Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

2018-ųjų spalio 7 diena, Vilniaus „Siemens“ arena, klasikinis Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ derbis. Komandos kapitonas ir pagrindinis vilniečių įžaidėjas Chrisas Krameris dėl kelio traumos negali padėti komandai, treneris Dainius Adomaitis atsigręžia į iki tol mažai šansų pagrindinėje „Ryto“ ekipoje gavusį 21-erių Margirį Normantą.

Margiris Normantas

Margiris  Normantas
Pozicija: SG, PG
Amžius: 24
Ūgis: 194 cm
Svoris: 94 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

Tokios svarbos rungtynėse 194 cm ūgio gynėjas iki tol didelio vaidmens dar nebuvo gavęs, tačiau Adomaitis jaunąjį Normantą meta į aikštę dar pirmajame kėlinyje ir jis žiba. Puiki gynyba prieš Nate'ą Woltersą, aštrūs reidai po krepšiu ir emocionalumas ant parketo padeda „Rytui“ su savo amžinu varžovu „Žalgiriu“ kovoti taškas į tašką.

X faktoriumi tapęs Normantas per 8 minutes surinko 7 taškus ir buvo vienas kertinių vilniečių krepšininkų, tačiau prieš pat ilgąją pertrauką nutikęs įvykęs gerokai pakoregavo ne tik mačo eigą, bet ir tolimesnę gynėjo karjerą.

Likus minutei iki antrojo kėlinio pabaigos, Normantas ginasi nuo Wolterso išpuolio ir jam pavyksta sustabdyti amerikietį – šis prameta iš po krepšio, „Ryto“ gynėjas D.J. Seeley nuskuba į kitą aikštelės pusę ir smeigia tritaškį – „Rytas“ išsiveržia į priekį, „Siemens arena“ ošia, Šaras prašo minutės pertraukėlės. Galbūt šiandien pavyks patiesti „Žalgirį“?

Nuotr. BNS

Vis dėlto emocijų kupiną akimirką greitai pakeičia nerimas. Normantas iki atsarginių žaidėjų suolelio grįžta paskutinis ir akivaizdžiai skausmo perkreiptu veidu. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo paskutinės vilniečio žaistos rungtynės 2018-aisiais. Krepšininkas antroje mačo dalyje ant parketo nebepasirodė, o rotacijoje per mažai žaidėjų turėjusi sostinės ekipa krito prieš „Žalgirį“. Dviguba nesėkmė.

Po mačo atlikus tyrimus paaiškėjo, jog Normantui lūžo dešinės kojos pėda ir be krepšinio teks praleisti 3 mėnesius. Toks laiko tarpas toli gražu nėra pats ilgiausias, jeigu kalbėtume apie traumos gydymą, tačiau 2019-ųjų sausį ant parketo sugrįžęs Normantas rado jau apsišlifavusią komandą ir jaunuolis buvo paliktas užmarštyje – ant atsarginių žaidėjų suoliuko.

Prieš „Žalgirį“ pelnytus 7 taškus tame sezone Margo pravardę turinčiam krepšininkui pavyko pakartoti tik kartą, o jam pasibaigus „Rytas“ savo išaugintam auklėtiniui naujos sutarties nepasiūlė.

2,8 taško statistika 2018-2019 metų Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir patirtas pėdos lūžis daugeliui klubų kėlė antakį ir kontrakto pasirašyti su Normantu neskubėjo niekas. Rugpjūčio pabaigoje kvietimas į Prienų „CBet“ peržiūrą tikrai nėra tas dalykas, kurio tarpsezoniu laukia krepšininkai.

Sezonas ant nosies, o antrojo ešelono LKL komanda tave kviečia į peržiūrą, be jokių pažadų, be jokių kalbų apie kontraktą, tiesiog pasportuoti. Tačiau Margiris žinojo, kad tai yra vienintelis jo šansas užsikabinti ir pabandyti sugrįžti, bet prasitarė – minčių buvo visokių.

