Komentarai

1 2 3 ··· 27 ··· 54 ··· 81 ··· 108 ··· 135 ··· 162 163  »
Kaip manote kas pasiliks kitą sezoną Žalgiryje. Kokie žaidėjai galėtų atvykti, kokios pinigų sumos turėtų suktis, kokio dydžio kontraktai?
2016-02-29
-19
Atsakyti
Asmeniškai manau, kad Žalgiriui padidinus biudžetą (EL naujos išmokos, padidėjusios premijos už pergales ir sužaistus mačus) apie 2 mln. eurų būtų galima pasvajoti apie didesnius pirkinius ateinantį sezoną :) Sudėtis turėtų atrodyti maždaug taip:

PG Dentmon (700k), Randle(200k)/Lekavičius(70k) (neaišku ar vadovai toliau rizikuos su 2 įžaidėju ar vėl kankinsimės su Lekavičiumi), Valinskas

SG Seibutis(300k), Milaknis(300k) (jeigu jį paleis UNIKSAS, nes sutartį turi ir kitam sezonui)

SF Mačiulis/Legionierius (600k), Ulanovas (250k), Varnas

PF Jankūnas(460k), Hartestein (~150k)

C Legionierius(600k), Vougioukas(300k)/Legionierius(300k), Javtokas?(120k)

Žinoma reikės kelti algas Seibučiui, Vougioukui ir Ulanovui, bet jie to verti. Dėl Milaknio ir Mačiulio didelių vilčių nedėčiau, bet viesviena aš čia geriausia variantą.
2016-02-29
-39
Atsakyti
taip
Vadovybės ėjimus prognozuoti nesunku, ne paslaptis, kad "Žalgiris" turi plačias galimybes sukomplektuoti, dabar jau tikrai pajėgią peržengti tą nusistovėjusį etapą klubo istorijoje- sudėtį, atsižvelgiant į ateinančią rinką. Aš taip pat galvoju apie Milaknio ir Dentmon'o sugrįžimą, kas yra labai realu. Randle'ą išsaugoti būtų taip pat tikslu, bet neaišku ar "Žalgiris" imsis permainų jaunimo auginimo sistemoje, ar vėl versis savo produktais. Paleisti vertėtų Vecvagarą, tą patį Lekavičių, suteikti šansą Valinskui. Varną kviestis į pagrindinę komandą, Ulanovą išsaugoti taip pat, Mačiulio variantas abejotinas- netikiu jo sugrįžimu. Bet faktas ir esmė, kad norint kurti konkurenciją ir pavojų Eurolygoje- "Žalgiris" turi sustiprinti gynėjų grandį, turi įvykti perversmas, komanda turi patapti grėsminga ties perimetro linija. Įsivaizduojat Dentmon'ą, Randle'ą ir Milaknį? Reikia universalaus aukštaūgio.
2016-02-29
+14
Atsakyti
taip
"Žalgiris" man asocijuojasi su Javtoku ir Jankūnu, žaidimu ant "ūso", reikia perversmo! "Žalgiris" turi užkurti puolimo mašiną, atrasti tritaškininkų, pakeisti žaidimo braižą įsijigant tokius pirkinius.
2016-02-29
+66
Atsakyti
Būtų didelis žingsnis į priekį jeigu Randle pasiliktų kaip 2 PG. O centro reikėtų mobilaus, keli pvz:

Shane Lawal, Chris Singleto, Richard Hendrix, Joey Dorsey, Patrick Young.
2016-02-29
-22
Atsakyti
xxx
Tikrai reikės stipresnės komandos,norint Eurolygoje pakovoti ir tą patį Rytą įveikti,bet sunku pasakyti kokia surinks komandą
2016-02-29
+34
Atsakyti
Anonimas
PG Randle/Dentmon , Low/Vasiliauskas/Girdziunas kaip 3 galima vecvagara/lekaviciu pasilikt

SG Seibutis(Legionerius) Gecevicius, SG-SF Varnas

SF Legionerius, Ulanovas

PF Jankunas, Hartenstein[15min atlos]

C Legionerius, Legionerius

Zodziu, svarbu nepagaileti pinigu geram SF , ir centram legioneriams
2016-03-01
+5
Atsakyti
Nežinau, ką ruko temos autorius, bet nesvarbu, sudėtis bus maždaug tokia:

PG. Naujas, Lekevičius, Vecvagar 90 proc.

SG. Seibutis, Pocius 80 proc., Naujas?

SF. Lipkevičius, Ulanovas, Naujas.

SF. Jankūnas, Naujas, iš dublerių.

C. Javtokas, Sajus/vokietis, Naujas.

Tikrai išvyks Randle, Motum, Vougioukas, Hanlan. Kodėl?

Motum inkaras, kiti taps brangesni ir supranta, kad su Žalgiriu laimėti bus neįmanoma, maximum top 8, kurio Žalgiris ir vėl greičiausiai nepasieks.

