Nuotr.: L.Šilkaitis/BasketNews.lt
Nuotr. L.Šilkaitis/BasketNews.lt

Prienų „CBet“ komandos ir vieno jos lyderių Marquiso Wrighto skyrybose padėtas taškas. Klubas oficialiai paskelbė kreipęsis į Tarptautinę krepšinio federaciją (FIBA), jog žaidėjui būtų pritaikytos sankcijos registracijai naujame klube – Klužo Napokos „U-Banca Transilvania“.

Marquis Wright

Marquis  Wright
Marquis  Wright
MIN: 28.88
PTS: 17.32 (51.28%)
REB: 2.89
AS: 5.47
ST: 1.79
BS: 0.05
TO: 3.79
GM: 19

Visgi vėliau abiem pusėms pavyko pasiekti susitarimą dėl kontrakto nutraukimo.

„CBet“ prieš savaitę skelbė suspendavusi gynėją, kai šis nepranešęs klubui ir vienašališkai pažeisdamas kontrakto sąlygas, keletą kartų savavališkai neatvyko į komandos treniruotes ir paliko šalį be klubo žinios ir leidimo.

Už kontrakto sąlygų nesilaikymą ir priešlaikinį jo nutraukimą Prienų klubas gavo numatyto dydžio kompensaciją.

„CBet“ ekipa šiuo metu rinkoje ieško naujo atakų organizatoriaus.

25-erių amerikietis šį sezoną LKL vidutiniškai rinko po 17,3 taško ir buvo antras rezultatyviausias žaidėjas pirmenybėse.

Jis taip pat išdalino po 5,5 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 2,9 ir perėmė po 1,8 kamuolio.

Komentarai:
ATI
Siaip speju susalo afrikietis tai ir isvyko galvodamas Rumunijoj silciau bus. Aisku ir pinigu turbut daugiau pasiule, kad taip imt ir mest viska. Ir siaip asmenybe shudina matyt, neatsirado draugu komandoj.
2021-02-26
-3
Atsakyti
Jonas
4000 kompensacija sumokejo :)
2021-02-26
-3
Atsakyti
anonimas07
Kokios priezastys to konflikto gal kas zino?
2021-02-26
-3
Atsakyti
Lol
kada supras mūsų idiotai kad tas kultūrinis šokas atvykes dar į tokią jonavėlę yra neišmatuojamas jokiais pinigais. tą prasme mūsų miestuke vis dar socdemus renka, 80 procentų nežino kas yra kugios teisės, o senyvi žmones pamatę afroamerikietį galvoja, jog tai demonas....
2021-02-26
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Marquis Wright

Marquis  Wright
Komanda: Prienų CBet
Pozicija: PG
Amžius: 25
Ūgis: 183 cm
Svoris: 77 kg
Gimimo vieta: Merilandas, JAV