„Prieš dvejus metus galvojau, kad mano karjera visaip gali baigtis, bet žinojau, kad jeigu daug dirbsiu, galiu pasiekti aukštą lygį. Kuomet žaidžiau „Ryte“, vienu momentu turbūt buvau neįvertintas. Vėliau gavau pėdos traumą ir taip prasidėjo visokios dvejonės, ar apskritai tą krepšinį žaisti. Tuo metu galvojau, ar verta siekti karjeros krepšinyje, nes jeigu mažai uždirbsiu, tai kam tada žaisti?“ – apie tuometines mintis baigti profesionalaus krepšininko karjerą po dvejų metų prabilo vilnietis.

Gerai treniruotėse atrodžiusį Normantą pastebėjo Panevėžio „Lietkabelio“ ekipa ir vos po 9 dienų nuo kvietimo į Prienų ekipos treniruočių stovyklą, gynėjas pasirašė vienerių metų kontraktą su Aukštaitijos klubu ir galimybės parodyti save toli gražu nepaleido.

Atvykęs į Panevėžį, Normantas kojas apšilo po truputį. Pirmajame sezone vilnietis rado bendrą kalbą su treneriu Nenadu Čanaku, o šiam tiko, kad Margo gali žaisti per dvi pozicijas – įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo.

Nuotr. fiba.basketball

LKL čempionate Normanto statistika siekė 6,1 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo per 19 minučių. Neblogi skaičiai, tačiau akį rėžė 31 procento tritaškių pataikymas.

FIBA Čempionų lygoje combo gynėjas buvo rezultatyvesnis ir taiklesnis – po 7,6 taško per rungtynes ir 40 procentų pataikytų tolimų metimų. Potencialą Normanto žaidime įžvelgusi „Lietkabelio“ vadovybė atletui pasiūlė kontraktą pagal formulę 1+1.

Apsitrynęs Panevėžyje, antrajame sezone Normantas sužibo ryškiausiomis spalvomis. Pelnyti taškai išaugo dvigubai – iki 12,3, o nestabilus tritaškių pataikymas buvo pamirštas. Beveik 40 procentų tiek LKL, tiek europiniame fronte – tokiu taiklumu iš toli šaudo elitiniai snaiperiai.

Lakmuso popierėlis, atspindėjęs Margo tobulėjimą, buvo žaidimas Europos taurėje, antrame pagal pajėgumą Senojo Žemyno krepšinio turnyre, kuriame gynėjas rinko po 11,9 taško, 2,6 rezultatyvaus perdavimo, o tritaškių pataikymas beveik nesuprastėjo (39 proc.).

Sėkmingą Normanto sezoną vainikavo trečioji vieta LKL ir labiausiai patobulėjusio LKL žaidėjo įvertinimas. Dar prieš dvi vasaras šiuo jaunu vilniečiu mažai kas domėjosi, o šį tarpsezonį Margiris tapo viena geidžiamiausių lietuviškų krepšinio rinkos prekių.

Nuotr. BNS

Savo gretose Normantą norėjo išlaikyti „Lietkabelis“, taip pat viliojo ir užsienio klubai: gynėjo užsigeidė viena garsiausių Turkijos ekipų Stambulo „Bešiktaš“. O trečioji, bene didžiausią susidomėjimą rodžiusi ekipa, buvo ta, kuri prieš dvejus metus savotiškai ir pasiuntė atletą į karjeros kryžkelę – „Rytas“.

Ilgai negalvojęs ir visas nuoskaudas pamiršęs vilnietis nusprendę sugrįžti į sostinę. Ten, kur ir dėjo savo pirmuosius profesionalo karjeros žingsnius. „BasketNews“ duomenimis, Normantas pasirašė dvejų metų kontraktą, kurio bendra vertė siekia apie 200 tūkstančių eurų.

„Į „Rytą“ ateinu žaisti, o ne sėdėti ir padavinėti rankšluosčius. Anksčiau to nebuvo, o dabar bus. Į „Rytą“ grįžtu kitoks žmogus“, – ambicijų neslėpė gynėjas.

