Nuotr.: BNS/BasketNews.lt iliustracija
Nuotr. BNS/BasketNews.lt iliustracija

Darius Maskoliūnas Europos čempionato atrankos lange debiutavo prie Lietuvos rinktinės vairo, o jau birželio mėnesį trenerio laukia didžiausias iššūkis karjeroje – olimpinis atrankos turnyras Kaune.

Nors dvikovose su Belgija ir Čekija Maskoliūnas galėjo verstis tik keturiais krepšininkais, kurie praėjusią vasarą atstovavo Lietuvai pasaulio čempionate Kinijoje, šis atrankos langas turėjo treneriui atsakyti į kelis rūpimus klausimus.

Iki Kaune vyksiančios olimpinių žaidynių atrankos liko mažiau nei 4 mėnesiai ir žinant, kiek nedaug laiko Lietuvos rinktinė turės pasiruošti pagrindiniam metų turnyrui, natūralu manyti, jog Maskoliūnas galvoje jau pradėjo dėliotis pavardes, kurios padės įgyvendinti jo idėjas aikštėje.

Tinklalapis „BasketNews.lt“ svarsto, kaip atrodys Lietuvos rinktinės sudėtis birželio 23-28 dienomis vyksiančioje olimpinėje atrankoje ir pateikia savo prognozę dėl dvyliktuko.

Įžaidėjai

Įžaidėjo pozicijoje klaustukų, jei viskas gerai su sveikata, nebus – rinktinės atakoms ir toliau diriguos kapitonas Mantas Kalnietis bei puikų sezoną žaidžiantis Lukas Lekavičius.

Anksti pasirodymą su Krasnodaro „Lokomotiv“ Europos taurėje baigęs Kalnietis šį sezoną antroje pagal pajėgumą Senojo žemyno lygoje vidutiniškai pelnė po 6,9 taško, atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 8,7 naudingumo balo, o greita sezono pabaiga tarptautiniame turnyre 33-ejų veteranui turėtų leisti šviežesniam atvykti į olimpinę atranką.

Tuo metu Kauno „Žalgirio“ garbę ginantis Lekavičius žaidžia karjeros sezoną ir Eurolygoje vidutiniškai pelno po 11 taškų, atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 10,5 naudingumo balo.

BasketNews.lt“ žiniomis, Maskoliūnas nuo pirmųjų dienų rinktinėje diegia „Žalgirio“ sistemą, kur akcentuoja tas pačias gynybos ir puolimo taisykles, o toks žaidimo stilius turėtų būti itin parankus Lekavičiui, kuris jau ir praėjusią vasarą pasaulio čempionate Kinijoje turėjo didelį vaidmenį komandoje.

Nuotr. BNS

Tai taip pat yra reali galimybė prasimušti į galutinį dvyliktuką vasarą Rokui Jokubaičiui, solidžiai debiutavusiam Europos čempionato lange.

Žvelgiant į „Žalgirio“ žaidimą, Lietuvos čempionai dažnai vienu metu aikštėje naudoja du įžaidėjus, o tokia filosofija sufleruoja, jog Maskoliūnas komandoje norės turėti tris atakų organizatorius. Du žalgiriečiai, puikiai pažįstantys sistemą, šioje pozicijoje būtų nestebinantis ir logiškas rinktinės stratego pasirinkimas.

Sparčiai tobulėjantis 19-metis „Žalgirio“ sistemoje leidžia jau trečiąjį sezoną ir, nepaisant jauno amžiaus, demonstruoja brandų krepšinį, todėl jo pavardė kandidatų sąraše tikrai nenustebins, o gerai pasirodžius rinktinės stovykloje, gynėjas pasektų Kalniečio pėdomis, kuris rinktinėje debiutavo taip pat būdamas 19-os pasaulio pirmenybėse Japonijoje.

Atakuojantys gynėjai

Praėjusią vasarą šią poziciją rinktinėje užėmę Marius Grigonis ir Renaldas Seibutis yra kamuojami traumų ir, jei pirmojo sugrįžimas ant parketo planuojamas kovo-balandžio mėnesiais, tai Seibutis šį sezoną klubiniame krepšinyje liks nesužaidęs nė vienerių rungtynių, todėl jo pasirodymas olimpinėje atrankoje yra sunkiai tikėtinas.

