-11-16
-30
Atsakyti
Sveiki, mano tėvukas būdamas "sovietinis" kažkaip pradėjo žiūrėti krepšinio podcastus, bet žiūri kitų tinklapių tinklalaides ir mane tas erzina. Kaip man "perkonvertuoti" jį pas jus, kad "užsikabintų" ? 😄
2022-11-16
-19
Atsakyti
Sveiki, po paskutinio viešo podkasto, kadangi Jonas L nei paneigė nei patvirtino likom taip ir nesupratę, ar Šiaulių bosas ilsėjosi tik saulėtoje Turkijoje ar ir įkalinimo įstaigoje?
2022-11-16
+6
Atsakyti
Sveiki? Kaip manote, kiek stipriai pakenks Micičiaus ir Atamano/ Efeso vadovų santykiams, toks krepšininko neišleidimas i Fiba langą?
2022-11-16
+17
Atsakyti
Klausimas Karoliui :D kodėl Jums taip rūpi LKL ir taip nerūpi KMT? BN podcaste Malinauskui prisižadėjęs, kad jei nebus reikalų su Gintare ar šiaip kokių kitų planų , atvyksite žiūrėti moterų krepšinį, pamirštate , kad tą pačią dieną , beveik tuo pat metu komentuojate Nevėžio ir Cbet rungtynes? 😀😀
2022-11-16
+27
Atsakyti
Gal žinot kas nutiko Orange Virus turnyrams ir rūbų linijai?
2022-11-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentuoti gali tik BN+ prenumeratoriai

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.