Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Užmojį įsigyti Australijos klubą turėjęs LaMelo Ballas liko nieko nepešęs. 18-metis kartu su savo vadybininku Jermaine'u Jacksonu spinduliavo ambicija įsigyti Vulongongo „Illawarra Hawks“ klubo akcijas, tačiau jos galiausiai buvo patikėtos kitai investuotojų grupei.

LaMelo Ball

LaMelo  Ball
Pozicija: PG
Amžius: 18
Ūgis: 203 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV

Skelbiama, jog už neįvardytą sumą akcijas įsigijo buvęs NBA vadybininkas Bryanas Colangelo kartu su buvusiu Sidnėjaus „Kings“ savininku Dorry Kordahi ir Michaelu Proctoru. Šį sandorį patvirtino Australijos lygos vadovybė.

Pažymima, kad Colangelo neturės kasdienės rolės komandoje, tačiau užims konsultanto ir patarėjo krepšinio klausimais pareigas.

55-erių Colangelo praeityje dirbo Filadelfijos „76ers“, Toronto „Raptors“ ir Finikso „Suns“ komandų vadovybėse. 2005 ir 2007 m. jis buvo išrinktas geriausiu NBA vadybininku.

Naujo administracijos vedlio ieškojusi Čikagos „Bulls“ šiemet kalbėjosi su Colangelo, bet klubas viceprezidento krepšinio operacijoms pareigas patikėjo lietuviui Artūrui Karnišovui.

Būtent „Illawarra Hawks“ komandoje pastarąjį sezoną žaidęs LaMelo Ballas Australijos čempionate vidutiniškai rungtyniavo po 31 minutę, pelnė po 17 taškų, atkovojo po 7,5 kamuolio, atliko po 7 rezultatyvius perdavimus ir rinko po 19,6 naudingumo balo.

Į pirmąjį šių metų NBA šaukimą besitaikančio gynėjo pataikymas iš toli siekė 24,4 proc., o iš žaidimo – 46,2 proc.

Komentarai:
T-Mac
Lamelo geriau investuok i Prienu kluba.
2020-06-19
+1
Atsakyti
Antanas
Koks sulo.mintas jo snukis
2020-06-18
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.