BasketNews.lt“ žiniomis, šią vasarą rinktinėje tikrai nepamatysime ir Ado Juškevičiaus, kuris jau dėl asmeninių priežasčių atsisakė padėti komandai Europos čempionato lange.

Iš sveikų gynėjų, kurie praėjusią vasarą gynė rinktinės garbę, yra Eurolygoje žibantis ir vidutiniškai po 13,6 taško ir 14,9 naudingumo balo Berlyno ALBA klubui renkantis Rokas Giedraitis.

Nuotr. Imago Sport – Scanpix

„Kai vasaros pradžioje suvažiuos visi, man asmeniškai bus lengviau, kai didžiąją dalį žaidėjų aš jau būsiu pačiupinėjęs, jie bus mane pačiupinėję. Man yra paprasčiau su tais kandidatais, kurie bus iš Kauno „Žalgirio““, – vasario pradžioje kalbėjo Maskoliūnas.

Tokie stratego žodžiai sufleruoja, jog į rinktinę po trejų metų pertraukos gali sugrįžti puikiai „Žalgirio“ sistemoje eilę metų besijaučiantis Artūras Milaknis. 33-ejų veteranas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelno 7,6 taško, tritaškius mesdamas 39,6 proc. taiklumu.

Vis dėlto akcentuojamoje žalgiriečių sistemoje labai svarbu, jog gynėjas gerai išpildytų pikenrolo situacijas, o tiek Giedraitis, tiek Milaknis efektyviausi yra be kamuolio, kuriems reikia sukurti progas, todėl sudėtyje turėti du panašaus tipo snaiperius, nežinant aiškios Grigonio situacijos, būtų didelė prabanga.

Bent jau kandidatų sąraše antroje pozicijoje galime tikėtis pamatyti daugiau variantų, o realiausi – Europos čempionato lange debiutavę Panevėžio „Lietkabelio“ atstovai – Tomas Dimša ir Paulius Valinskas.

Pirmasis žaidžia karjeros sezoną ir po Europos čempionato lango sulaukė teigiamų Maskoliūno atsiliepimų, o antrasis buvo „Žalgirio“ narys istoriniame jų žygyje į Eurolygos finalo ketvertą, todėl Maskoliūno formuojamos rinktinės žaidimo taisyklės jam jau nebūtų svetimos.

Lengvieji krašto puolėjai

Šioje vietoje jau eilę metų turime platų pasirinkimą – Edgaras Ulanovas, Jonas Mačiulis, Mindaugas Kuzminskas, Arnas Butkevičius, o dar yra tikimybė, kad visaverčiu rinktinės kandidatu iki vasaros taps Ignas Brazdeikis.

Jei praėjusią vasarą Kuzminskas dažniau buvo išnaudojamas sunkiojo krašto puolėjo vietoje, tai Maskoliūno rinktinėje 30-metis yra matomas labiau trečioje pozicijoje, kur ir žaidžia „Lokomotiv“ klube bei Vieningoje lygoje renka solidžius skaičius – po 14,9 taško ir po 15,1 naudingumo balo.

„Žinant žiaurų Mindaugo norą žaisti trečioje pozicijoje, bandysime jį stumti į antrą, nes jam ji irgi, manau, kad turėtų tikti“, – apie tai juokavo naujame rinktinės poste debiutuojantis Maskoliūnas.

Taip pat nėra jokių abejonių, kad galutiniame dvyliktuke atsidurs Ulanovo pavardė, kuris jau eilę metų yra labai svarbi „Žalgirio“ žaidimo dalis, šį sezoną Eurolygoje pelnantis po 8,1 taško ir renkantis po 8,8 naudingumo balo.

Nuotr. BNS

Tuo metu Europos čempionato lange ketvirtojo numerio pozicijoje žaidęs Mačiulis šioje vietoje turėtų būti naudojamas ir olimpinėje atrankoje, nes būtent sunkiojo krašto vieta Lietuvos rinktinėje pastaraisiais metais yra probleminė.

Maskoliūnas po rungtynių su Čekija atskleidė, jog ir vasarą atkarpomis bandys žaisti smallballą, o būtent šio penketo jungiamoji dalis turėtų būti 35-erių veteranas.

Kito intriguojančio puolėjo, Brazdeikio, šansus prasimušti į galutinį dvyliktuką yra sunku vertinti – šalia to, jog dar nėra sutvarkyti biurokratiniai dalykai, nėra aišku, kurioje pozicijoje 21-erių atletas FIBA krepšinyje atrodytų geriausiai – atakuojančio gynėjo, lengvojo ar sunkiojo krašto pozicijoje.

