Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Kevinas Durantas pristatė savo naują tinklalaidę, kurios pirmuoju svečiu tapo komandos draugas Bruklino „Nets“ ekipoje Kyrie Irvingas. Kaip ir tikėtasi, abu žaidėjai nevengė įdomių pasisakymų.

„Nets“ jau pristatė naująjį vyriausiąjį trenerį Steve‘ą Nashą, tačiau Irvingo manymu Bruklino komandoje tokio termino kaip strategas paprasčiausiai nebus.

„Nemanau, kad turėsime vyriausiąjį trenerį, – „The Etcs“ tinklalaidėje teigė Irvingas. – KD (Durantas) galės būti treneriu, kai kuriomis dienomis juo būsiu aš.“

„Jacque‘as Vaughnas (Nasho asistentas) galės taip pat būti treneriu. Tai – bendras visų darbas“, – pritariamai replikavo Durantas.  

Nepaisant tokio pasisakymo, Irvingas negailėjo šiltų žodžių Nashui, su kuriuo, kaip teigė pats, palaiko pagarbius santykius.

„Steve‘as yra puikus vyrukas. Su juo palaikau neblogus santykius, kurie su laiku turėtų tik gerėti. Dirbome su juo 2014-aisiais ir nuo to laiko palaikėme pagarbius santykius. 

Sutikau Steve‘ą Krepšinio Šlovės muziejaus ceremonijoje prieš dvejus metus, stipriai jį apkabinau, o dabar jis – vyriausiasis treneris. Manau, kad nuo šiol mūsų požiūris į trenerius pasikeis“, – pridėjo Irvingas.

„Noriu, kad treneris į mane pirmiau žiūrėtų kaip į žmogų. Aš stengiuosi daryti gera visuomenei, o krepšinį žaidžiu kiekvieną dieną, nes dievinu tai daryti, – tęsė „Nets“ gynėjas. – Nuolat girdėdavome, koks puikus žaidėjas yra Nashas, tačiau su juo susipažinus supranti, kodėl mes galime kartu dirbti. Mums nereikia kažko, kas ateitų su savo filosofija ir kardinaliai keistų tai, ką darome.“

Nasho atvykimu pasidžiaugė ir Durantas, kuris su kanadiečiu darbavosi „Golden State Warriors“ komandoje.

„Manau, kad Steve‘o darbas leis pasiekti gerų rezultatų mūsų taškų rinkėjams. Man, Taureanui (Prince‘ui), Carisui (LeVertui) bei Spenceriui (Dinwiddie). Tarpusavio santykiai bus pagrindinis faktorius, leisiantis mums judėti į priekį“, – sakė Durantas.

Irvingas taip pat išsireiškė, kad Durantas tapo pirmuoju komandos draugu per jo karjerą, kuriam galėtų patikėti lemiamą metimą. Ši nuomonė buvo palydėta itin kontroversiškai, nes Irvingas trejus metus Klivlando „Cavaliers“ klube žaidė su LeBronu Jamesu.

„Visada jaučiausi komfortabiliai žinodamas, kad esu geriausias komandos variantas puolime. Dabar tai yra pirmasis kartas mano karjeroje, kai jaučiu, kad kitas mano komandos draugas taip pat gali įmesti.

Anksčiau, jeigu neatlikdavau lemiamo metimo jausdavausi kaltas. Norėdavau mesti lemiamą metimą, tačiau privalu pasitikėti komandos draugais. Nesakau, kad praeityje nepasitikėjau komandos bičiuliais, tačiau jaučiau, kad esu geriausias variantas“, – užbaigė Irvingas.

Komentarai:
Pagal talenta turetu, but kitais metais finale, bet su visom dramom kokios bus Netsuose kitais metais ir zinant, kad Kyrie retai sveikas buna gali ir nedasimust iki finalo.
2020-10-02
+2
Atsakyti
Romanov
Molodcy.
2020-10-02
-1
Atsakyti
ujo
Gali kalbėti jie ką tik nori, bet tai nekeičia fakto, kad tai vieni geriausiu scoreriu istorijoje.
2020-10-02
+1
Atsakyti
NBA
Irvingas su savo pasisakymais, matosi, kad dar vis tiki plokšia žeme.... :D :D Truksta jam biški mokslo.... :D
2020-10-02
Atsakyti
tas
Du poponautai..
2020-10-02
-2
Atsakyti
Vatnikas Artiomas
Bukas ir bukesnis.
2020-10-02
+2
Atsakyti
kasioguru
siaip tai nereikia cia per daug rimtai ziuret, kas ten ka sneka kazkur savo podcastuose. cia gi for fun daro. plius faktas, kad naujokas treneris neims statyt lygos superstaru kaip sachmato figuru, to dar niekad neteko matyt. kaip ne kaip NBA visu pirma zaideju lyga, ne treneriu. ten jei reikia tempt komanda derinys paprastas - duok kamuoli geriausiam zaidejui, iskeisk varzovu gyneja i pati parankiausia ir palik 1x1.
2020-10-02
-3
Atsakyti
ed
Tai tik parodo, kad ši komanda bus savanaudžių.. Ir nebus komandinio žadimo, žasi Irvingas ir Durnatas kurie dalinsis kamuoliu... Visi puikiai žinome, kad tokios komandos toli nenukeliauja.. Kaip minėjo "Serbentautas" kol nepravėrė burnos tiek Irvingas tiek ir KD, buvo patrauklūs žaidėjai.. bet dabar tai tikrai yra vieni nemėgstamiausių, ypač KD...
2020-10-02
-4
Atsakyti
Anonimas
Jis nera toli nuo tiesos. NBA trenerio role yra daug mazesne nei bet kur kitur pasaulyje. Va prie Popoviciaus tokiu kalbu nebutu, o kai tavo komanda treniruoja visokie Nashai ar Tyron Lue, tai neaisku kuris ten yra didesnis treneris...zaidejas ar pats treneris. Doc Rivers katik 5 metu kontrakta pasirase, uz tai kad jis motyvuoja ale gerai, nors elementariu dalyku kaip rotaciju negali sudeliot per atkrintamasias. Pries 20 metu dar sudiniau su NBA treneriais budavo, iso ball iso ball, todel Phil Jackson ar Gregg Popovic ir dominuodavo, nes kitos komandos neturedavo sistemos.
2020-10-02
-1
Atsakyti
Serbentautas
Kol nepravėrė burnos, kažkada būdavo vienas mėgstamiausių.
2020-10-02
-2
Atsakyti
NBA
Neveltui ploksciazemininkas
2020-10-02
-17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.