Pasak Margirio, jis galėjo likti Panevėžyje, tačiau netenkino „Lietkabelio“ finansinis pasiūlymas ir derybos tarp dviejų pusių užsibaigė greitai.

„Kažkokių ypatingų įkalbinėjimų iš „Lietkabelio“ pusės nebuvo. Pasakė, kokią sumą jie galėtų man skirti, atsakiau: „Ačiū, tikrai ne. Nesutinku su tam tikromis sąlygomis.“ Čia tik tokie trumpi pokalbiai, o kažkokių ilgų diskusijų net nebuvo“, – pasakojo atletas.

Tinklalapiui „BasketNews“ Normantas papasakojo apie sėkmingo renesanso priežastis, maloniausią karjeros tarpsezonį, greitai užsibaigusias derybas su „Lietkabeliu“, pasiūlymą iš Turkijos, skirtumus tarp Europos taurės ir Čempionų lygos bei laukiantį vaidmenį „Ryte“.

– Ši vasara, ko gero, pati maloniausia jūsų karjeroje. Skambiai užbaigtas sezonas, vestuvės ir susidomėjimas iš pajėgių ekipų. Dar prieš dvi vasaras po pėdos traumos dalyvavote Prienų „CBet“ peržiūroje, o praėjusį sezoną buvote vienas kertinių Panevėžio „Lietkabelio“ žaidėjų ir tarpsezonyje jus medžiojo ne vienas klubas. Ar galėjote pagalvoti, jog viskas taip apsivers?
– Kadangi daug dirbau, atėjo ir rezultatas. Aišku, susidėjo ir tam tikri dalykai: pakliuvo geras treneris, situacija komandoje taip pat dalinai buvo gera. Daug dirbau, išsikovojau savo vietą, per tuos dvejus metus parodžiau, jog galiu, o dabar matome tuos darbo vaisius. Žinoma, buvo ir sėkmės. Atsidūriau laiku bei vietoje ir turėjau puikų trenerį Nenadą Čanaką.

– Kaip prieš dvejus metus jautėsi praktiškai nurašytas Margiris Normantas ir kaip jam pavyko taip iškilti?
– Prieš dvejus metus galvojau, kad mano karjera visaip gali baigtis, bet žinojau, kad jeigu daug dirbsiu, galiu pasiekti aukštą lygį. Kuomet žaidžiau „Ryte“, vienu momentu turbūt buvau neįvertintas. Vėliau gavau pėdos traumą ir taip prasidėjo visokios dvejonės, ar apskritai tą krepšinį žaisti. Tuo metu galvojau, ar verta siekti karjeros krepšinyje, nes jeigu mažai uždirbsiu, tai kam tada žaisti?

Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

– Kada kilo tokių minčių, jog esate neįvertintas?
– Kai žaidžiau „Ryto“ sistemoje, buvo kažkiek tokių minčių. Tuo metu man trūko 3-4 rungtynių, kuomet gaučiau žaidimo laiko ir galėčiau atsiskleisti. Visgi išleistas nebuvau, pasireikšti laiko negavau, o vėliau prasidėjo traumos, lūžo pėda ir gavosi taip, kaip gavosi.

– Šį tarpsezonį turėjote 3 pagrindinius pasiūlymus: Stambulo „Bešiktaš, Panevėžio „Lietkabelis“ ir Vilniaus „Rytas“. Kiek sunkus buvo pasirinkimas?
– Norėjome, kad viskas gautųsi kuo geriau. Geriausias sąlygas pasiūlė „Rytas“ ir pernelyg didelio galvojimo čia nebuvo. Buvo tik viena dilema –  arba „Rytas“, arba „Bešiktaš“. Kitur nelabai kažką gero siūlė. Pasirinkau gimtojo miesto klubą.

