Jonas Miklovas, Jonas Lekšas ir Donatas Urbonas aptaria olimpinių žaidynių ketvirtfinalio mačus, prognozuoja pusfinalio baigtis ir apžvelgia naujausią „Ryto” pirkinį.

Temos:

  • įžanga ir saviizoliacijos realybės (0:00);
  • šiurpuliukus kėlęs Scolos atsisveikinimas su krepšiniu (5:18);
  • eros pabaiga: medaliais perkrauta Ispanijos krepšinio atkarpa (12:25);
  • ar ispanai nusipelnė pergalės prieš slovėnus? (20:29);
  • Slovėnijos puolimo mašina ir neeiliniai skaičiai (28:09);
  • kas toliau laukia ispanų? (42:10);
  • šviesi italų ateitis (51:35);
  • prognozės prieš pusfinalį (1:04:41);
  • tvarkingas „Ryto” pasirinkimas sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje (1:10:33).

Šios tinklalaidės rėmėjas – Nord VPN. Apsilankykite http://nordvpn.com/basketnews - gaukite papildomą dovaną ir didžiulę nuolaidą perkant 2 metų planą!

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:

Komentarai:
Anonimas
Ryta gali papildyti gynėjas Keifer Sykes.
2021-08-04
+7
Atsakyti
Anonimas
visiskai boring, jei ne urbonas tai nieks net negaistu laiko net su tokio zemo lygio kliedesiai, kiti bent sugeba profesionalu kaip gecas, brazys, bruzas kurie nusimano ir turi ka pasakyt
2021-08-04
+5
Atsakyti
Neidomus podcastas, nieko apie Zalgiri, nieko apie LKL isskyrus rytules 1 legionieriu. Oly, Oly, Oly... NUOBODU!
2021-08-04
+3
Atsakyti
Tai visa laimė, kad Urboną prisikalbinot, nes jūsų dviejų kažin ar ir ištikimiausi gerbėjai klausytų.
2021-08-04
-2
Atsakyti
tik donato ir urbono idomu klausyt, kiti tai kaimo turgaus bobu lygyje geriau kazkuo kitu uzsiimtu ir neterstu eterio ir pakviestu profesionalu nusimananciu krepsinyje kaip kiti daro (brazys, bruzas, adomaitis, gecas, kleiza, bebrauskas) kur turi ka pasakyt ir supratima krepsinyje
2021-08-04
-3
Atsakyti
Anonimas
Na jus ir nusisnekat :D kada gris karolis, uzmigau jusu beklausant
2021-08-04
-1
Atsakyti
Anonimas
hahahaha sako daugiau sansu rytui Zalgiri nukalti finale negu Zalgiriui i top 10 patekti, ka jus rytfaniai rukot nesuprantu, kad tokias nesamones rasot :DD
2021-08-03
+2
Atsakyti
Anonimas
meslo kruva yra slovenai
2021-08-03
+5
Atsakyti
man klausant podcastus susidaro gan dvejopas ispudis. viename miklovas sako koks skirtumas ar zalgiris bus 11 ar 15 eurolygoje ir kritikuoja strelnieka, kuri nupirko uz 400k nors praejusi sezona jam dar 1.2 lemo mokejo. ir jie sako kad cia bad deal. visu pirma yra toks dalykas kaip prestizas, buti eurolygos top 10 komanda ar eurolygos dugno komanda... kitame podcaste jie sako o jarvis williams ar leissneris labai tvarkingi pirkiniai. suprantu kad gal zalgiriui kiti standartai, bet nu jus bb su pirstu lyginat atsiprasant ir vienu atveju kritikuojat koks siaubas, kitu atveju atvaziuoja antru lygu cempionas ir sakot va cia tai viskas cool..
2021-08-03
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.