Dikembe Mutombo vardas šiemet gali būti įrašytas Šlovės muziejuje
Dikembe Mutombo vardas šiemet gali būti įrašytas Šlovės muziejuje
Nuotr. AP-Scanpix
NBA paskelbė 12 finalininkų, kurie šiais metais pretenduoja patekti į Šlovės muziejų. Tarp jų – penki buvę NBA krepšininkai.

Patekti į Šlovės muziejų kandidatuoja keturiskart geriausias lygos žaidėjas gynyboje Dikembe Mutombo bei 2000 metų Sidnėjaus olimpiados aukso medalio laimėtojas Timas Hardaway. Taip pat daugkartiniai „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyviai Kevinas Johnsonas, Spenceris Haywoodas ir Jo Jo White‘as.

Į kandidatų sąrašą taip pat pateko 39 metus NBA teisėjavęs Dickas Bavetta bei įspūdingų pergalių NCAA lygoje pasiekęs Kentukio „Wildcats“ vyriausiasis treneris Johnas Calipari.

Kiti kandidatai: buvęs NBA treneris Billas Fitchas, mokyklų komandose dirbantys treneriai Leta Andrews bei Robertas Hughesas, NCAA strategas Bo Ryanas ir triskart naudingiausia WNBA pirmenybių krepšininkė Lisa Leslie.

Komentarai:
As palaikysiu donce,mutombo taip,jis to vertas,bet hardway???
2015-02-15
-7
Atsakyti
Aš irgi sakyčiau, kad turėjo iškart išrinkti verčiausius, o vėliau kažką įtraukti laikui bėgant, kai kas nors baigia karjerą. Dabar įtraukia tą Hardaway nors galėjo jį įtraukti ir anksčiau jei norėjo, kitais metais vėl kažką įtrauks, nors gali tai padaryti šįmet. Nerimta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-15
+1
Atsakyti
Žalgiris
Donce, nebesvaik su savo nuomone, jau tiek prisitriochlines
2015-02-15
-4
Atsakyti
Pagaliau Mutombo, dziugu ir del Hardaway :)
2015-02-15
-7
Atsakyti
Gal tik koks Mutombo ir krepsininke Leslie yra verti buti tame tarpe. Isvis kazkokius cirkus daro is to Hall Of Fame, visokius sudus priimineja - atrodo kazkokiu randomu viska daro. O turetu tik elitiniai ir maza dalis pakliuti i si slovinga kluba bei tikrosios krepsinio ikonos kaip MJ, Chamberlain, Jabbaras, Russelas, Kobe, kad ir kaip sunku sutikti bet ir siu laiku dirbtina ikona Lebaby Meslungis, o ne visokie Hardaway ir kiti vidutiniokai :D
2015-02-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.