„Būsiu atviras, kol nėra, ką svarstyti, tai nelabai ir svarstau. Faktas, kad tokio lygio žaidėjas, kuris įrodinėja savo vertę NBA komandoje ir dukterinėje ekipoje, tikrai nepamaišytų Lietuvos rinktinėje. Apie jo galimybę šiai dienai man sunku kalbėti“, – taip Brazdeikio galimybę atstovauti Lietuvai komentavo Maskoliūnas spaudos konferencijoje vasarį.

Jei Niujorko „Knicks“ nariui pavyktų susitvarkyti pilietybės reikalus ir pasiruošimo stovykloje gerai pasirodyti, šansų prasimušti į rinktinės dvyliktuką jis turėtų parodęs, jog gali solidžiai žaisti ketvirtoje pozicijoje, nes lengvojo krašto vieta rinktinėje šiai dienai atrodo perpildyta.

Butkevičiaus situacija atrodo nepalankiausia iš visų šios pozicijos žaidėjų – be išvardintos konkurencijos jo lengvojo krašto puolėjo vietoje, Vilniaus „Ryto“ krepšininko galimybes patekti į dvyliktuką sunkina ir tai, jog atakuojančio gynėjo pozicijoje yra tokie variantai kaip Giedraitis ir Milaknis. Pastarasis nuolat „Žalgirio“ sistemoje yra naudojamas būtent šioje pozicijoje, o Giedraičiui ji – taip pat ne svetima.

Sunkieji krašto puolėjai

Be minėtojo Mačiulio, atrodo, jog šioje vietoje neišvengiama yra Eimanto Bendžiaus kandidatūra.

Žvelgiant į tai, kokius dominuojančius po krepšiais žaidėjus turėsime vidurio puolėjo pozicijoje, sudėtis be stabiliai pataikančio ketvirtojo numerio būtų pražūtinga, o Bendžius visuomet būtų tas faktorius pakilęs nuo suolo, prie kurio varžovai negalėtų rizikuoti spaudžiantis baudos aikštelėje.

Savo svarbą komandai 29-erių krepšininkas parodė ir mače su Čekija, kur realiai jis vienas antrajame kėlinyje palaikė lietuvius kovoje ir iš viso surinko 26 taškus, o 12,5 taško ir 12,3 naudingumo balo rodikliai Europos taurėje taip pat yra solidus rezultatas.

Ne paslaptis, jog ši pozicija jau ne pirmus metus Lietuvos rinktinėje nėra aiški ir čia treneriams tenka ieškoti netradicinių sprendimų, o tai skelbdamas galutinę sudėtį Europos čempionato atrankos langui patvirtino ir Maskoliūnas.

„Iš to, ką šiai dienai turiu, yra Eimantas (Bendžius), Gytis (Masiulis) ir vasarą nelabai ką bus galime pridėti prie jų. Daug ketvirtos pozicijos žaidėjų nelabai turime. Dar turime vis jauną ir gerai bežaidžiantį (Paulių) Jankūną, bet sulauksime sezono pabaigos ir tada žiūrėsime“, – „Žalgirio“ kapitoną, kaip galimą rinktinės atstovą olimpinės atrankos metu, įvardino Maskoliūnas.

Nuotr. BNS

Vis dėlto, „BasketNews.lt“ žiniomis, 36-uosius metus einantis Paulius Jankūnas vasarą neplanuoja padėti Lietuvos rinktinei olimpinėje atrankoje, todėl sunku tikėtis, jog Maskoliūnui pavyks prisikviesti „Žalgirio“ kapitoną.

Žiūrint į ateities perspektyvą, šioje pozicijoje atsiradusią spragą galėtų užkamšyti 1998 m. gim. kartos atstovai – Arnoldas Kulboka ir Gytis Masiulis.

Pirmasis žaidžia solidų sezoną stipriausiame Ispanijos čempionate ir savo fiziniais duomenimis domina NBA skautus, o antrasis iki gruodžio mėnesio patirtos traumos demonstravo stabilų žaidimą Klaipėdos „Neptūne“.

Vis dėlto artėjančią vasarą Maskoliūnas sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje, panašu, jog turės itin siaurą pasirinkimo laisvę.