– O kaip „Lietkabelis“, ar jus bandė išsaugoti?
– „Lietkabelis“ turbūt galvojo, kad tiesiog nesugebės manęs išlaikyti ir viskas. Aš taip galvoju. Daug ta tema su klubu nešnekėjome. Nežinau, kaip ten tarp agentų buvo, galbūt su jais kitaip kalbėjo. Pats asmeniškai gavau šiokį tokį pasiūlymą iš Panevėžio, man jis finansiškai netiko ir viskas. Turbūt daugiau jie man negalėjo pasiūlyti. Galbūt komplektuojasi komandą, kur visi žaidėjai pinigų atžvilgiu būtų maždaug lygūs, nežinau.

– Ar vyko didesnis dialogas tarp jūsų ir „Lietkabelio“ vadovybės dėl ateities Panevėžyje?
– Tokio dialogo, kad „Margiri, pasilik“, – nebuvo. Aš žinojau situaciją, kur „Lietkabelis“ rungtyniaus, aš žinojau, kad jie bus Europos taurėje. Čia buvo grynai mano pasirinkimas. Kažkokių specialių įkalbinėjimų iš „Lietkabelio“ pusės nebuvo. Pasakė, kokią sumą jie galėtų man skirti, atsakiau: „Ačiū, tikrai ne. Nesutinku su tam tikromis sąlygomis.“ Čia tik tokie trumpi pokalbiai, o kažkokių ilgų diskusijų net nebuvo.

– Pastaruosius metus buvote vienas „Lietkabelio“ lyderių, būtent Panevėžyje pakėlėte savo lygį į naujas aukštumas. Ar jums neatrodo keista, jog „Lietkabelis“ pernelyg nesistengė jūsų išlaikyti?
– Nežinau, man tai gal neatrodė. Jie turbūt buvo susitaikę ir pernelyg nebendravo su manimi su ta mintimi, jog manęs tiesiog neišlaikys. Galbūt klubo vadovybė nenorėjo tiek daug investuoti į vieną žaidėją, norėjo nusipirkti daug lygiaverčių. Nežinau, negaliu iki galo atsakyti. Tiesą sakant, apie tai daug negalvoju. Nebuvo labai keista, ar kad įsižeisčiau. Čia tiesiog gyvenimas toks, krepšinis yra biznis. „Lietkabelis“ dėliojasi savo finansus, kaip gali, taip ir moka.

– Jeigu „Lietkabelis“ būtų pasiūlęs identiškas sąlygas, kaip ir „Rytas“, ar būtumėte likęs Panevėžyje?
– Nežinau, reiktų pagalvoti. Tikrai vyktų didelis svarstymas. Šiuo metu tikrai neįsivaizduoju ir neturiu atsakymo „likčiau“ arba „nelikčiau“. Visą dėmesį sutelktume detalėms, vėl kalbėčiau su treneriu Čanaku, klausčiau, ką jie planuoja pirkti. Reikėtų viską pasidėlioti. Nėra taip, kad sakyčiau, jog tikrai lieku Panevėžyje.

Nuotr. BNS

– Kiek finansiškai mažesnis buvo „Lietkabelio“ pasiūlymas?
– Jeigu nelikau, tai tikrai ženkliai mažesnis. Nebuvo tiek patrauklus ir viskas. Apie konkrečius pinigus šiuo metu kalbėti nenoriu.

– Ką jums davė etapas Panevėžyje?
– Manyje įvyko tiek psichologinis, tiek fizinis proveržis. Taip pat patobulėjau kaip žmogus. Jaučiu, kad po truputėlį ateina branda. Man 25-eri ir tokių metų ta branda turėtų jaustis. Jeigu daugiau žaisiu, augsiu dar stipriau. Etapas Panevėžyje taip pat pridėjo nemažai patirties, išmokau išlaikyti šaltą protą kritinėse situacijose.

