Gediminas Petrauskas sulaukė sankcijų iš LKL vadovybės
Gediminas Petrauskas sulaukė sankcijų iš LKL vadovybės
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas
Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių tarp Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir „Šiaulių“ metu ir po jų žeminančius ir agresyvius veiksmus atlikęs, necenzūrinius ir įžeidžiančius žodžius rungtynių teisėjų bei komisaro/inspektoriaus atžvilgiu vartojęs šiauliečių ekipos strategas Gediminas Petrauskas sulaukė sankcijų.

Atsižvelgiant į vyriausiojo teisėjo Andriaus Malecko ir rungtynių komisaro/inspektoriaus Kęstučio Pilipausko raportus, už 30.13 straipsnio pažeidimą nubaustas 500 (penkių šimtų) eurų piniginę baudą ir 1 (vienerių) rungtynių diskvalifikacija.

„Šiaulių“ vyr. treneris bus priverstas praleis vasario 15-ąją dieną Vilniuje vyksiantį LKL mačą su vietos „Lietuvos rytu“.

Šis LKL varžybų direktoriaus sprendimas pagal LKL čempionato nuostatų straipsnį 29.8. gali būti apskųstas LKL drausmės komisijai per 7 kalendorines dienas.

Komentarai:
altus,citrus,fortunatus...
Kad tie teisejai LKLo visai suprasteja.Fizinis pasiruosimas pagerejas,taktinis ir zaidimo skaitymas suprastejio zenkliai.Lyginant su Dinozauru laikais...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-04
Atsakyti
raimis
Gerbiamas, KESTUTI PYLIPAUSKAI,ar nematot,ar nensinori matyt,kad teisejai ,nuo zaideju ir nuo treneriu, labai smarkiai atsiliko?O pastabos jiems, tolygus izeidimui?! Kai pamaciau JUS komisaru,T.Jaseviciu teiseju,galvoju,bus tvarka,baigsis,antanu ir visu kitu nusisvilpimai ir .....gaila ,o gaila neivyko T.Jasevicius svilpe ,kaip jam atrode ,ne pagal krepsinio taisykles ,nu vienas M.Vecerskis ,dar panasiau,bet kiek supratau,buvo ivertintas nekaip!!!?Kazka darykit abu su R.BRAZAUSKU ir bauskit ,ne vien ,zaidejus ir trenerius,o ir teisejus,ne diskvalifikacija 3 savaitem,o 1000 euru bauda ir 1-3 men. atostogu ,be islygu,visose lygose,net miesto,tada,gal susimastys ir prades normaliai dirbti!!!
2015-02-03
+3
Atsakyti
kwik-fit
tai kad cia nieko nuostabaus, del Petrausko, burbuliuko emociju seniai jau turejo tokia nuobauda parauti, juk negali toks jau "rimtas coachius" purslotis rekti ir keiktis nezabojamai ir kaip tokios solidzios is sono ziurint komandos vairo stovinciam zmogui elgtis nedera ir garbes nedaro. Pilnai suprantu kad tokios emocijos treneriu ir zaideju yra krepsinio sudedamoji dalis ir ji kaz kiek proto ribose reikalinga ir niekas delto labai nepyktu tegul buna ir buna kontruoliuojama paciu tu purslautoju, o jei nemoki to kontruoliuoti tai ir gauni per barzda, kas ir ivyko. O tokiu treneriuku LKLe tai yra. Taip pat ir tegul patys teisejai irgi supranta kad reikia ju kvalifikacija kelti. Ir aplamai LKLas ivestu nuobaudas visiems ir zaidejams ir treneriams , gavai techn prazangu per tura 2 ar 3 eik pailsek lovoje nuramink savo emocijas jei bus emocijos tvarkingos , bus tik i nauda paciam ir komandai pades laimeti rungtynes. Taip kad Petrausku burbuliukai nesinervuok priimk normaliai ir ismok sia pamoka, gal ji pades tapti geriasniu treneriu.
2015-02-03
-1
Atsakyti
Tegu raminasi,jis gi ne Šeškus.
2015-02-03
-2
Atsakyti
Anonimas
man jis toks orelikas
2015-02-03
+4
Atsakyti
aaa
toks ir praradimas
2015-02-03
-8
Atsakyti
Anonimas
Kaumieciai paranojikai
2015-02-03
+5
Atsakyti
zuvedra
tai rytas vistiek gaus nuo siauliu nes manau,robertas giedraitis su vaidu pauliukenu geriau suvadovaus,negu tas tetes sunelis
2015-02-03
+4
Atsakyti
oi kaip pyksta šventosios ir neliečiamos švilpaujančios karvės...

NELIEČIAMIEJI - visuose lygiuose, nuo mėgėjų iki TOP level... apgailėtina

Neteisimu Petrausko ar bet ko kito konfliktuojančio su švilpikais, bet bet bet....
2015-02-03
Atsakyti
Rytą jau galbėja nuo eilinio pažeminimo ir 5 pralaimėjimo.
2015-02-03
-9
Atsakyti
teisingai, seniai laikas.
2015-02-03
-5
Atsakyti
+
Laikykis, Gedi. Kaip jauniausias, taip ir nori teisėjai nusodint. Visi žinom didžiosios dalies LKL teisėjų lygį, matai, teisybė jiems akis drasko.
2015-02-03
Atsakyti
griuk is juoko
kas cia pas ji per apipesiota barzda ? :DDD
2015-02-03
+5
Atsakyti
tiesa
Kas darosi krepsinyje.vanami ,, teisejai,, gali klysti, neatitikti lkl lygio ir jiems negalima net prietarauti.nes busi nubaustas, o tuo tarpu ,, teisejams,, jokiu nuobaudu.
2015-02-03
+1
Atsakyti
stebetojas
Pagalba Rytui is LKL,

LKL vadovybe saugo, kad Rytas nenukristu iki 4 vietos. O kas jiems belieka.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-03
-2
Atsakyti
O gal Rytą gelbėja nuo potencialaus pralaimėjimo? :D
2015-02-03
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.