Vidurio puolėjai

Tai, jog vidurio puolėjų grandį sudarys Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas, nėra jokios paslapties, tačiau didžiausia intriga, kaip Maskoliūnui pavyks Lietuvos bokštus sutalpinti vienu metu aikštėje.

Karjeros sezonus žaidžiantys aukštaūgiai geriausiai jaučiasi vidurio puolėjo pozicijoje, tačiau Lietuvos rinktinei būtų per didelė prabanga, jei du geriausi jos krepšininkai per rungtynes išsidalintų 40 minučių.

Nuotr. BNS

„Mes turime daug gerų žaidėjų, gerą rinktinę, reikės išgauti iš jų daugiau ir bandysime tai daryti. Dėl Domo ir Valančiūno žaidimo kartu, šiai dienai, galvoju, kad ne. Bet tik šiai dienai“, – tik tapus rinktinės strategu, pasisakė Maskoliūnas.

Pasaulio čempionate Kinijoje Sabonis vidutiniškai rungtyniavo po 24 minutes, Valančiūnas – po 23.

Sabonis Indianos „Pacers“ klube šį sezoną penkete dažnai yra naudojamas su Mylesu Turneriu, kuris palieka lietuviui baudos aikštelę, pats praplėsdamas žaidimą ant perimetro.

Valančiūnas Memfio „Grizzlies“ klube per rungtynes šį sezoną išmeta po 1,4 tritaškio (geriausias rezultatas karjeroje), realizuodamas juos 36,5 proc. tikslumu. Tokie skaičiai turėtų pozityviai nuteikti Maskoliūną, galvojant, kaip reikės bent 6-10 minučių kartu aikštėje išnaudoti abu NBA krepšininkus.

Trečiojo vidurio puolėjo vietoje – didžiausi klaustukai.

Donatas Motiejūnas atvyko į Europos čempionato atrankos langą ir nors per 18 minučių rinko po 13,5 taško ir 6 atkovotus kamuolius, jo pasirodymas paliko dvejopą įspūdį.

Mėnesį be rungtynių ritmo praleidęs D-Mo į rinktinės stovyklą atvyko ne geriausios fizinės kondicijos, o jo lėtumu gynyboje naudojosi tiek Belgijos, tiek Čekijos rinktinės.

„Jis tikrai norėjo pasirodyti, bet negalima to vertinti vienareikšmiškai, nes jis nežaidė mėnesį laiko ir didžiąją dalį laiko gydėsi traumą. Čia jokia paslaptis, jūs matėte, kokios fizinės būklės jis yra. Jam buvo sunku suspėti bet kokioje gynyboje. Galvoju, kad čia yra 50 proc. Donato Motiejūno, gal net mažiau“, – aukštaūgio pasirodymą atrankos lange vertino Maskoliūnas.

Nuotr. BNS

Puolime 213 cm ūgio bokštas susikurdavo sau progas žaisdamas nugara į krepšį, o taip pat į akis krito puikus Motiejūno pirmas perdavimas komandos draugams, pereinant į greitą puolimą.

Jei 29-erių krepšininkui pavyks iki pasiruošimo stovyklos įgauti gerą sportinę formą, jo žaidimas atkarpomis praverstų rinktinei ir būtų galima tikėtis, kad tokių spragų gynyboje, kaip matėme Europos čempionato atrankos lango metu, nebeišvystume.

Vis dėlto Kinijos čempionatą toliau gaubia nežinomybė ir nėra aišku, ar iki rinktinės stovyklos Motiejūnas atgaus fizinę kondiciją ir bus pasiruošęs prisidėti prie dviejų NBA aukštaūgių vidurio puolėjo pozicijoje.

Jei olimpinė atranka būtų vykusi prieš Artūro Gudaičio traumą praėjusį sezoną, neabejotinai jį išvystume sudėtyje šalia JV ir Domo, tačiau šis sezonas taip pat nėra lengvas Milano „AX Armani Exchange“ garbę ginančiam centrui.

Lietuvį komandoje nukonkuravo puikiai žaidžiantis Kalebas Tarczewski, o negana to, po kryžminių kelio raiščių operacijos atsigavęs Gudaitis šį sezoną dar buvo iškritęs iš rikiuotės dėl riešo traumos.

Eurolygoje 26-erių atletas šį sezoną vidutiniškai per 16 minučių pelno po 7,3 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio ir renka po 10,6 naudingumo balo, o tai yra daugiau nei 1,5 karto blogesni rodikliai nei praėjusiais metais.

