Nuotr.: „Siemens arena“
Nuotr. „Siemens arena“

Koronavirusui ir toliau siaučiant Lietuvoje bei visoje Europoje, pagalbos ranką nukentėjusiems gali ištiesti ir Vilniaus „Rytas“.

Kaip praneša naujienų agentūra BNS, Vilniaus savivaldybė svarsto variantą, kuriame „Siemens“ ir „Jeep“ arenos taptų laikinosiomis ligoninėmis. Šiose arenose „Ryto“ komanda žaidžia namų rungtynes Europos taurės ir LKL turnyruose.

Pasak Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriaus Povilo Poderskio, laikinosiose ligoninėse būtų gydomi nesunkūs ligoniai.

„Kalbame apie tuos, kuriems nereikalinga papildoma medicininė įranga“, – sakė Poderskis.

„Rytas“ prieš kelias dienas taip pat pranešė, kad tapo pirmąja Lietuvos sporto organizacija, kuri prisijungė prie pilietinės iniciatyvos „Stiprūs Kartu“.

Komandos krepšininkai prisijungs prie informacijos apie kovą su koronavirusu sklaidos, projekto štabe darbuosis klubo administracijos darbuotojai. „Stiprūs Kartu“ savo naujienoms galės išnaudoti klubo informacijos kanalus.

Komentarai:
Islan
ka i tai B-tribuna pasakys su pliukiu priesakije???
2020-03-25
-8
Atsakyti
Vardas
o kamuoliu duos?
2020-03-25
+3
Atsakyti
djgaffer
Ryto tokia iniciatyva stebina.Nebuvo jie tie,kurie daugelyje projektų dalyvauja,bet jau atstovauja projektą Stiprūs Kartu,dabar arenas savo leidžia naudoti.Na,puiku,visos tokios iniciatyvos šiuo metu yra sveikintinos.
2020-03-25
+2
Atsakyti
As
čia ta ta vasaro5 atidarė gerai ju vietą visokiu antanui ir dilmah ir raudoniu brudu vietą skmes sirgti psichinė ligą raudoniems priedurkoms
2020-03-25
Atsakyti
Bent taip surinks pilną siemens galbūt II aukštą atidarys
2020-03-25
+8
Atsakyti
Dilmah
labai geras sprendimas,tik paskui gerai isdezinfekuokit,kad ryto erzilams kas nors nenutiktu
2020-03-25
+13
Atsakyti
Anonimas
kad ten suzeistieji jau 10 metu ir daugiau
2020-03-25
-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.