Gediminas Orelikas buvo naudingiausias mačo žaidėjas
Gediminas Orelikas buvo naudingiausias mačo žaidėjas
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Prienai“ namuose ir toliau išlieka nepralaimėję. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai Europos taurės turnyro A grupėje 84:66 (21:17, 30:17, 13:19, 20:13) sutriuškino iki šiol pergalingai žygiavusius Nymburko ČEZ (2-1) krepšininkus.

Lietuvos krepšinio lygos bronzos medalių laimėtojai jau pirmajame kėlinyje įgijo dviženklę persvarą (21:11). Antrajame ketvirtyje prieniškiai susikrovė net 22 taškų pranašumą (50:28).

Po didžiosios pertraukos ČEZ deficitą sumažino iki 7 taškų (45:52). Visgi tuomet „Prienai“ surengė spurtą ir nutolo iki mačo pabaigos (78:60).

Šiame mače „Prienai“ čekų komanda pranoko absoliučiai visose kategorijose. Naudingumo balų grafoje pažymima, kad lietuviai surinko 94 balus, o ČEZ viso labo 57.

Po šios pergalės „Prienai“ tapo grupės lyderiais. Antrąjį Europos taurės ratą lietuviai pradės lapkričio 28 dieną. Tuomet prieniškiai svečiuose bandys dar kartą palaužti ČEZ krepšininkus.

„Prienai“: Žygimantas Janavičius 16, Gediminas Orelikas ir Arminas Urbutis (11 atk. kam.) po 15, Siimas-Sanderis Vene 13, Gintaras Kadžiulis 12.

ČEZ: Radoslavas Rančikas 19, Jiri Welschas 12, Petr Benda, Adrianas Abramsas ir Mike'as Tyleris po 8.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Virginijus Šeškus („Prienų“ ekipos vyr. treneris): „Iš pradžių reikia pasidžiaugti pergale, kadangi varžovai yra tikrai gero lygio komanda. Jie mūsų grupėje turi dvi pergales. Jeigu atvirai, tikėjau savo vyrais, bet nesitikėjau, kad laimėsime tokiu skirtumu. Krepšininkai stengėsi, kovojo kiekvienoje situacijoje ir padėjo vienas kitam. Šiandien žaidėme tikrai gerai. Nėra ko lyginti rungtynių su „Budivelnik“ ir šitų. Šiandien per treniruotę savo auklėtiniams pasakiau, kad meistriškumu gal varžovams ir nusileidžiame, bet turime juos pranokti kovingumu. Tą šiandien ir pademonstravome.

Kiek atsimenu trečią kėlinį blogai sužaidėme ir Kijeve. Labai maloni pergalė prieš stiprius varžovus. Manau tokios pergalės „Prienų“ klubui yra labai įsimintinos. Varžovai neįmetė kelis metimus, kuriuos turėjo įmesti. Tad kažkiek ir sėkmė lydėjo mus.“

Ronenas Ginzburgas (ČEZ ekipos vyr. treneris): „Sveikinimai komandai, kuri visas rungtynes žaidė geriau už mus. Nenusipelnėme pergalės. Porą kartų bandėme pasivyti, bet mums nelabai sekėsi. „Prienai“ manęs nenustebino, kadangi pažįstu šią komandą ir jos trenerį. Kai „Hapoel“ pralaimėjo „Prienams“, visi buvo nustebę, bet ne aš. Jie žaidė gerai, mes ne. Nuo pirmos dienos žinojau, jog ši grupė bus lygi. Galbūt po tokių lengvų pergalių, mano žaidėjai manė, kad lengva bus ir čia. „Prienai“ žaidė gerai nuo pat pirmų mačo minučių, o mane krepšininkai buvo nepasiruošę.“

Komentarai:
ŽIŪRĖKITE TIESIOGIAI ŠIAS RUNGTYNES:

Fenerbahce Ulker - Union Olimpija ( 20:00 )

Unicaja Malaga - Asseco Prokom Gdynia ( 21:45 )

Elan Chalon-Sur-Saone - Alba Berlin ( 21:00 )

Olympiacos Piraeus - Anadolu Efes ( 21:45 )

EA7 Emporio Armani - Cedevita Zagreb ( 21:45 )

FC BARECELONA REGAL - LIETUVOS RYTAS ( 21:45 )

CSKA Moscow - Partizan mt:s Belgrade ( 18:00 )

http://iptv.eu5.org/

LIETUVOS RYTAS BUS RODOMAS PER SOPCAST PROGRAMA, SU SUPER GERA KOKYBE IR JOKIU LAGU!

Ateik ir kartu su bendraminciais dalinkites ispudziais is zaidziamu rungtyniu!

