Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas diskutuoja apie karščiausią savaitės, o gal ir visos vasaros naujieną Lietuvos krepšinio turguje, o taip pat apžvelgia, kaip krepšinis atrodys koronavirusu kovojančiame pasaulyje.

Temos:

  • apie tai, kokio lygio žvaigždę įsigijo „Rytas“ (04:28);
  • kaip profesionalus krepšinis atrodys koronaviruso pasaulyje? (21:34);
  • apie moterų rinktinės rungtynes su U16 vaikinais (45:37).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:

Ankstesni įrašai:

Komentarai:
Adomas
Šito podkasto lygis krenta ir krenta greitai. Vedėjų pasiruošimo lygis yra žemas. Norėtųsi kažkokios vidinės onformacijos išgirst, analizės, gandų, t.y. to, ko nesi skaitęs naujienose. O dabar didžioji dalis eterio - vedėjų nuomonė apie vieną ar kitą įvykį, sorry, bet nesate tokie patyrę ar įžvalgūs, kad jūsų nužmonių visą valandą klausytis. Atskiro paminėjimo vertas Karolis. Žmogui, tu negali ateitu ir pasakyti apie temą ar įvykį, kad tu nieko apie tai nesi girdėjęs ar nelabai apie tai supranti. Žiauriai neprofesionalu
2020-08-17
-1
Atsakyti
MIKLOVAS
Jus tikra Ryto komandos veida pamatysite nuo Jaručio atėjimo valdymo, o iki jo buvo totali betvarkė-Kleiza, Guoga, Vainauskai, nebuvo Ryte jokio žaidėjų skautinga perkant žaidėjus--Bairstow, Holloway, neaišku ką veikė Adomaitis, taigi man tikrasis Rytas pasirodys nuo Jaručio ir Kairio atėjimo į Ryto komanda.
2020-08-13
+3
Atsakyti
In vino veritas
LTUVLN, tamstos atsakymas - puikus klasikinio whataboutizmo pavyzdys. Tai, kad Lauvergne ir Garino siuo metu nera prekes is paciu auksciausiu lentynu niekaip nepaneigia to, ka parasiau savo komentare apie Goudelocka. Ir apskritai net nekorektiska lyginti visu situ zaideju situacijas, nes Zalgirio naujokai vis tiek zais Eurolygoj, t.y., auksciausiam lygy Europoj, nors del vienokiu ar kitokiu priezasciu ir teko is turtingesniu klubu pereit i biednesni. Beje, is marketingo puses sitas ryto zingsnis yra labai protingas. Po visu pastaruju metu skandalu ir nesamoniu, kurios vyko klube, pasirasoma sutartis su tokiu garsiu vardu, siekiant pritraukt daugiau teigiamo demesio klubui (suprask, organizacija si karta jau tikrai tvarkosi, nes sugebejo pritraukt toki zaideja) ir priviliot sirgalius i tribunas. Nes nedaug zmoniu is tikruju domesis, kokia yra zaidejo situacija, tiesiog eis i ji pasiziuret, nes bus bent jau kazkur girdeje jo pavarde.
2020-08-13
+2
Atsakyti
kunigas
Is kur zinai kad uz kapeikas? 😀😀
2020-08-12
+2
Atsakyti
laikas parodys,jei europos krepsinio sezonai ivyks,ar visi zalgirio ir ryto naujokai-legionieriai pateisina i juos dedamas viltis.
2020-08-12
+3
Atsakyti
In vino veritas
Nelabai supratau, kur cia ta bomba? Kaip kazkada Macas yra pasakes apie Daniloviciu, kad liko tik pavarde ir kontraktas, tai is sito jau liko tik pavarde. Nes jei dar butu kazko vertas, tai uz skatikus ryte nelostu.
2020-08-12
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.