– Ar dar be šių trijų klubų turėjote solidžių pasiūlymų? Jei taip, kokių?
– Tiesioginių nebuvo, manimi tiesiog domėjosi iš tam tikrų lygų. Buvo susidomėjimo iš Ispanijos, Vokietijos, Italijos bei Rusijos ekipų, tačiau viskas – kalbų lygyje. Ant stalo pasiūlymo niekas nepadėjo. Jeigu būčiau palaukęs, tada taip, būtų atsiradę konkrečių pasiūlymų, bet už mane reikėjo mokėti išpirką, todėl norėjome viską susidėlioti kuo greičiau. „Rytas“ pasiūlė neblogas sąlygas ir sutikau.

– Nuo kada „Rytas“ pradėjo mesti ant jūsų tinklus ir kiek pastangų šis klubas įdėjo norėdamas jus susigrąžinti?
– Nemažai, sakė, kad manęs nori ir nuolat palaikė ryšį. Aš esu vilnietis, tai būtų keista, jeigu po tokio sezono nenorėtų manęs susigrąžinti. Viskas buvo tvarkingai, noras buvo išreikštas, o aš pasidėliojau mintis ir jos krypo namų link. Fanai išreiškė didelį norą, treneris, vadovybė – visi. Pamačiau, kad esu norimas, pateikė tenkinantį pasiūlymą ir man to užteko.

– Jūsų buvęs treneris Dainius Adomaitis tinklalaidėje „Pikenrolas“ minėjo, jog jums geriau likti „Lietkabelyje“. Žinoma sistema, tas pats treneris ir žaidimas Europos taurėje – pasak stratego, šie komponentai leistų jums dar labiau atsiskleisti. Kaip galvojate, ar šiek tiek paaukojęs finansus, galėjote dar sezoną palaukti ir rungtyniauti aukštesniame lygyje?
– Na, tas lygis ir toks diskutuotinas dalykas. Galbūt minimaliai Čempionų lyga nuo Europos taurės vis dar skiriasi. Aišku, tas dalykas, kad Europos taurėje bus 18 garantuotų rungtynių, tai čia yra geras aspektas. Norėdamas tobulėti, tu renkiesi sau parankiausią organizaciją. 2019-2020 metų sezone rungtyniavau Čempionų lygoje, o praėjusį – Europos taurėje. Žinau abiejų čempionatų pajėgumą. Aišku, dabar Čempionų lygos formatas yra pasikeitęs, tačiau kiekvienos rungtynės yra labai svarbios, žaisime su neblogais varžovais. Kiekvienas mačas bus „do or die“ ir kuomet jauti išskirtinę įtampą, tas tobulėjimas vis tiek yra kitoks. Kalbant apie žaidimą „Lietkabelyje“, nežinau kiek galėtume pasipriešinti prieš tokias komandas kaip „Joventut“, „Partizan“ ar „Virtus“. Save pasirodyti galbūt ir neblogai, bet ar į tave rimtai žiūrės, nežinau.

Persikėlimas į „Rytą“ nėra nei kažkoks ėjimas į viršų, nei kažkoks ėjimas žemyn. Dabar, kadangi patobulėjau, pinigai eina į viršų, žaidimas eina į viršų. Noriu būti geresnėse organizacijose. Tu pasirenki, kas tau yra geriau ir tuo pačiu patogiau bei kur matai geresnes perspektyvas. O kaip gausis, čia sudėlios laikas.

Nuotr. BNS

– Ar finansai buvo pagrindinis pasirinkimo faktorius?
– Viskas susidėjo į vieną. Žinoma, užsidirbti visiems norisi ir pasiūlyti pinigai buvo svarbi detalė, tačiau taip pat stipriai grojo klubo patikimumas. Kadangi esu vilnietis ir anksčiau žaidžiau „Ryte“, žinau šio klubo vidų ir čia man – sava vieta. O Turkijoje įvairiai būna su pinigais, todėl nesinorėjo rizikuoti. Juolab, kad finansiškai šie abu pasiūlymai pernelyg nesiskyrė.

