Toronto „Raptors“ ir Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas pateko į antrąją simbolinę geriausių sezono naujokų komandą
Toronto „Raptors“ ir Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas pateko į antrąją simbolinę geriausių sezono naujokų komandą
Nuotr. AP – Scanpix
NBA paskelbė simbolines pirmąją ir antrąją geriausių sezono naujokų komandas. Į pastarąją pateko ir Toronto „Raptors“ ekipos vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas

Į pirmąją geriausių sezono naujokų simbolinę ekipą pateko Portlendo „Trail Blazers“ ekipos įžaidėjas Damianas Lillardas, Vašingtono „Wizards“ gynėjas Bradley Bealas, Naujojo Orleano „Pelicans“ puolėjas Anthony Davisas, „Cavaliers“ gynėjas Dionas Waitersas ir „Golden State Warriors“ puolėjas Harrisonas Barnesas

Kartu su Valančiūnu į antrąją simbolinę naujokų komandą buvo atrinkti Detroito „Pistons“ ekipos aukštaūgis Andre Drummondas ir gynėjas Kyle'as Singleris, Klivlendo „Cavaliers“ vidurio puolėjas Tyleris Zelleris ir Šarlotės „Bobcats“ puolėjas Mike'as Kiddas-Gilchristas.

Šį sezoną NBA čempionate Valančiūnas vidutiniškai rinkdavo po 8,9 taško, atkovodavo po 6 kamuolius, blokuodavo po 1,3 metimo, o dvitaškius mesdavo 55,7 proc. taiklumu.

Komentarai:
Putiton.lt
Nauja drabuziu parduotuve putiton.lt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-15
+9
Atsakyti
fgh
Šiaip tai 2 guardai ir 3 fowardai :) lygiai taip pat rinko ir į all starus
2013-05-15
+10
Atsakyti
Puiku,o sake visi,kad jam dar per anksti,kad lavonas jis ten bus.SEKMES tau diedeles !
2013-05-15
-8
Atsakyti
Atonis
Taigi neliko NBA centru, yra forward ir viskas, Howardas dar skundesi kad jo pozicijos NBA neliko, kazkoki ten apdovanojima butu gaves, nepamenu tiksliai. Delto ir renka 2 forwardai ir 3 gardai rookie teame.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-15
+16
Atsakyti
djgaffer
Koks skirtumas,ar 1 penkete ar dešimtam JV.Svarbu,kad debiutiniam sezone gerai pasirodė ir dar svarbiau,kad žais už Lietuvą.Tai yra svarbiau už visus jobanus penketus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-15
+3
Atsakyti
ZINOVAS
Asilai, cia nerenka pg sg sf pf ir c . Cia renka 3 guards and 2 forwards cia ir gaunasi regardless to position

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-15
-1
Atsakyti
to trololo to listasTu duxas ir as tave paduxinsiu. Rask bent vienus metus kur 3 centrai arba 4 aukstaugiai buvo verti pirmos komandos ir akivaizdziai lenke tu metu rookie gynejus? pasiduxinai? sedek.


Yao Goodenas Amare Boozeris Nene visi jie pasaukti 2002 metais ir visi atrode solidzia savo rookie sezonuose. Is gyneju gal Wangeris ar Williams'as atrode geriau o daugiau nelabai gynejai kai parode is tu metu drafto per pirma sezona.
2013-05-15
-4
Atsakyti
trololo to listasDarkart pakartosiu - rask nors vienus metus, kai buvo trys centrai, dar geriau, keturi aukstaugiai, vis dar laukiu, man px kokia teorija tu cia numetei, cia kaip KET'as, visi zino taisykles, bet daro neretai savaip ir pagal susitarima.Ir net jei neziuresim i pozicijas, vis dar nematau per kuria vieta Jonas vertesnis but penketuke