Tiek Motiejūnas, tiek Gudaitis turėtų būti kviečiami Maskoliūno į pasirengimo stovyklą ir tik jos metu 49-erių specialistas apsispręs, kurį vidurio puolėją norės matyti šalia dviejų NBA bokštų.

„BasketNews.lt“ prognozė

Įžaidėjai: Mantas Kalnietis (Krasnodaro „Lokomotiv“), Lukas Lekavičius (Kauno „Žalgiris“), Rokas Jokubaitis (Kauno „Žalgiris“)

Atakuojantys gynėjai: Marius Grigonis (Kauno „Žalgiris“), Rokas Giedraitis (Berlyno ALBA)

Lengvieji krašto puolėjai: Edgaras Ulanovas (Kauno „Žalgiris“), Mindaugas Kuzminskas (Krasnodaro „Lokomotiv“)

Sunkieji krašto puolėjai: Jonas Mačiulis (Atėnų AEK), Eimantas Bendžius (Vilniaus „Rytas“)

Vidurio puolėjai: Domantas Sabonis (Indianos „Pacers“), Jonas Valančiūnas (Memfio „Grizzlies“), Donatas Motiejūnas (Šanchajaus „Sharks“)

Komentarai:
is senuku
tik Kalnietis, o ir tai kaip rubines generolas, kiti nereikalingi, netgi Kuzminsko neimciau, krepsinis labai greiteja ir tas tsk gimdymas eile metu jau tikrai uzknisa, del Brazdeikio Europinio kasio neloses isvis- jam cia kosmosas butu, po 2-3 min max per rungtynes apsitrint ir po keliu metu galbut butu naudingas
2020-02-26
+8
Atsakyti
Che che.....
...nu nezinau, bet man tie "veteranai" nebesiziuri visai. Akivaizdziai matosi, kad niekur nebespeja - nei gynyboj nei puolime. Ne pavardes laimi , o ambicijos ir didziulis noras irodyti, kad gali....deje "veteranai\' tuom visai nepasizymi.
2020-02-26
-7
Atsakyti
Qww
maciuli pakeisti brazdeikiu ir turim komanda.
2020-02-26
+13
Atsakyti
atmerk akis D.M
startas: lekavicius, grigonis, ulanovas, sabonis, valanciunas suolas: jokubaitis, giedraitis, butkevicius, bendzius, gudaitis is pagarbos ant bankes: kalnietis, kuzminskas
2020-02-26
-1
Atsakyti
Siaip
Pamirskite jus Motiejuna rinktineje. Nereikalingas jis, nes yra geresniu zaideju. O tokio "smirdincio" zaidejo nereikia, kai ant kortos pastatyta Olimpines zaidynes. Labai juokingai is salies atrodo jo ir jo tarno Mikalausko duetas, bet matosi, kad rinktineje visi is to juokiasi ir saiposi. Tegul Maskoliunas dirba su tais zaidejais, kurie bus 100% atsidave rinktinei tuo metu.
2020-02-26
-3
Atsakyti
So
gal jūs nebegerkit! milaknis ir dar tuo pačiu jankūno užsimanė! ką su tais lavonais padarytų?
2020-02-26
+4
Atsakyti
Tiesa
Kalnietis Lekavicius Grigonis Kuzminskas Ulanovas Maciulis Gudaitis Motiejūnas Sabas Valanciunas Giedraitis Jokubaitis
2020-02-26
-4
Atsakyti
Rezonansas
Jai Motiejunas nezais iki sezono galo, tai jau Gudaiti reikia imt, vietoje Maciulio imt Butkeviciu, jau uzteko per PC patyrusiu veteranu, kurie turejo sunkiu momentu patemt. Dar Ada reikia kalbint, geresniu kol kas neturim...
2020-02-25
+17
Atsakyti
As
Kiek galima visur Kuzminskas kist, visiškas minusas ateina pamėto ir pscho dar taiklumas neblizga. jokio kamuolio judėjimo, jokios gynybo. Brazdeiki būtų įdomu pamatyt, bulkota daro progresą.
2020-02-25
+18
Atsakyti
Kalnietis, Lekavičius Grigonis, Giedraitis, Dimša(/Brazdeikis) Kuzminskas, Ulanovas Mačiulis, Bendžius Sabas, JV, Gudaitis
2020-02-25
+18
Atsakyti
x
