Nuotr.: USA TODAY – Scanpix
Nuotr. USA TODAY – Scanpix

Niujorko „Knicks“ turi naują trenerį. Adrianas Wojnarowski paskelbė, kad klubas su specialistu Tomu Thibodeau baigia susitarti dėl penkerių metų sutarties.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
30,4
Pataiko: 30,4
Taiklumas: 49,9%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 47
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Julius Randle

Jis klube pakeis Mike'ą Millerį, kuris ekipai vadovavo nuo 2019 metų.

„Knicks“ prezidentas Leonas Rose’as ir trenerio agentas Spenceris Breeckeris šiandien baigia susitarti dėl paskutinių kontrakto detalių, o oficialus pranešimus turėtų būti paskelbtas artimiausiu metu.

2019-2020 metų sezone „Knicks“ laimėjo 21 kartą ir suklupo 45 sykius bei šeštąjį sezoną iš eilės nepateko į NBA atkrintamąsias.

62-ejų Thibodeau nuo 2016 iki 2019 metų dirbo Minesotos „Timberwolves“ komandoje, o šį sezoną klubo neturėjo. Nuo 2010 iki 2015 metų jis vadovavo Čikagos „Bulls“ krepšininkams.

Thibodeau buvo „Knicks“ vyriausiojo trenerio Jeffo Van Gundy asistentu nuo 1996 iki 2004 metų.

Komentarai:
Jasa
As manau kad tsi geras ėjimas, treneris jis tikrai labai įdomus orentuotas į ginybą. Iš jaunų bulių sulipdė komandą labai gerą manau ir iš kniksų gali kažką padaryt jeigu aišku nebus max kontraktų tokiem žaidėjam kaip derozanas. Blmb gi negali kniksam visą laiką nesisekt turi gi pradėt gerėt rezultatai kažkada :)
2020-07-26
+2
Atsakyti
Anonimas
Logiskas Knicks ejimas. Prie aiksteles nuolat stoves garsus vardas, ko daugiau reikia? Rezultatu? Besmegeniai bet kokiu atveju renkasi i arena ir nesa pinigus, tai bus rezultatai ar ne, Dolanui tai win-win situacija. Iteiks dar DeRozanui max kontrakta ir penkis metus is vis apie nieka galvoti nereikes.
2020-07-25
Atsakyti
Anonimas
zluges tas klubas, ju mastysena nesikeicia jau 20 metu, vel imamas kazkada ateityje buves geras bet dabar nusivaziaves specialistas, dar truksta kad phil jackson vel griztu is pensijos.
2020-07-25
+4
Atsakyti
Anonimas
Nyks toliau varys žemyn. Iki kovo balandžio išsilaikys
2020-07-25
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.