2005 Dwight Howard ir Emeka Okafor buvo pirmoj komandoj, nors abu gryni centrai. Be to as pateikiau oficialia informacija apie tai kaip renkamos komandos, jei negali pripazinti klydes, tai bent nefilosofuok apie KET ir kazkokius susitarimus.
2013-05-14
-6
Atsakyti
to trololo to listas
rask bent vienus metus kur 3 centrai butu verti pirmo penketo :)))
2013-05-14
+16
Atsakyti
to trololo to listas
Tu duxas ir as tave paduxinsiu. Rask bent vienus metus kur 3 centrai arba 4 aukstaugiai buvo verti pirmos komandos ir akivaizdziai lenke tu metu rookie gynejus? pasiduxinai? sedek.
2013-05-14
+3
Atsakyti
trololo to listas
Darkart pakartosiu - rask nors vienus metus, kai buvo trys centrai, dar geriau, keturi aukstaugiai, vis dar laukiu, man px kokia teorija tu cia numetei, cia kaip KET'as, visi zino taisykles, bet daro neretai savaip ir pagal susitarima.

Ir net jei neziuresim i pozicijas, vis dar nematau per kuria vieta Jonas vertesnis but penketuke
2013-05-14
+6
Atsakyti
Pr0ofListas#7Kas ts Valanciunas?Dabar Kuzminskas zvaigzde.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltZalgirietiska arogancija visada pakelia nuotaika.veikliau ironija kurios tu nesupratai :)


Zinok, tiek zalfaniu nesamoniu esu prisiskaites, kad jau sunku atskirt.
2013-05-14
+3
Atsakyti
aListas, zaideju pozicijos yra svarbios. Negali buti pirmame penkete vien gynejai, arba vien puolejai. Bet gyneja galejo ismest vien del to, kad Butu Lillard Beal/Waiters Barnes Davis JV, bet kaip jau minejau mineti SG suzaide geresni sezona. O seip nevertinat objektyviai vien del to, kad yra Lietuvis - nereiskia, kad geresnis. Nera daug zaideju, kurie jau budami naujokais mete solidziu procentu, juk cia tik pirmas sezonas. Beja kuom tau Ellis savanaudiskas zaidejas? Sis zaidejas yra vienas is daugiausiai atliekanciu rezultatyviu perdavimu SG pozicijoj visoje lygoje ir jis neturedamas itin didelio uznugario kartu su Jennings atvede Bucks iki playofu. Ir seip is tavo dauguma pasakytu klaidingu argumentu nlb besinori gincytis su tavim.


Ellis toks nesavanaudiskas, kad net komandos draugas po rungtyniu su juo vos nesusimuse. http://www.cbssports.com/nba/blog/ken-be...
2013-05-14
-6
Atsakyti
Listas#7Kas ts Valanciunas?Dabar Kuzminskas zvaigzde.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltZalgirietiska arogancija visada pakelia nuotaika.


veikliau ironija kurios tu nesupratai :)
2013-05-14
-9
Atsakyti
trololo to listasdavai, nors vienus metus, kai penketuke buvo trys centrai isvardink, noriu isgirst. Jei nezinai, kaip juos sudaro, tai kam sneket? JV negali uzimt Bealo pozicijos, nes jos kardinaliai skiriasi, as nekalbu apie SF ir PF pozicijas arba PG ir SG. Nieks tau nesako, kad jie yra net arti Lebrono, tai tiesiog pavyzdys, kad tas taiklumas pirmais metais mazai ka pasako, isvis idiotiska lygint auksto ir mazo zaidejo taiklumus. Ir, beje, tiek Cavs, tiek Wizards yra jaunos komandos ir sie vaikinai ne karta turejo tapt lyderiais, todel nenuvertink ju. Va tau dar geresnis uz Lebrona pavyzdys - Spursu zvaigzde TP, pirmam sezone 41,9procento taiklumas, tai ka prastu zaideju tapo?Baikit svaigt apie ta Jono geruma, negali jis lygintis nei su Davisu, nei su kitais is penketuko kol kas