– Kuris „Ryto“ žmogus buvo labiausiai suinteresuotas matyti jus Vilniuje?
– Aš manau, kad visi. Tiek fanai, tiek treneriai, tiek vadovybė. Visi buvo vienodai suinteresuoti, kad aš grįžčiau į Vilnių. Tuo pačiu yra pažįstamų, su kuriais aš vėl rungtyniausiu kartu.

– Su kokiomis užduotimis atvykstate į Vilnių? Kokį vaidmenį jums yra numačiusi klubo vadovybė, treneris Giedrius Žibėnas?
– Mes kalbėjome tik labai trumpai. Porą kartų kalbėjome, jog būsiu svarbus žaidėjas. Tik tiek kol kas žinau. Tiksliai kažką kalbėsime, kai „Rytas“ surinks sudėtį. Vis tiek jie kažką pirks, tai reikės dėliotis. Aš eisiu komandai padėti siekti kuo geresnių rezultatų. Esu toks žmogus, kuriam vaidmuo nėra labai svarbus aspektas, tiesiog turiu būti savo vėžėse ir viskas. Aišku, tas vaidmuo šioks toks turi būti ir norisi, kad gerai žaisčiau. Kol kas konkrečiai apie vaidmenį nekalbėjome, tiesiog žinau, jog būsiu svarbus. Reikia stebėti tolimesnę „Ryto“ komplektaciją. Pusės komandos dar nėra.

– Kur jaučiatės patogiausiai? Žaisdamas įžaidėju, ar combo gynėju – per dvi pozicijas?
– Aš kaip combo geriausiai jaučiuosi. Kažkiek žaidžiu įžaidėju, o didžiąją dalį laiko – atakuojančiu gynėju. Žinoma, tarp šių dviejų pozicijų stipriai skiriasi vaidmuo, bet galiu žaisti ir ten, ir ten. Visuomet bandau prisitaikyti.

„Rytas“ mane ima kaip combo gynėją. Žiūrėsime pagal situaciją, pagal varžovą, treneriai nuspręs, kurioje pozicijoje man žaisti. Į „Rytą“ ateinu žaisti, o ne sėdėti ir padavinėti rankšluosčius. Anksčiau to nebuvo, o dabar bus. Į „Rytą“ grįžtu kitoks žmogus.

– Kuo skiriasi dabartinis Margiris Normantas nuo to, kuris paskutinį kartą žaidė „Ryte“? Ką pridėjote ir kas pasikeitė per tuos dvejus metus?
– Tuo skiriasi, kad ateinu su svarbiu vaidmeniu, didesne užduotimi. Grįžau ne tik tas paskutiniąsias minutes žaisti ir duoti kažkam pailsėti. Kalbant apie žaidimo komponentus, aš esu visapusiškas. Pridėjau fizinės jėgos, greičio, pagerinau metimą. Aišku, metimas stipriai priklauso nuo pasitikėjimo savimi, kuris ateina tada, kai esi gerose vėžėse ir treneris bei komandos draugai tavimi pasitiki. Viskas susidėjo ir svarbiausia, jog atėjo branda. Bent jau taip jaučiuosi.

– Kokį įspūdį palieka Giedrius Žibėnas?
– Vieną kartą šnekėjomės telefonu, o kitą sykį buvome susitikę asmeniškai. Atsiliepimai iš kitų žaidėjų tik geriausi, aš pats per tokį trumpą laiką savo nuomonės susidaryti dar nespėjau. Matosi, kad žmogus žino, ką daro, siekia savo tikslų, o kaip susidėlios komanda, priklauso nuo tam tikrų faktorių. Kaip žmogus, Giedrius yra teisingas, tikslingas, matosi, jog eina už savo žaidėjus visu protu ir kūnu.

Nuotr. BNS

– Kokius tikslus užsibrėžėte sau prieš etapą „Ryte“?
– Nėra kažkokių tikslų. Tiesiog aš noriu, kad komanda būtų kaip vienas kumštis, rodytų gerą žaidimą, o fanai dėl to džiaugtųsi ir matytų, jog viskas klube kažkiek eina geryn.

