Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Nemuno saloje – ilgai lauktas sirgalių antplūdis. „Žalgirio“ arena artėjančiose Eurolygos rungtynėse su Maskvos CSKA priims rekordinį šio sezono žmonių skaičių.

Šiuo metu į „Žalgirio“ – CSKA akistatą parduota 11200 bilietų. Tai – šio sezono rekordas.

Iki tol daugiausiai žaliai baltų susirinko į rungtynes su Sankt Peterburgo „Zenit“, kai atėjo 10153 žmonės. Panašus žiūrovų skaičius stebėjo ir mačą su Stambulo „Fenerbahče“ (10067). Tai atitinkamai penktas ir šeštas rezultatas šio sezono lankomumo skalėje Eurolygoje.

Labiausiai tribūnos nuseko po devynių iš eilės pralaimėjimų serijos – pirmąją pergalę prieš „Panathinaikos“ iš arti stebėjo 6383 aistruoliai.

„Žalgirio“ rungtynių lankomumas Eurolygoje:

Vieta  Varžovas  Lankomumas
1. „Zenit“ 10153
2. „Fenerbahče“ 10067
3. „Bayern“ 9057
4. ALBA 8170
5. „Baskonia“ 7335
6. „Panathinaikos“ 6383

Per šešerias namų rungtynes „Žalgiris“ fiksuoja antrą lankomumo vidurkį visoje lygoje (8528). Daugiau žmonių susirenka tik į „Maccabi“ rungtynes, kur „Menora Mivtachim“ arenoje suplūsta vidutiniškai 10224 aistruoliai.

Izraelio ekipai priklausė penki aukščiausi lankomumo rezultatai šiame sezone (10445, 10352, 10299, 10255, 10245) iki praėjusių metų finalininkų susitikimo.

Stambule vykusi „Anadolu Efes“ ir „Barcelonos“ komandų akistata – akivaizdi lyderė. Visus lūkesčius pateisinusi dvikova prikaustė 15008 aistruolius į areną.

Prasčiausiai lankomos Eurolygoje yra Sankt Peterburgo „Zenit“ rungtynes – vidutiniškai 1852 žmonių. Visos trys Rusijos Eurolygos komandos (CSKA, UNIKS) fiksuoja blogiausius vidurkius, bet tai susiję su šalyje galiojančiais COVID-19 ribojimais.

„Žalgirio“ ir CSKA susitikimas – penktadienį nuo 20 val.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-6
Atsakyti
pikcžalgiriofanas
Kiek galima pastoviai kritikuoti Žalgirį? Visada pastoviai negatyvas, ką Žalgiris bedarytų. Su savo turimu biudžetu ir galimybėmis įsigyja žaidėjus – pastovi kritika, kad ne su tais pasirašė, prašovė ir pan. Pralaimi Eurolygoje klubams su daug didesniais biudžetais – vėl negatyvo pylimas, koks niekam tikęs Žalgirio žaidimas, laimi – nu tai čia sugeba tik prieš tas komandas, kur duobėj arba ne jų diena buvo ir nepakrito prieš Žalgirį. Darotės kaip ta mama, kur turi 3 vaikus: pirmas – pirmūnas, kuris visada stengiąs, bet porą kartų dvoiką gauna, kai tuo tarpu antras 5etais mokos ir kartais kokį 6etą parneša, o trečią vos į kita klasę perkelia – bet p***di daugiausia pirmam duoda. Kai apie LKL kalbant, tai visada po prakišimo Žalgiriui pastoviai akcentuojama, kad va pralaimėjom komandai su didesniu biudžetu. O kas trukdo joms biudžetą susirinkti? Ne Žalgiris kaltas, kad kitos Lietuvos komandos neįdomios nei savo miesto sirgaliams nei rėmėjams. Ypač tas taikytina Rytui, kuris labai mėgsta po pralaimėjimų akcentuoti biudžetų skirtumus. Ką jau ką, bet čia jau patiems sau reiktų užduoti klausimą, kas ne taip daroma, kad sostinės komanda nesugeba susirinkti normalaus biudžeto, o potencialiems rėmėjams yra neįdomi. Reikia tik džiaugtis, kad bent viena komanda Eurolygoje žaidžia, nes jau geriau būti silpniausiais tarp stipriausių, nei stipriausiais tarp silpniausių.
2021-12-08
+4
Atsakyti
Zalgirio arena
Tai panasu gali but 12 13 tuks
2021-12-08
+4
Atsakyti
zakia balta
negalima tu medecininiu kaukiu dazyt zaliai,atrodo neptuno fanai susirinke
2021-12-08
-4
Atsakyti
Anonimas
Man vistiek juokinga kai negalima uzpildyti arenos 100 procentu,ka duoda tas 70 procentu uzpildymas?
2021-12-08
Atsakyti
Kitaip ir būti negali,nes tai istorinės aršių varžovų rungtynės.Ir nereikia net tų diedukų arenoje,kad tai suprastum bei žinotum.Jei esi tikras krepšinio fanas,jei tavo diedukas smulkiai papasakojo šitos dvikovos reikšmę,tai ir žinosi,dėl ko toks ažiotažas.Ir jis visada bus,nes šitos rungtynės yra neatsiejama mūsų krepšinio istorijos dalis,perduodama iš kartos į kartą.
2021-12-08
+6
Atsakyti
eee
viskas čia gerai pardavė 70 procentų bilietų. Rašo kad Giffey turėtų nežaist, tai daugiau šansų laimėti. Bus įdomus mačas
2021-12-08
Atsakyti
Wow
Kaip pandemijos metu, tai stebinantys skaičiai. Kai tik buvo paskelbtas covid protrūkis, nors dar niekaip nebuvo ribojamas žmonių skaičius, į žalgirio rungtynes prieš armani pasirodė 9405 žiūrovai(oficiali eurolygos statistika), nors parduoti buvo visi ~15K bilietų, dar likus daugiau nei savaitei iki rungtynių.
2021-12-08
+6
Atsakyti
bee
dziadai, kupini nostalgijos, supirko bilietus. nepamirskit padaryt interviu su sirgaliais ir paklaust, ar dar likusi priespriesa nuo sovietiniu laiku, ar prisimena zaidzianti tkacenka ir kazko panasaus, tikrai bus labai originalu ir vis dar super reikalinga bei aktualu
2021-12-08
+8
Atsakyti
Tai parduoti galima viską čia nieko stebuklingo bet pagal nustatytus reikalavimus sirgaliams yra ribojimai berods max 50% nuo vietų skaičiaus. Ar kas pasikeitė per naktį?
2021-12-08
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.