Su kvailais geriausia kovoti faktais. ''The voting panel consisted of the NBA’s 30 head coaches, who were asked to select five players for the first team and five players for the second team, regardless of position.''
2013-05-14
+19
Atsakyti
trololo to listas
davai, nors vienus metus, kai penketuke buvo trys centrai isvardink, noriu isgirst. Jei nezinai, kaip juos sudaro, tai kam sneket? JV negali uzimt Bealo pozicijos, nes jos kardinaliai skiriasi, as nekalbu apie SF ir PF pozicijas arba PG ir SG. Nieks tau nesako, kad jie yra net arti Lebrono, tai tiesiog pavyzdys, kad tas taiklumas pirmais metais mazai ka pasako, isvis idiotiska lygint auksto ir mazo zaidejo taiklumus. Ir, beje, tiek Cavs, tiek Wizards yra jaunos komandos ir sie vaikinai ne karta turejo tapt lyderiais, todel nenuvertink ju. Va tau dar geresnis uz Lebrona pavyzdys - Spursu zvaigzde TP, pirmam sezone 41,9procento taiklumas, tai ka prastu zaideju tapo?

Baikit svaigt apie ta Jono geruma, negali jis lygintis nei su Davisu, nei su kitais is penketuko kol kas
2013-05-14
+2
Atsakyti
a
Listas, zaideju pozicijos yra svarbios. Negali buti pirmame penkete vien gynejai, arba vien puolejai. Bet gyneja galejo ismest vien del to, kad Butu Lillard Beal/Waiters Barnes Davis JV, bet kaip jau minejau mineti SG suzaide geresni sezona. O seip nevertinat objektyviai vien del to, kad yra Lietuvis - nereiskia, kad geresnis. Nera daug zaideju, kurie jau budami naujokais mete solidziu procentu, juk cia tik pirmas sezonas. Beja kuom tau Ellis savanaudiskas zaidejas? Sis zaidejas yra vienas is daugiausiai atliekanciu rezultatyviu perdavimu SG pozicijoj visoje lygoje ir jis neturedamas itin didelio uznugario kartu su Jennings atvede Bucks iki playofu. Ir seip is tavo dauguma pasakytu klaidingu argumentu nlb besinori gincytis su tavim.
2013-05-14
-11
Atsakyti
Eleven8Bus idomu paziuret ateity, kas geresnis krepsininkas bus JV ar Drummondas? O Raptors galejo laisvai tureti juos abu, jei 8 picku butu eme ne Ross , o Andre. Tikiuosi abu bus puikus zaidejai.


tai kad grybas tas Drummond, kolkas Valanciunas geresnis. O Raptors abieju tikrai nereik, Ross geresnis varijantas, jei gaus zaist tai atsiskleis.
2013-05-14
-3
Atsakyti
Jus zinotumet kokie zaidejai buvo savo laiku isrinkti i antra naujoku penketuka,tai nesakytumet,kad nuvertino. Aisku, galejo ir pirmam penketuke but, bet zinant,kad Garnett, Rasheed, Ray Allen, Kobe ir daug kitu super staru savo laiku buvo renkami tik i antra naujoku penketuka, tai nebeatrodo taip nuvertintas Jonas.
2013-05-14
+11
Atsakyti
trololo to listasnusisneki baisiai, vaikine. Net nesnekesiu, kad i pirmaja komanda atrenkami zaidejai kiekvienai pozicijai, nes ten nupjovet, JV net negali konkuruot su gynejais, manau, logiska. Bet vis tiek, kad ir LJB pirmaji sezona mete 41,7proc taiklumu, tai cia ka, del to tapo begaliu idiotu?


Siaip tai zaidejai atrenkami neatsizvelgiant i pozicija, ''vaikine''. Be to LeBronas pirmam sezone rinkdavo po 21 taska o ne po 14 kaip sitie, be to atlikdavo po 6 assistus ir atkovodavo po 6 kamuolius, be to jis savo komandoj buvo lyderis ir pats sau turedavo susikurt metimus, o Beal su Waitersu tokios atsakomybes neturejo, bet vis tiek tragiskai mete is zaidimo.
2013-05-14
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.