– Kad Europos taurėje ir Čempionų lygoje galite žaisti, jau įrodėte. Kaip manote, ar Eurolyga Margiriui Normantui yra pasiekiama?
– Jeigu sunkiai dirbsiu ir tas progresas toliau matysis, viskas įmanoma. Nežinau, kiek dar galiu augti, nežinau savo galimybių ribos. Reikia nuosekliai dirbti ir žiūrėsime, kaip gausis. Viskas priklausys nuo šio etapo Vilniuje. Jeigu įrodysiu, kad galiu būti svarbus žaidėjas „Ryte“, vadinasi, jog nusipelniau šanso Eurolygoje.

Komentarai:
manau, kad jam tai zingnis atgal. dar vienas sezonas panevezyje ir tada i uzsieni. dabar baloje bus.
2021-07-24
-2
Atsakyti
žingsnis atgal...
2021-07-24
-10
Atsakyti
Kaip treciarusiu lygio komandai pats tas. Po sezono gales susimazinti atlyginima nes sitoje siknos skyleje tai iprasta praktika.
2021-07-23
-2
Atsakyti
Anonimas
tik pamastymui - vasturia zalgeryje uzdirba 200k, o normantas ryte gaus 100k. speju motejunas vel manager of the year bus :DD gal vel dar koki perluzusi garino is po skvernelio istrauks :DD
2021-07-23
+10
Atsakyti
Anonimas
ir apskritai, koks Ryto perimetro ginybinis potencialas! Kariniauskas - geriausiai besiginantis lietuvos PG, Normantas - geriusiai besiginantis SG, Butkevicius - geriausiai besiginantis puolejas kuriam net Doncic makaluotojas dave gintis. Rytas akivaizdzii stipraiusia Lietuvos komanda kuri bet ir su dabartine sudetini butu rintas pretendentas i eurolygos top 8, o komanda vis dar be 3 legionieriu!
2021-07-23
-7
Atsakyti
Anonimas
Ryto priekis apskritai vienas stipriausiu Europoje bus. Buva pries levarle mete po 25 taskus praejusi sezona. Wiliiams pries letapedzius cavanau ir jankuna eis kiaurai. o kur dar vienas supertalentas kuri nupirks vilnieciai i 4 pozicija. Tas pats Pocevicius uz blazevicz daug geresnis! Atejo laikas mums buti pirmiems!
2021-07-23
-2
Atsakyti
Anonimas
Gales tases i autobusa sunesioti. O jei gaus zaisti tai uzuojauta makalaturnikams, dar vienas sezonas apie nieka bus.
2021-07-23
+1
Atsakyti
Anonimas
pagaliau galingasis Rytas sugryzta! kolkas sudetis nuostabi: Kariniauskas > kalnietis, Normantas > Milaknis, Butkevicius > Ulanovas, atletiskas aikste ispeciantis amerikietis > cavanau, Buva > Levarle, Williams > Jankunas, Radcevicius = Gifey. o pas ryta dar bus 3 naujokai, kurie tuo paciu ir brangiausi komandos zaidejai bus! Sudetis uz zalgerio daug geriau atrodo!
2021-07-23
+9
Atsakyti
Anonimas
Taigi Kabelis privalo surinkti 2 mln biudžetą pagal eurolygos taisykles :DD
2021-07-23
Atsakyti
Anonimas
Na tikekimes bus atsarginis SG Normantas
2021-07-23
-4
Atsakyti
Anonimas
Lietkabelis visai nusiubagavo, jei net 100 tukst. neatranda zaidejui, kuris galetu tapti lyderiu ir geru pavyzdziu kitiems, jog Liekabelis yra tinkamas klubas norintiems pakilti i kita lygi. Kam isvis tada tas Eurocupas, jeigu nera jokiu ambiciju?
2021-07-23
-6
Atsakyti
Anonimas
Kodel blogai ryto klube ranksluoscius padavinet,svajoniu darbas
2021-07-23
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.