Milkanis ir Mačiulis tikrai negrįš, nereikia čia nusisvaigt, Dantmon taip pat čia negrįš.
2016-03-01
-4
Atsakyti
Vene greičiausiai, kad liks, yra tikimybė, kad vėl bus prigriebtas, koks neatsiskleidess amierikietas, ar du, pora vidutiniokų iš kokios Australijos ar dar bala žino iš kur, ne gaus tas Žalgirs tų babkių, skolos didelės, o ir kai kurie krepšininkai neiškenčia ir paduoda į teismą, Lavrinovičių karjeros irgi po 1-2 pasibaigs, tai gali prisiteisti irgi apie 1 mln. eurų, tai vienų žodžių situacija kolkas beviltiška, top 16 Žalgiris greičiausiai pasieks, nes didelis lankomumas, kelia eurolygos lankomumo vidurkį.
2016-03-01
-29
Atsakyti
Seibučio sutartis 2 + 2 tad tikrai minimum sezonui lieka. Hanlano 1 + 1 ir jokio pabrangimo negali būti, jei norės tai pratęs sutartį arba gaus išpirka iš kito jo norinčio klubo. Pocius lygtais irgi turi 1 + 1, bet tikrai norėčiau, kad nepratestų. Reikėtų atsikratyti Motumu, Vecvagaru ir Lipkevičium bet pastarieji du greičiausiai liks dėl neaiškių priežasčių. Naujas sutartis reikėtų pasirašyti su Ulanovu, Vougiouku (ir Randle jei rodys solidų žaidimą). Didelis klaustukas - Lekavičius.
2016-03-01
-26
Atsakyti
PlatinaNežinau, ką ruko temos autorius, bet nesvarbu, sudėtis bus maždaug tokia:PG. Naujas, Lekevičius, Vecvagar 90 proc.SG. Seibutis, Pocius 80 proc., Naujas?SF. Lipkevičius, Ulanovas, Naujas.SF. Jankūnas, Naujas, iš dublerių.C. Javtokas, Sajus/vokietis, Naujas.Tikrai išvyks Randle, Motum, Vougioukas, Hanlan. Kodėl?Motum inkaras, kiti taps brangesni ir supranta, kad su Žalgiriu laimėti bus neįmanoma, maximum top 8, kurio Žalgiris ir vėl greičiausiai nepasieks.Milkanis ir Mačiulis tikrai negrįš, nereikia čia nusisvaigt, Dantmon taip pat čia negrįš.


Bet tu tai geras. Numetė jis Lipkevičių į startą. Ne pirmą kartą matau, kad esi pesimistas, vien tik blogą matantis. Beje nežinojai, kad 36 mln. eurų dalinsis tik EL 16 klubų? Jugi naujas rėmėjas yra IMG, kuris per 10 metų skirs 360 mln. eurų, daugiau:

http://sportas.lrytas.lt/krepsinis/eurol... Tiesa sakė, kad EL klubai sutiko kažkokią dalį atiduoti ecupui kiek atsimenu, Bartomeu. Taip pat didės premijos už pergales ir už sužaistas rungtynes, daugiau čia:

http://www.krepsinis.net/naujiena/paaisk...

Tai kas tau neaišku? Gaud tas mūsų mielas Žalgiris tuos pinigus, skolom nenurašys, nes matysim tada kaip sirgalių drastiškai sumažės, matant vasaros pirkinius žmonės pirks/nepirks abonimentų. Su tais broliais yra susitarta seniai, ir dar kažin ar jie neatsisakę savo dalies, kaip Jaaber ar Darden. Beje tas pats Darden galėtų už SF startinį lošti kitais metais, arba Ulei paliekam, kad toliau tobulėtų, tuomet mestume daugiau šaibų ant kitų pozicijų. Sudėtis tikrai smarkiau keisis, nei būdavo, nes pasikartosiu, tokio biudžeto Žalgiris tik prie Romkos matė.
2016-03-01
-15
Atsakyti
AnonimasPG Randle/Dentmon , Low/Vasiliauskas/Girdziunas kaip 3 galima vecvagara/lekaviciu pasiliktSG Seibutis(Legionerius) Gecevicius, SG-SF VarnasSF Legionerius, UlanovasPF Jankunas, Hartenstein[15min atlos]C Legionerius, LegioneriusZodziu, svarbu nepagaileti pinigu geram SF , ir centram legioneriams


Biški permažai žaidėjų :)

Svarbu netaupyti ant PG ir C pozicijos. Bendrai būtų galima skirti apie 1,75 mln., ant 2 PG ir 2 C ir visi turi būti Legionieriai. Nu nėra pas mus Lietuvėliai tų PG ir neišauks niekas dar ateinančius pora metų. Lieka 2 vietos legionui, vieną iš jų Hartestein užims 100%. Lieka viena vieta, arba SF startiniui, arba SG atsarginiui.

PG- Leg., Leg., Valinskas

SG- Seibutis, Pocius/Leg

SF- Ulanovas/Leg., Ulanovas/Venė/Varnas

PF- Jankūnas, Hartestein

C- Leg., Leg., Javtokas
2016-03-01
+21
Atsakyti
...
Randle nebebus komandoje. Tikekimes bus du normalus PG komandoje, amerikieciai, kurie patraukt komanda gales tiek vienam ant suolo bunant, tiek kitam.
2016-03-02
+1
Atsakyti
Anonimas
galetu Low isbandyti kaip antra PG , o pagrindinio jau rimtesnio reiketu paieskoti
2016-03-02
-19
Atsakyti
Derrick Low
try me , bitches
2016-03-02
+14
Atsakyti
...
Tiesa Randle gales pasilikti jeigu itikins Zalgirio vadovus savo zaidimu.
2016-03-02
+23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 ··· 27 ··· 54 ··· 81 ··· 108 ··· 135 ··· 162 163  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.