Nuotr.: ZUMAPRESS – Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS – Scanpix

Eurolygos organizacijoje klubai oficialiai nubalsavo už grandiozines permainas.

Vienuolika A licencijas turinčių komandų, tarp jų ir Kauno „Žalgirio“, atstovai antradienį dalyvavo posėdyje, kuriame buvo pasisakyta už vadovo Jordi Bertomeu pasitraukimą.

„Eurohoops.net“ pranešė, jog už ilgamečio boso pakeitimą balsavo „Žalgiris“ ir dar penki klubai: Maskvos CSKA, Tel Avivo „Maccabi“, Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Milano „Armani Exchange“.

Ši dauguma nusvėrė kitų penkių komandų balsus „prieš“. Tokią poziciją išreiškė „Barcelona“, Madrido „Real“, Vitorijos „Baskonia“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Stambulo „Fenerbahče“.

Bertomeu pasitrauks po šio sezono – 2022 m. birželio 30-ąją. Jam veikiausiai organizacijoje bus pasiūlytos konsultanto pareigos.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Cozmo
Nustokit svaigti, kad motiejunas uzims jordi vieta 😅 jis net nera svarstomas. maziau tikekit viskuo ka perskaitot, ir pradekit naudotis kritiniu mastymu...
2021-11-03
+3
Atsakyti
Monte Cristo
pagaliau sitas puzgalvis paliko posta.
2021-11-02
+2
Atsakyti
Žalgirio fanas
Jeigu motiejus taps El vadovu tai rytulei nebebus sansu zaist eurolygoj :DD
2021-11-02
+11
Atsakyti
Monte Cristo
pagaliau sitas ispaniukstis valina lauk.
2021-11-02
Atsakyti
laris
Ištikimas Bertomeu draugas Motiejūnas staiga dūrė peiliu į nugarą? Kas gilinasi į situaciją žinos, kad pačiam Bertomeu tokie Žalgirio organizuoti sukilimai jau nuo praeito sezono buvo didelė staigmena. Pesičius į vadovo pareigas būvo siūlomas tik dėl to, kad Motiejūnas nebūtų vienintelis kandidatas. Faktiškai Pesičiaus ši pozicija nedomina. Žinant Motiejūną tokie ėjimai nekelia nuostabos. Savo laiku jis peiliu į nugarą dūrė ir savo role modeliui Ginui Rutkauskui. Žodžiu, eilinė diena ofise. Na o kaip bus toliau galiu labai aiškiai pasakyti. Motiejūnas taps eurolygos vadovu (nes to jis siekė nuo pirmų dienų atėjęs į žalgirį, kitos ir geresnės progos tiesiog nebus). Žalgirio akcijų jis neparduos. Kaip? Viską kas turi vertę (t.y. žalgirio prekės ženklą, vardą ir pan.) jis perkels ant atskiro UAB (arba jau yra perkeltas), o komanda bus atskiras juridinis vienetas. Panašiai Motiejūnas darė ir su žalgirio skolomis, skolas nurašė ant atskiros įmonės ir ją subankrotino. Taigi, o komanda itself yra nieko verta, ten tik krūva žaidėjų su sutartimis, kurie gauna algą. Vertę turi prekės ženklai, kurie išliks Motiejūno rankose net ir tapus eurolygos vadovu.
2021-11-02
-2
Atsakyti
Joup
nu ka motiejus arteja link savo svajones - buti eurolygos vadovu, parduoti z akcijas ir likusi laika link pensijos pabuti lkf prezidentu
2021-11-02
-3
Atsakyti
Na,ispanai už saviškį prabalsavo,tai nestebina.Ir džiugu,kad pagaliau gana vieningai nuspręsta imtis pokyčių valdyboje,nes lyga pradėjo stagnuoti.Intriga tikrai pasidarė,ar gali Motiejūnas užimti Bertomeu pareigas.Kažkaip sunku tuo patikėti,bet šiais laikais viskas įmanoma kaip sakoma.🙂
2021-11-02
+11
Atsakyti
Jeigu tos sesios balsavo uz pasitraukima, reiskia genialusis motiejus balsavo pries. Kaip sakant blogas verslininkas uzjaus kita bloga verslininka.
2021-11-02
-20
Atsakyti
Inga Papinga
Tai kas db jį pakeis? Nejaugi Motiejūnas?
2021-11-02
-2
Atsakyti
....
laikas
2021-11-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.