Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ krepšinio operacijų prezidentas Magicas Johnsonas turi nemalonumų. NBA pradėjo tirti legendinio krepšininko galimai atliktus neleistinus veiksmus viliojant į komandą Paulą George‘ą.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
104,6
Pelno taškų: 104,6
Taiklumas: 45,0%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 73
Daugiausia pelno: Louis Williams

Skundą lygai pateikusi Indianos „Pacers“ ekipa teigia, jog neleistinai su George'u bendravęs Johnsonas darė atletui spaudimą bei įtikino jį nepratęsti su „Pacers“ sutarties.

Los Andželo komanda neigia Johnsonui metamus kaltinimus bei tikina, kad nėra jokių neleistiną veiklą patvirtinančių įrodymų. „Lakers“ pažadėjo atvirai bendradarbiauti su NBA tyrimo metu.

Jei Johnsono kaltė bus įrodyta, „Lakers“ komandai grės 5 milijonų JAV dolerių bauda, ateities naujokų biržos šaukimų praradimas ar apribojimai siekiant įsigyti George‘ą ateityje.

Jei NBA išsiaiškins, jog „Lakers“ su George‘u buvo sudarę slaptą susitarimą, Johnsonas ir kiti klubo vadovai gali būti susprenduoti.

Pagal NBA taisykles, komandos gali su žaidėjais kontaktuoti tik jiems tapus laisvaisiais agentais, tačiau šias taisykles yra bandoma apeiti. Su žaidėjais yra susisiekiama iki jų kontraktų pabaigos likus metams ar dviems, taip darant įtaką jiems priimant sprendimą dėl sutarties pratęsimo.

George‘as šią vasarą informavo „Pacers“ apie savo planus 2018 metais tapti laisvuoju agentu bei pasirašyti sutartį su gimtojo miesto „Lakers“, todėl Indianos ekipa mainais už Domantą Sabonį ir Victorą Oladipo išsiuntė savo žvaigždę į Oklahomos „Thunder“.

Kitą vasarą George‘as galės pasirašyti ketverių metų sutartį, kurios vertė turėtų siekti apie 130 milijonų JAV dolerių.

Praėjusį sezoną 27-erių puolėjas per mačą vidutiniškai įmesdavo po 23,7 taško, atkovodavo po 6,6 kamuolio ir atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
100%
Nu tik nereik but futbolo Barselona :) Tarp kitko,pagal ten kaskokius azijiečiu tyrimus? Futbolo Barselonos populerumas smuko 14% del savo tranferiu politikos. Taip kad,kelias slidus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Paul George

Paul  George
Paul  George
MIN: 36.22
PTS: 23.89 (55.3%)
REB: 6.71
AS: 3.54
ST: 1.61
BS: 0.34
TO: 2.91
GM: 79