Marcas Gasolis vasarą taps laisvuoju agentu
Marcas Gasolis vasarą taps laisvuoju agentu
Nuotr. AFP – Scanpix
Pasibaigus Memfio „Grizzlies“ komandos sezonui netyla kalbos apie vidurio puolėjo Marco Gasolio ateitį ekipoje. Šią vasarą 30 metų „centras“ taps laisvuoju agentu.

Ispano komandos draugai Memfyje neabejoja, kad krepšininkas pasirašys naują sutartį su „Grizzlies“ ir teigia, jog vienintelis klubas keliantis rimtą pavojų Gasolio išsaugojimui yra San Antonijaus „Spurs“.

Tuo metu pats Gasolis apie naują sutartį dar negalvoja ir nori pailsėti po 2-4 pralaimėtos pusfinalio serijos „Golden State Warriors“ ekipai.

„Esu pavargęs, atidaviau visas savo jėgas, tačiau to nepakako mūsų pergalei. Nė akimirkos negalvojau apie naują kontraktą“, – teigė Ispanijos rinktinės aukštaūgis.

Šį sezoną NBA lygoje Gasolis rinko po 17,7 taško, 8,1 atkovoto kamuolio ir 1,6 bloko per mačą.

Komentarai:
Su Grizzlies jis nelaimes ziedo, bet komanda stipri ir kasmet jis pasieks bent jau antra rata. Pinigu irgi daugiau gau nei is bet kurios kitos komandos. Viskas gerai. Donce ciulpia Antano pimpaliuka.
2015-05-17
-6
Atsakyti
mad
tai ir sakau jog neįmanoma vaike tu:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-17
+6
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
tas mad tai matosi vaikas irgi nelabai susigaudo kas vyksta :D Sako ims Spursai ir Aldridge ir Gasoli lyg niekur nieko - du TOP aukstaugius lygoje, plius dar Timmy issaugos, nu laki siuolaikiniu jaunikliu fantazija, nieko negaliu sakyti :D Bet blogiausia kad islenda, nejaucia saiko ir kliedi utopijom :D

Liks Gasolis Memphyje, ziedus gali imti jeigu paims pora stabilesniu scorreriu - kai taip drastiskai NBA lygis nukrito iki NDBL tai teletabyne bet kas issauti gali, nenustebciau jeigu kitamet kokie Wolves vierxa lauztu po truputi bliudu tampancioje West konferencijoje :)
2015-05-17
+11
Atsakyti
mad
jog su Grizzlies netaps čempionu tai faktas, bet jei eis į kokius LAL ar NYK tai tuo labiau, tik va įdomu kaip su Spurs būtu jeigu eitu lošt ten, jei išsaugotų Duncana ir Manu, išmestų Splitterį kokiu tai stebuklingu būdu ir Aldridge ir Gasolį paiimtų būtu nerealu, bet neįmanoma taip

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-17
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.