Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Su Milano „Emporio Armani“ komanda atsisveikinęs Nicolo Melli ilgai be darbo nebuvo. Antradienį Bambergo „Brose Baskets“ ekipa oficialiai pranešė, jog pasirašė dvejų metų sutartį su 24-erių metų 205 cm ūgio puolėju.

Pasak pranešimų, kontrakto vertė siekia apie 900 tūkstančių eurų.

Melli pastaruosius penkis sezonus gynė „Emporio Armani“ klubo garbę, tačiau pirmadienį abi pusės išsiskyrė.

Praėjusį sezoną italas Eurolygoje vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 20 minučių, pelnydavo po 5,3 taško, atkovodavo po 3,5 ir perimdavo po 1 kamuolį.

Eurolygoje artėjantį sezoną kovosianti Bambergo ekipa žais C grupėje, kurioje ginklus surems su Maskvos CSKA, Stambulo „Darussafaka Dogus“, Sasario „Banco di Sardegna“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Malagos „Unicaja“ žaidėjais.

Komentarai:
.
Pritariu lipkevycius tai visiskai vietoi jo biruta paimtu arba jasaiti papigei

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-14
Atsakyti
Anonimasturim didžiuotis Motiejūnu Anderson 250k Dentmon 300k šitas grybas po 450k gaus ir nieko nenuveiks, o Javtokas tai gerokai susimažino alga tikiuosi paiims gerus du juodžius už vieno Melli kaina--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


jo galim didziuotis uz jo varkes su lietuviais. Paimti niekam kitam netinkami lietuviai zaidejai ir jiems mokama daugiausiai, va cia tai Motiejuno varkiu varke. Dar pridek tokius, kaip Lipkevicius kur kelinti metai gaus alga uz nieko neveikima, tai tikrai puikiai Motiejunas sukas
2015-07-14
-3
Atsakyti
Anonimas
turim didžiuotis Motiejūnu Anderson 250k Dentmon 300k šitas grybas po 450k gaus ir nieko nenuveiks, o Javtokas tai gerokai susimažino alga tikiuosi paiims gerus du juodžius už vieno Melli kaina

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.