Nuotr.: ZUMA Wire
Nuotr. ZUMA Wire

Šarūnas Jasikevičius grįžta prie „Barcelonos“ komandos vairo. Katalonijos klubas paskelbė, kad 44 metų strategas įveikė koronavirusą ir jau antradienį vadovaus ekipai per Eurolygos rungtynes su „Valencia“.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
6,5
Pataiko: 6,5
Taiklumas: 34,2%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 7
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Alejandro Abrines

„Barca“ taip pat paskelbė, kad per paskutinius testavimus visi žaidėjai, išskyrus vieną, gavo neigiamus COVID-19 testo atsakymus. Kas yra užsikrėtęs krepšininkas, nepranešama.

Apie tai, kad Jasikevičius ir jo asistentas Darius Maskoliūnas užsikrėtė kornavirusu, buvo paskelbta po pirmojo Eurolygos turo, spalio 3 d.

Antrojo turo rungtynėms su Sankt Peterburgo „Zenit“ vadovavo Jasikevičiaus asistentas Tomas Masiulis.

Komentarai:
djgaffer
Tai praėjo 9 dienos po susirgimo,reiškia dar karantine turi būti bent jau 5 dienas,kad dvi savaitės gautųsi.Ar ne per anksti jau jam leidžiama grįžti prie komandos vairo?Rizika vistiek yra neišbuvus viso termino.
2020-10-12
+4
Atsakyti
Deivis
"Iveike" 😁. Gal labiau "ispute" per nosi, taigi nebuvo pajungtas prie lovos kiek girdejau? Varge varge kaip tyciojas is visuomenes vardan didesnes pinigines ir daugiau vietos del zemes lopinelio pasaulyje. Gaila
2020-10-12
-14
Atsakyti
Anonimas
jaska sake jeigu nori tu nesirgt korona gerk kas ryta samagona
2020-10-12
-8
Atsakyti
Anonimas
Kas čia per nesąmonė viksta kodėl aš sergu tom virusų ir turiu sėdėt 14 dienų name o vat kaskas Ale pasveiko greičiau ir jam galima greičiau eit į darbą o man negalima kas čia per nesąmonė viksta jei visiems tas pats įstatomas tai ir laikikimes tapati istatima
2020-10-12
-7
Atsakyti
Anonimas
vau super liga super greit isgydyta
2020-10-12
+1
Atsakyti
fifi
Sitas virusas ( kuris visada mumyse gyveno ir gyvens) yra diziausia 21a. vyriausybiu afera pries zmonija.
2020-10-12
+5
Atsakyti
ogo
Greitai pasveiko nuo mirtinos ligos..
2020-10-12
+6
Atsakyti
nu
Pas mus menesi nuo koronos gydo. Cia ir savaites nereikejo ir zmogus sveikas. Kasiorai serga, treneriai serga, paskui pasveiksta, kase vyksta, gyvenimas tesiasi. O Lt zada karantina ikalt, visus darbus sustabdyt.
2020-10-12
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.