Dainius Adomaitis diriguoja savo auklėtiniams Nuotr.: Fotodiena.lt
Travisas Baderis pataikė svarbų dvitaškį mačo pabaigoje Nuotr.: Fotodiena.lt
Rokas Giedraitis pelnė 15 taškų Nuotr.: Fotodiena.lt
Mindaugas Girdžiūnas dominavo trečiame kėlinyje Nuotr.: Fotodiena.lt
Gediminas Petrauskas vadovauja komandai Nuotr.: Fotodiena.lt
Dainius Adomaitis diriguoja savo auklėtiniams Nuotr.: Fotodiena.lt
Travisas Baderis pataikė svarbų dvitaškį mačo pabaigoje Nuotr.: Fotodiena.lt
Rokas Giedraitis pelnė 15 taškų Nuotr.: Fotodiena.lt
Mindaugas Girdžiūnas dominavo trečiame kėlinyje Nuotr.: Fotodiena.lt
Gediminas Petrauskas vadovauja komandai Nuotr.: Fotodiena.lt

Ar antrajai „Tete-a-Tete Casino-LKL“ ketvirtfinalio porai prireiks penkerių rungtynių serijos? Tai paaiškės penktadienio vakarą po „Šiaulių“ ir Klaipėdos „Neptūno“ dvikovos.

Šioje poroje prognozuoti nugalėtoją sunku. Tą patvirtina faktas, kad visuose mačuose nugalėtojas sprendėsi paskutinėmis ketvirtojo kėlinio minutėmis.

Nė viena komanda per tris ketvirtfinalio mačus nešventė pergalės didesniu nei 9 taškų skirtumu. Beje, šis faktas galioja visoms septynioms „Šiaulių“ ir „Neptūno“ tarpusavio dvikovoms šį sezoną LKL čempionate.

„Sėkmė atkrintamosiose yra sudedamoji dalis. Daug rungtynių sprendžiasi paskutiniais metimais. Įsivaizduokite, įmesti metimą nuo lentos prie -1… Taip Rokas įmetė du fantastinius metimus Šiauliuose ir perlaužė. Tuo atkrintamosios ir yra žavios. Patinka žiūrovams, bet nepatinka treneriams“, – dar vienam nervų karui ruošėsi „Neptūno“ treneris Dainius Adomaitis.

Įtampa pasiekė naują lygį. Praėjusiame mače likus žaisti 3 minutes vienas kitam į atlapus kibo „Neptūno“ senbuvis Martynas Mažeika ir „Šiaulių“ naujokas Assemas Marei. Įsiutusius krepšininkus vos išskyrė teisėjai ir komandos draugai.

„Nesinori, kad tai pereitų į konfliktus ir apsistumdymus. Turime išlikti profesionalai. Emocijos turi virti, bet proto ribose. Aišku, nieko stipraus neįvyko. Žaidėjai tik pasikarščiavo. Smagu matyti, kad po rungtynių žaidėjai priėjo ir pasikalbėjo. Tai džiugina“, – pridūrė „Šiaulių“ treneris Gediminas Petrauskas.

Kokį lygį įtampa pasieks Šiauliuose?

„Norime baigti seriją penktadienį. Mano vyrai bus labai motyvuoti tą padaryti. Važiuosime kautis 40 minučių. Viskas”, – teigė Adomaitis.

Šioje poroje nebėra kertinių pergalės faktorių. Viską lemia tik detalės. Šiauliuose lauksime dar vieno paskutinių minučių trilerio.

„Pas mus yra taip, kad viską gali nulemti 2-3 paskutinės atakos“, – sakė Petrauskas.

https://www.youtube.com/watch?v=cU4m_AJtXO8

Komentarai:
Arsenas
Tuos lažybininkus reikia pastatyti į vietą, kurie stato nelaiminčių komandų kooficentus. Šiauliai 55 proc, o Neptūnas 45 proc, o rungtynėse būna atvirkščiai laimi nelaiminti komanda, kurį turi mažiau procentų Neptūna. Vakar irgi taip pat buvo, buvo prognozuota, kad Juventus daugiau procentų turi, kad laimėtu, o Vytautui mažiau procentų duota, o rungtynėse atvirkščiai Vytautas išlygino serijos rezultatą. Tai kur čia yra logika, jeigu prognozės nepasitvirtina?
2016-05-06
+6
Atsakyti
Anonimas
Tikisi...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-06
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.