Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Jau trečiadienio popietę į Barseloną atvykstantis Pau Gasolis prieš išvyką į Ispaniją padėkojo savo būsimam treneriui Šarūnui Jasikevičiui.

„Nekantrauju, kada grišiu namo ir pradėsiu treniruotis su „Barcelonos“ komanda, – tviteryje rašė Gasolis. – Noriu padėkoti Juanui Carlosui Navarro už darbą ir Šarūnui Jasikevičiui už parodytą pasitikėjimą, kuris leido mano sugrįžimą paversti realybe.“

„Barcelona“ apie Gasolio sugrįžimą oficialiai patvirtino vasario 23 d. ir įregistravo 40-metį ispaną į savo sudėtį Eurolygoje.

Tuo metu Jasikevičius iš veterano tikisi sulaukti lyderystės.

„Pau yra labai intelektualus žmogus ir jis supranta į kokią komandą bei kokioje sezono stadijoje atvyksta, – praėjusią savaitę sakė Šaras. – Jeigu viskas klostysis gerai, Pau mums suteiks daug dalykų, o ypač patirties ir lyderystės. Jis yra matęs tūkstančių situacijų ir jo jau niekas nebenustebins.“

Kaip teigė Jasikevičius, visų pirma reikės įvertinti 40-mečio fizinę kondiciją.

„Pažiūrėsime ar jis iš karto galės kibti į treniruotes, ar jam dar prireiks šiek tiek laiko reabilitacijai. Jis mums gali duoti labai daug, bet turime būti atsargūs. Gasolio pėda yra vienintelis dalykas, kuris verčia bent kažkiek jaudintis“, – komentavo „Barcos“ vyr. treneris.

Paskutines rungtynes Gasolis sužaidė beveik prieš dvejus metus – 2019 m. kovą, kuomet atstovavo Milvokio „Bucks“ ekipai.

2018-2019 m. sezone krepšininkas sužaidė 30 rungtynių, per kurias fiksavo 3,9 taško, 4,6 atkovoto kamuolio ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Gasolis „Barcelonoje“ žaidė 1998-2001 m. laikotarpiu. 2000-2001 m. sezone jis buvo komandos draugu su Jasikevičiumi.

Komentarai:
djgaffer
2003 m.apskritai ta ispanų rinktinė su naująja karta buvo viena jų geriausių.Bet mūsų buvo taip pat įspūdinga komanda,tai buvo vienas malonumas matyti taip dorojamus ispanus.Tikrai laikas bėga ir Pau jau tuoj karjerą baigs.Ech,senstam.🙂
2021-03-03
+2
Atsakyti
JR
Greitai laikas bėga... Dar nesenai pacanas ašarojo po pralaimėto EČ Lietuvos komandai, o jau penktoje dešimty...
2021-03-03
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.