Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Vyriausiasis Rusijos rinktinės treneris Sergejus Bazarevičius įsitikinęs, jog krepšinio kokybė Europoje prastėja.

„Mano nuomone, Europa visada garsėjo savo sportiniu principu ir manau, jog klubų rotacija turėtų būti visur. Kai dirbau Italijoje, į antrąjį divizioną galėjo iškristi 6 komandos ir tai kūrė puikią intrigą“, – sakė Bazarevičius.

„Tuo pat metu man nepatinka, ką daro Eurolyga. Eurolyga dabar vaikosi NBA ir taip praranda kokybę bei žudo nacionalinius čempionatus. Žinoma, kai pats žaidi Eurolygoje viskas yra gerai ir į kitus žiūri iš viršaus“, – tęsė strategas.

Bazarevičius taip pat pritarė „Barcelonos“ vyriausiajam treneriui Svetislavui Pešičiui, kuris kiek anksčiau sakė, jog Europoje žaidžiamas krepšinis yra geresnis nei NBA.

„Visi juokėsi iš Pešičiaus, bet jis – teisus: geriausias krepšinis žaidžiamas Eurolygoje. Kaip bebūtų, jis prastėja, nes Eurolyga stengiasi tapti panašia į NBA, o didelis rungtynių skaičius neleidžia žaidėjams reikiamai atsistatyti“, – užbaigė Bazarevičius.

Komentarai:
...
gryna tiesa pasakyta! Zalgiriukas irgi is auksto ziuri...faniuksciai visai suizulejo,jokios pagarbos nebera kitoms LKL komandoms ir uzmirsta del ko jie yra tokioje padetyje
2019-10-01
-1
Atsakyti
Jonas
cirkas tas NBA , popkornus grauziantiems dundukam, visiskas cirkas. vienintelis dalykas pinigai. doleriais surinke geriausius zaidejus. daugiau ten.nieko nera. nei zaidimo nei minties nei deriniu nei gynybos nei intrigos, visiskas bezdzioniu cirkas.treneris net neturi zodzio pries daug uzdirbancia bezdzione....koks ten gali but krepsinis. tik statistika, ir ispustu zvaigDziu garbinimas.nesenai turejot proga isitikint kaip viena didziausiu Nba zvaigdziu Dzeiiii Vyyyy yra visiskas begalvis plugas!!
2019-09-30
-6
Atsakyti
hmm
tam Bazereviui atsakyciau, kai NBA tokius talentus is Europos kaip Doncicius/Porzingis, laisvai pasisavins, Tamsta kai karavanas eina, geriau tylekit
2019-09-30
-8
Atsakyti
hmm
su pagarba, bet nusisneka... kodel ir kur pagalvokit patys jei idomu P.S. man Eurolyga tikrai idomesne nei NBA, galbut siais metais bu isimtis, nes kruva komandu rokiruotes tokias padare,kad sunku nuspet favoritus
2019-09-30
-5
Atsakyti
Realus
sutinku 100 proc.
2019-09-30
+15
Atsakyti
djgaffer
Nepasakyčiau,kad Europos krepšinio kokybė prastėja.Kasmet į NBA pereina nemažai Europos talentų,į pačią EL atvyksta tų pačių pajėgių europiečių bei kitų garsių žaidėjų,kurie kaip tik lygį pakelia.Galų gale,pasaulio čempionais taip pat tapo europiečiai,kas parodo,jog krepšinio lygis kyla.Dėl EL tai galima pritarti kažkiek.Tampa uždara lyga,kuriai rūpi pinigai.Bet tuo pačiu jie ima pavyzdį iš geriausių pasaulyje ir nori tobulėti.O tobulėti visada reikia.
2019-09-30
+7
Atsakyti
Jai Eurolygos klubu kisene butu kaip nba klubu tai tai nba nesunesiotu o butu lygus pajegumas. Dabar paskutine nba nenusileidzia pirmai eurolygos netgi kokia barcelona ar CSKA iveiktu.
2019-09-30
+2
Atsakyti
Anonimas
Kur tau rusas ka gero pasakys apie Amerika :D kazkodel tos NBA komandos sunesioja eurolygines komandas kai tik vyksta draugiskos rungtynes. Jei tavo tas geriausias krepsinis negali iveikti NBA, tai kaip jis blet gali buti geriausiu???
2019-09-30
-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.