Iki derybų dėl arenos – dar toli

2009-06-13 10:15
Tadas Širvinskas, Kaunodiena.lt

Nemuno saloje statomų Kauno pramogų ir sporto rūmų valdymo konkurso dalyvio paprašyta konkretizuoti savo pasiūlymą.

„Dalyvio paprašysime konkretizuoti pasiūlymą, kad ateityje neliktų galimybės šantažui ar sukčiavimui“, - penktadienį sakė Kauno miesto savivaldybės Viešųjų pirkimų ir koncesijų skyriaus vedėjas Raimondas Mačikėnas.

Vieninteliam Kauno arenos valdymo konkurso dalyviui bus išsiųstas raštas, kuriame prašoma detalizuoti aibę pateikto verslo plano punktų, kuriuos galima traktuoti įvairiai.  

Kaip tik dėl neapibrėžtų sąlygų strigo derybos su anksčiau Kaune areną planavusiais statyti prancūzais.

Vienintelis Kauno pramogų ir sporto rūmų Nemuno saloje valdymo ir naudojimo koncesijos konkurso dalyvis - „Kauno Žalgirio rėmėjo“ ir „Kauno futbolo ir beisbolo klubo“ konsorciumas į savivaldybės raštą turi atsakyti per dešimt darbo dienų.

Komentarai:
Negaus Romanovas tos arenos, tai nusispjaus ir ant Žalgirio rėmimo.
2009-06-13
-2
Atsakyti
tikiuosi iki 20011 arena bus
2009-06-13
-1
Atsakyti
Kad tik tam kaime iki euro2011 cempo pastatytu, nes kitu atveju vel geda uztrauktu Lietuvai
2009-06-13
+1
Atsakyti
smilga
Kauno savyvaldybes,,lupikautojai,,laukia savo dalies,sugalvuoje idiotiskas salygas,kurias be savo chebrytes ,nieks neivykdys,bando kuo daugiausau pinigu islauzt sau,gaila, kai tokie buratinai miestui vadovauja
2009-06-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.