Pauliaus Jankūno teigimu, krepšininkai nuolat maitinami pažadais
Pauliaus Jankūno teigimu, krepšininkai nuolat maitinami pažadais
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Permainos Kauno „Žalgirio“ klubo viršūnėje nekeičia krepšininkų požiūrio į prastą finansinę padėtį.

Šį sezoną „Žalgirio“ kapitonu iki patirtos traumos buvęs Paulius Jankūnas pareiškė, kad žaidėjai nesulaukė žadėtų atlyginimų ir ketina nevykti į Eurolygos rungtynes.

„Iki kovo pabaigos buvo pažadėta išmokėti trijų mėnesių atlyginimus, – spaudos konferencijoje trečiadienį sakė Jankūnas. – Buvo sakyta, kad praėjusią savaitę bus atliktas mokėjimas. Deja, ir jo nėra.“

Anot Jankūno, po ketvirtadienį Eurolygos dvikovos su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkai nustos treniruotis kaip komanda – vyks tik individualios treniruotės.

„Sekmadienį dar sužaisime su Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“. Tikimės, kad viskas bus gerai. Jeigu iki kitų Eurolygos rungtynių nebus sumokėta bent viena alga, komanda nevyks į rungtynes Berlyne. Žaidėjai pavargo“, – pareiškė Jankūnas.

Spaudos konferencijoje dalyvavęs naujasis „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas patikino, kad buvęs „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis iki balandžio 1-os atostogauja.

„Dabar jis nieko bendro su komanda neturi ir, manau, neturės“, – teigė Motiejūnas.

„Paskutinius keturis mėnesius su mumis buvo kalbama mažai, buvo daugiau žadama“, – buvusių vadovų mintis perteikė Jankūnas.

Buvusio kapitono tikinimu, krepšininkai nori sulaukti bent dalies pagal kontraktą numatytų pinigų, o likusius sutinka gauti per ilgesnį laiką ateityje.

Vieno mėnesio atlyginimams išmokėti „Žalgiriui“ reikia apie 2 mln. litų. Būtent tokią sumą klubui žada skirti Kauno savivaldybė.

Komentarai:
MD
romka tik dar syki irose, kad jam tik valdzia ir pinigai terupi. SIaip reiktu siulyt vadinp Kauno priesu nr1.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-21
-1
Atsakyti
Nors neatmetu varianto,kad čia Motiejūno suręsta akcija savivaldybei.Panaši į tą ,kurią Romanovas pravedė.
2013-03-20
+12
Atsakyti
Matomai žaidėjai per daug prisižiūrėjo filmų.Čia ne khimki kur užteko lazdele pamot ir atsirado milijonai.Jei taip nepatinka,išeik tyliai,o ne kenk klubui.
2013-03-20
+5
Atsakyti
Boikotavus Eurolygos rungtynes klubas greičiausiai sulauktų itin griežtų sankcijų. Tokių, kad kitais metais gali neatsirast vietos ir Žalgirio fanų vadinamoje 'Kibiro Taurėje'. ULEB - tai ne LKL, kuri šoka pagal didžiųjų klubų dūdelę. Todėl toks variantas mažai tikėtinas. Nebent linkstama prie komandos bankroto, kas dar mažiau tikėtina. Žaidėjai paprasčiausiai griebiasi kraštutinių priemonių.Labai įdomu, kaip susiklostys viskas.
2013-03-20
+22
Atsakyti
Tai suprantama, o ka zmonem daryt jeigu nemoka? Nors kita vertus bus didele geda Lietuvai.
2013-03-20
-3
Atsakyti
sdf
nu jau nereik eurolygos rungtyniu boikotuot ypac dar kur namie zais ir gaus pinigu uz bilietus
2013-03-20
-2
Atsakyti
Aferistas07tegu boikotuoja, vis tiek jau nera sansu toj eurolygoj


teisingai tegu boikotuoja.gaus dar viena bauda nuo eurolygos uz neatvykima i varzybas :D
2013-03-20
-2
Atsakyti
Eurolygoje nėra šansu, lkl dzyn, gerai būtų VTB lygoje su CSKA ir Chimki pasikapoti del aukso, bent vienas rimtesnis trofėjus atspindėtų šio sezono galinga Žalgirio sudėtį.
2013-03-20
+11
Atsakyti
TDI93Anonimaso su efes zais? nes kitaip 44 lt kaip i balą bus išmestiZais, o jei nezaistu tai manau turetu grazinti pinigus nes rungtynes butu neivykusios, dar ziurint kur statei.


