Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dvylika metų NBA praleidęs 33-ejų Kevinas Martinas apsisprendė pakabinti savo sportbačius ant vinies. 

Paskutines karjeros rungtynes Martinas sužaidė šių metų gegužės mėnesį, kuomet atkrintamosiose į aikštelę išbėgo su San Antoninaus „Spurs“ marškinėliais.

„Nėra geresnės dienos išreikšti savo mintims. Yra daug būdų paskelbti apie tolimesnius savo karjeros planus. Mano šeima jau nuo liepos mėnesio žinojo, kuria kryptimi aš patrauksiu. Tai buvo sunkiausi pokalbiai mano gyvenime, bet su jų palaikymu žinojau, kad einu gera linkme“, – sakė Martinas.

Sėkmingus savo karjeros metus krepšininkas praleido Hjustono „Rockets“ komandoje. 2010-2012 metais Teksaso komandos garbę gynęs krepšininkas per dvejus metus vidutiniškai rinko po 21,3 taško, atkovojo po 3 kamuolius ir atliko po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Be „Rockets“ ir „Spurs“, jis rungtyniavo ir dar trijų NBA klubų gretose. Martino karjeros stotelėmis buvo Minesotos „Timberwolves“, Oklahomos „Thunder“ ir Sakramento „Kings“.

Būtent pastaroji 2004 metais krepšininką pasirinko NBA naujokų biržoje 26-uoju šaukimu. 

Tais pačiais metais už jį aukščiau buvo pašaukti tokie nepasiteisinę žaidėjai kaip rusas Pavelas Podkolzinas (21), Robertas Swiftas (12) ar brazilas Rafaelis Araujo (8).

 

Komentarai:
To lapovas
Skaityt nemoki? Parasyta KEVIN, o ne KENYON. Du skirtingi zaidejai. :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-26
+7
Atsakyti
dziumbre
111q

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-26
+2
Atsakyti
LAPOVAS
NE TA NORTRAUKA IDEJOT< KENYON MARTIN KITAIP ATRODANTIS ZAIDEJES
2016-11-26
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.