Šarūnas Jasikevičius ir Atėnų „Panathinaikos“, regis, susitarė. Anot graikų spaudos, lietuvis su Graikijos čempionais rengiasi pasirašyti naują dvejų metų sutartį.

Kontrakto vertė – 2 mln. eurų. Atėnų klubas pasilieka galimybę sutartį po pirmojo sezono nutraukti. Už tai Jasikevičiui būtų sumokėta 500 tūkst. eurų.

Graikijos ir Eurolygos čempionai svarstė galimybę pasirašyti sutartį su Terrelu McIntyre‘u, tačiau susitarus su Jasikevičiumi, šios minties buvo atsisakyta.

„Mes turime tris gerus gynėjus – Diamantidį, Spanoulį ir Jasikevičių, todėl daugiau šios pozicijos žaidėjų mums nereikia“, – teigė „Panathinaikos“ strategas Željko Obradovičius.

2008-2009 metų sezone Jasikevičius vidutiniškai per vienerias Eurolygos rungtynes pelnė po 9,6 taško, atkovojo po 1,5 kamuolio ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
Na va ant mano zodziu stai ir patvirtinimas apie graiku spauda

Nors Graikijos žiniasklaida penktadienį paskelbė, jog Šarūnas Jasikevičius beveik sutarė dėl dvejų metų kontrakto su Atėnų "Panathinaikos" ekipa, 33 metų Lietuvos krepšinio žvaigždės agentas Maurizio Balducci patikino, jog kalbos apie pasirašytą sutartį - ankstokos.Anot M.Balducci, derybos su Atėnų klubu prasidės kitą savaitę. Žaidėjo agentas užsiminė, jog svarstomi ir kitų klubų pasiūlymai. Vienas iš jų - "Barcelona" ekipos, kurioje Š.Jasikevičius jau yra rungtyniavęs 2000-2003 metais.

Graikijos žiniasklaida rašo, jog Eurolygos čempionų klubas su lietuviu pasirašys sutartį pagal formulę 1 plius 1 (vieneriems metams su galimybe kontraktą pratęsti dar vienam sezonui).

Per du sezonus gynėjas iš Lietuvos Atėnų komandoje uždirbtų 2 milijonus eurų.
2009-06-05
-6
Atsakyti
analitikas
nu jopštvailiok kiek galima jus kritikuot (basketnews.lt)rengiasi pasirase-kaip taip galma rasyt?
2009-06-05
-2
Atsakyti
Gerai zinant kokius muilo burbulus moka pusti graiku spauda,as asmeniskai dar nelabai tikiu,kad sudare sutarti Jasikevičius su Atėnų „Panathinaikos
2009-06-05
-1
Atsakyti
Dar tik rengiasi. Aš taip supratau :)

MindaugasAnot graiku spaudos, lietuvis rengiasi pasirase 2m. sutartiKaip cia suprast sita vieta? Tai ar rengiasi pasirasyti ar jau pasirase?:)
2009-06-05
Atsakyti
Anot graiku spaudos, lietuvis rengiasi pasirase 2m. sutarti

Kaip cia suprast sita vieta? Tai ar rengiasi pasirasyti ar jau pasirase?:)
2009-06-05
-3
Atsakyti
asd
jei bene 6 turi gerus izaidejus :D
2009-06-05
-3
Atsakyti
jai cia ties tai sarui gerai ger komada moka padorei ir tikekimes zaist gaus... sekmes...:D
2009-06-05
-2
Atsakyti
www
Nevertas saldytuvas tokiu pinigu.Gal damete uz nezaidima rinktineje,ir graikams lengviau bus
2009-06-04
+3
Atsakyti
Ar tik graikų spauda ne tokia pati kaip ir Izraelio? Aš tai nepuolu tikėti po kol kas.
2009-06-04
-2
Atsakyti
anonimas
nu cia basketnews.lt pavaro, visa sita paeme is ineterbasket forumo. Kazkas pasake, tai db visi portalai ta pati raso...
2009-06-04
+3
Atsakyti
puikiai padare sras kitiem patarimus gerus duoda ir patyres yra nu wiskas puiku tiesiog
2009-06-04
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.