Aisku kad grazins, prie ko cia tu kad neivyko rungtynes
2013-03-20
Atsakyti
tegu boikotuoja, vis tiek jau nera sansu toj eurolygoj
2013-03-20
-10
Atsakyti
Anonimaso su efes zais? nes kitaip 44 lt kaip i balą bus išmesti


Zais, o jei nezaistu tai manau turetu grazinti pinigus nes rungtynes butu neivykusios, dar ziurint kur statei.
2013-03-20
-13
Atsakyti
Teisingai daro, juk reikia ir šeimas išmaitinti ir panašiai, juk eurolygoje viskas prarasta, uztenka žalgirio vadovams dykaduoniauti ir malti šūdą, ir taip ilgai kentėjo, šaunuoliai žalgiriniai, aš juos palaikau
2013-03-20
+14
Atsakyti
sdf
lozasAnonimaso su efes zais? nes kitaip 44 lt kaip i balą bus išmestihebra ,netriedalioit,zais ir su efes ,zais ir su visasi kitais,cia tik eilini karta vandeni drumscia,kad kas nors pinigu numestu.


nu tai ar taip ar taip zais su efes sake kat tik kita savaite nevyks i rungtynes vokietijoj jei negaus algu bent uz 1 menesi
2013-03-20
-21
Atsakyti
Anonimaso su efes zais? nes kitaip 44 lt kaip i balą bus išmesti


hebra ,netriedalioit,zais ir su efes ,zais ir su visasi kitais,cia tik eilini karta vandeni drumscia,kad kas nors pinigu numestu.
2013-03-20
-10
Atsakyti
sdf
Žalgiris#1On the FireŽalgiris#1Tai viskas... Zalgiriiui batai. Kas is to, kad Motiejunas atejo jei finansiniai reikalai nejuda.gal tu geriau nerasyk nes nusisnekiTai kaip kitaip apibudinti situacija? Gerai gaus tuos 2 mln litu, bet kas is to, tai lasas juroje. Nebent Motiejunas greit reikalus sutvarkys.


taigi tik siandien jis atejo ko tu nori?kad algas uz 4 men is kart ismoketu?
2013-03-20
-8
Atsakyti
Manau, kad Motiejūnas ėjo į šį liūną tikrai žinodamas, kad pagalba bus.
2013-03-20
+18
Atsakyti
Neoficialiais SportIN.lt duomenimis, legendinio klubo skolas perėmė areną Nemuno saloje valdanti bendrovė „Žalgirio arena“, tuo tarpu LKL čempionų klubas viską pasiringęs pradėti nuo tuščio lapo.

Šaltinių teigimu, Arvydo Sabonio iniciatyva kuriama visiškai nauja viešoji įstaiga, kuri ir valdys „Žalgirio“ klubą. Atsinaujinusiam „Žalgiriui“ planauojama surinkti 10-12 mln. litų biudžetą.

„Žalgirio“ atstovas spaudai Almantas Kiveris atsisakė komentuoti šią informaciją.
2013-03-20
-1
Atsakyti
On the FireŽalgiris#1Tai viskas... Zalgiriiui batai. Kas is to, kad Motiejunas atejo jei finansiniai reikalai nejuda.gal tu geriau nerasyk nes nusisneki


Tai kaip kitaip apibudinti situacija? Gerai gaus tuos 2 mln litu, bet kas is to, tai lasas juroje. Nebent Motiejunas greit reikalus sutvarkys.
2013-03-20
-2
Atsakyti
sdf
sdeeptokie prasti reikalai Žalgirui o Masalskis atostogauja bamba išvertes


matyt neblogai uzdirbo zalgiri
2013-03-20
-20
Atsakyti
tokie prasti reikalai Žalgirui o Masalskis atostogauja bamba išvertes
2013-03-20
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.