Linku i rungtynes ieskokite chate!

http://iptv.eu5.org/
2012-11-22
-1
Atsakyti
Anonimas
na,o as manau,kad sergi ne del vadovu ar miesto,o uz zaidejus,kurie kovoje tose komandose

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-22
-7
Atsakyti
Nu prienai mldc !!! Varo jaunimas gerai.
2012-11-22
-18
Atsakyti
fd
kaip as nekenciu prienu komandos, kad net nezinau kodel
2012-11-22
-13
Atsakyti
tabore ramuZalgerfaniai davai junkites su Krienu fanais vaikais ir sudarysit puiku tandema "Green White Children death guys" Isvis legendos myletojai paklaike, o va pasirgt uz Ryta ne ne jiems geda matai.


na uz ryta sirgt tai tikrai geda.ne tik del zaidimo,bet ir del vadovu ju ir fanu,miesto
2012-11-22
+7
Atsakyti
kaunas Dauniškio Sostinekauno diena stumia ant vilniaus ir ryto ... bet zalgirio aukos tik vilniu ir temato o kad paciu kiemas sudais paplaukes jie nemato nes priprate suduos plaukiot ... zalia balta hey hey


taboro meslo privartojes wilnio legionierius is vienkiemio prabilo
2012-11-22
-3
Atsakyti
AL
Prienams visgi truksta jegos po krepsiu, o taip galetu lengvai nugaleti Rytas si sezona. Taciau sia skyle galetu uzkamsyti nebent suoklus juoduka, kuo prienuose bent jau prie Seskaus tikrai nebus. Siam momentui jei nepakris tai Rytas lengvai suvalgys Prienus vien tik geresnes gynybos deka.
2012-11-22
+9
Atsakyti
Anonimas
kaip puse lietuvos treneriu pavydi dabar seskui .....nesprokit
2012-11-22
+2
Atsakyti
Kaunas
valio prienai! kaunas uz jus!
2012-11-22
+15
Atsakyti
Sveikinu Prienu komanda su pergale saunuoliai vyrai , Prienai bus nelengvas kasnelis Zalgiriukui ir Lietuvos Ryto komandai , dauguma sneka ,kad Ryta iveiks reikia dideles sekmes ir ,kad tritaskiai metimai kristu , o Zalgiriukas garantuotas ,kad lengvai prienus paims vargu teks kovot is visu jegu cia ne Pasvalio all stars :)))
2012-11-21
+9
Atsakyti
nu dar reikia bent vienos pergales isvykoj ir namie issikovojam kelialapi i kita etapa. :) Su pergale visus kas palaike rudupi. :)
2012-11-21
+22
Atsakyti
ŽALIAI BALTI VISUR PIRMI!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-21
-10
Atsakyti
tabore ramu
Zalgerfaniai davai junkites su Krienu fanais vaikais ir sudarysit puiku tandema "Green White Children death guys" Isvis legendos myletojai paklaike, o va pasirgt uz Ryta ne ne jiems geda matai.
2012-11-21
-9
Atsakyti
apytuste arena galima laikyti, kai joje nera bent puses ziurovu. Gal tau numest statistikas, po kiek zmoniu renkas i ta pacia eurolyga? :) apie lkl ar vtb jau nesneku, ten ne apytuste, o tuscia arena.,

Zalgirio arenoj maziausiai kas antra savaite bunu, kartais nueinu ir idomesnes vtb varzybas, jei laiko yra.
2012-11-21
+3
Atsakyti
Anonimasvisi jus lopai zalfaniai--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Argumentai baigesi? Is pasiutimo turbut ranka nusigrausi, kad Prienai laimejo :)
2012-11-21
-1
Atsakyti
Visi Prienų fanai Paspaužiam like ! :)) https://www.facebook.com/pages/Gintaras-...
2012-11-21
+1
Atsakyti
šaunuoliai!tikrai puiki pergalė.po pirmo rato 1 vieta ir visos galimybės patekti į sekanti etapa. tikrai nuostabu.
2012-11-21
+9
Atsakyti
Anonimas
mldc Prienai - labai simpatiska komanda
2012-11-21
-2
Atsakyti
Rytas!Zalfanems didysis O pareina kai laim prienai, va o Rytas kai laimi ar netiketai suklumpa tai sudais apmeto,nors lietuviai irgi. nesuprai tokiu faniuksciu


rytuko net pats Vilnius nebepalaiko jau, arena apytuste, tai jis matai nori kad zalgirio fanai palaikytu rytuka :DDDDDD atsigauk zmogeliuk.

GrazzzvydukasSusideginkGrazzzvydukasfanataiAr Prienai turi šansų pakovoti dėl pergalės? Aš klausius, nes visai nežinau varžovo pajėgumo ar verta žiūrėt varžybas?bus sutriuškinti Prienai...ko taip prienai nepatinka?matyt bus i tavo komandele kojas nusivaletiesiog gėdingai žaidžia ir tiek. Šiauliai juokino Europą šitiek metų, dabar Prienai... gėda...


Kur tu buduli?
2012-11-21
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.