norint praeiti į olimpiadą komandoje turi būti Lukas, Grigonis, Jokubaitis, Ulanovas Gebenas, Milaknis net gal ir Jankis. + JV, Sabas, paskui nesvarbu kas Kuzminskas Dimša ar Giedraitis Kalnietis? jei Mskoliunas daris nesamones Žalgirio vyrai vieni ištems komandą į olimpiadą. matome , kad sistema veikia. po to į olimpiadą vykstant padėkokim veteranams už darbą, pridekime Brazdeikį , Kulboką -kaip ir sunkus kraštas; Olimpinė komanda po atrankos: Lukas , Jokubaitis, Dimša Grigonis, Brazdeikis, Ulanovas, Kuzminskas, Sabonis, Kulbokas- (Masiulis) Jonas, Gudaitis -( Geben , Birutis) 12 žaidėjas ( Butkevičius, Giedraitis, Milaknis, pabandyčiau Jogelą) su visa pagarba Motiejunas neįtikino.
2020-02-25
-23
Atsakyti
Smashed cheesy batata
Labai bloga lietuviu krepsininku tendencija, kad treti numeriai eile metu stumiasi zaisti i letesne pozicija, kur daugiau fiziskumo reikia, nei igudzio ar galvojimo. Kai pasaulio krepsinis juda atvirkscia linkme, issiskiria didesni zmones gebantys zaisti pirmose pozicijose
2020-02-25
-12
Atsakyti
Anonimas
niekinis straipsnis o jus tikri kad olimpines zaidynes siemet ivyks?manyciau kad mazai sansu lieka
2020-02-25
-3
Atsakyti
Dienos anekdotas
Vis dėlto, „BasketNews.lt“ žiniomis, 36-uosius metus einantis Paulius Jankūnas vasarą neplanuoja padėti Lietuvos rinktinei olimpinėje atrankoje, todėl sunku tikėtis, jog Maskoliūnui pavyks prisikviesti „Žalgirio“ kapitoną. Pasirodo cia tik nuo Jankis noru priklauso ar jis zaistu ar ne rinktineje :) bleee nepjuda visai bet basketnews jam dar rinktinw piesia - panasiai kaip Kalnas nr.1 izaidejas ant lietuvos :) :)
2020-02-25
+11
Atsakyti
Ai
Dar niekada nebuvo tokios silpnos Lietuvos rinktines buve lyderiai nuseno o kiti tik vidutiniokai ju lygi parodo atstovaujami klubai iskyrus Saboni,Valanciuna ir Grigoni
2020-02-25
-20
Atsakyti
yes, please
2020-02-25
-2
Atsakyti
WHAHAHA
JANKŪNAS WHAHAAHA
2020-02-25
+9
Atsakyti
Lietuvis
Kuo mažiau staugančių jaučių , daugiau jaunimo , prakišime tai žinosime kad su jaunimu, tik tokiu būdu užsiauginsime kartą , duokite jaunimui šansą po dviejų - trijų metų 100 proc. busime prizininkais , o europoje čempionais,
2020-02-25
+16
Atsakyti
Snarglena
Lengvųjų kraštų vietoje kaip tik didelė skylė yra, Mačiūlis staugiančiu buivolu pavirto, o Kuzminskas šlapias skuduras nieko daugiau, manau sudėtis tokia turėtu būt: 1. Lekavičius 2. Jokubaitis 3. Grigonis 4. Brazdeiskis 5. Giedraitis 6. Ulanovas 7. Bendžius 8. Geben 9. Sabonis 10. Valančiūnas 11. Gudaitis ----------------------------------- 12. Kažkas iš jaunimo rinktinės Maskoliūno vietoj padėkočiau Kalniečiui, Mačiuliui, Kuzminskui, Jankūnui, Seibučiui už visus tuos metus praleistus rinktinėje ir tarčiau sudie visam laikui. Dėl Motiejūno manau reikia jam bėgt iš tos Kinijos nes ten lygio nėra, tegu kitą sezona atžaižia kokioj Eurolygos ar Eurocup komandoj ir tada žiūrėsim ar trauks rinktinės lygį.
2020-02-25
+5
Atsakyti
rr
Kadangi su PF problema, Domanta bet kokiu atveju tens reikės vėl bandyti.
2020-02-25
+19
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.