Legendinis krepšininkas Predragas Danilovičius naktį iš penktadienio į šeštadienį užpultas ir subadytas peiliu.

Belgrado „Partizan“ prezidentui sužalotas skrandis, rankos ir galva.

Skubiai į ligoninę nugabentam 43 metų serbui anksti ryte atlikta operacija, medikai teigia, kad jo būklė stabili.

Neoficialiai teigiama, kad Danilovičius atsisakė bendradarbiauti su policijos pareigūnais ir nepateikė incidento detalių.

Policijos atstovas patvirtino, kad Danilovičius patyrė rimtų sužalojimų, kurie grėsė gyvybei.

Buvęs krepšininkas, kuris karjerą baigė 2000 metais, atstovavo Jugoslavijos rinktinei ir su ja keturis kartus tapo Europos čempionu.

 

Komentarai:
SPQRPapirktasnu čia dabarto dar nebuvo, kad lietuviai stumtų ant Maco ir gintų "serbų legendą" Cia tik tokie aborto liekanos zk fanai kaip SPQR taip mano, negalvok, kad visi tokie invalidai kaip tas sudo gabalas :)Sudo gabas bei absoliuti isgama esi tik tu bei tavo protelio lygio issigimeliai, kuriuos isugde vainausku atsirades projektas kad tik kaip nors supriesinti Lietuvos krepsinio fanus. Pasiklausk vyresniu, snargly, jie tau papasakos kokia vienybe buvo anksciau ir kokia liko kai jusu Raudona komjaunimo Padla atsirado. Ant Maco cia niekas nestumia, pusdebili, tiesiog istorija viska puikiai sudeliojo i savo vietas, jei serbas bent jau garbingai baige karjera tai Macas totaliai apsimelavo su savo traumom pries graikus ko pasekoje turejo gedingai baigti karjera.
Visos komandos kazkada buvo tik projektai, ne tik Rytas. Jis buvo sukurtas tam, kad atsirastu stipri komanda ir sostinej ir, kad butu konkurencija zk, tam, kad zmonem idomiau butu, o ne tam, kad kazka sukirsint, bet tu to nesupranti ir nenori priimt tos konkurencijos, todel visur kur imanoma reiskies visose temose rasydamas ta pati suda per ta pati. Vat tokie ir kirsina tuos fanus, ne komanda, nes komandoj zaidziantiem zaidejam isvis pochui ant viso sito sudo.
2013-05-19
-3
Atsakyti
Papirktasnu čia dabarto dar nebuvo, kad lietuviai stumtų ant Maco ir gintų "serbų legendą" Cia tik tokie aborto liekanos zk fanai kaip SPQR taip mano, negalvok, kad visi tokie invalidai kaip tas sudo gabalas :)


Sudo gabas bei absoliuti isgama esi tik tu bei tavo protelio lygio issigimeliai, kuriuos isugde vainausku atsirades projektas kad tik kaip nors supriesinti Lietuvos krepsinio fanus. Pasiklausk vyresniu, snargly, jie tau papasakos kokia vienybe buvo anksciau ir kokia liko kai jusu Raudona komjaunimo Padla atsirado. Ant Maco cia niekas nestumia, pusdebili, tiesiog istorija viska puikiai sudeliojo i savo vietas, jei serbas bent jau garbingai baige karjera tai Macas totaliai apsimelavo su savo traumom pries graikus ko pasekoje turejo gedingai baigti karjera.
2013-05-19
-3
Atsakyti
nu čia dabarto dar nebuvo, kad lietuviai stumtų ant Maco ir gintų "serbų legendą"
Cia tik tokie aborto liekanos zk fanai kaip SPQR taip mano, negalvok, kad visi tokie invalidai kaip tas sudo gabalas :)
2013-05-18
-6
Atsakyti
to nu cia dabar
Karnisova pamirsai, bet cia jau tendencija lyg tarp Sabo ir Jaskos nieko nebuvo kartu kaitoj...
2013-05-18
-7
Atsakyti
beje, danila yra pasakęs , kad įsimintiniausia karjeros akimirka jam yra dėjimas per Sabą...
2013-05-18
+1
Atsakyti
SPQRMacas prisimines vaikysteje patirta skriauda po apgailetinos savo karjeros pabaigos nutare bent dabar atkersyti legendiniam serbu zaidejui.


Vienintelis Sabonis is zalgerio turejo geresne karjera uz Maca, visi kiti zalgerio zaidejai net is tolo neprlygsta Macui. Taip kad IN YOUR FACE ZALIA Q'vos FANE
2013-05-18
+3
Atsakyti
nu čia dabarto dar nebuvo, kad lietuviai stumtų ant Maco ir gintų "serbų legendą". Kai "Rytas" prieš "Kinderį" lošė iš Danilovičiaus buvo likęs tik jo šešėlis, kitaip sakant, Macas teisingai ir pasakė, kad "tik kontraktas iš jo belikęs". Reikia džiaugtis, kad turėjom tokį drąsų talentingą jaunuolį, kuris nebijojo rėžti tiesos į akis tokiam arogantiškam ir intrigas kurti mėgstančiam žaidėjui. Be to, atsiskaitė su juo ne tik žodžiais, bet ir veiksmais aikštelėje, vadinasi, už bazarą Macas atsakė. Reikia tik pasvajoti, kad Lietuvoje daugiau tokių "naglų" atsirastų, nes pergalės ateina tik su stipriom asmenybėm: Sabas, Marčela, Šaras, Macas, Štomba... Valančiūnas, Motiejūnas ar Kuzminskas gali turėti kad ir viso pasaulio talentą, bet reikia charakterio, sportinio pykčio, naglumo, nes kitaip pergales matysim kaip Jovaiša savo ausis


nu jo, komunistas marčėla buvo ypač stipri asmenybė... lietuvos išdavikas
2013-05-18
Atsakyti
nu čia dabar
to dar nebuvo, kad lietuviai stumtų ant Maco ir gintų "serbų legendą". Kai "Rytas" prieš "Kinderį" lošė iš Danilovičiaus buvo likęs tik jo šešėlis, kitaip sakant, Macas teisingai ir pasakė, kad "tik kontraktas iš jo belikęs". Reikia džiaugtis, kad turėjom tokį drąsų talentingą jaunuolį, kuris nebijojo rėžti tiesos į akis tokiam arogantiškam ir intrigas kurti mėgstančiam žaidėjui. Be to, atsiskaitė su juo ne tik žodžiais, bet ir veiksmais aikštelėje, vadinasi, už bazarą Macas atsakė. Reikia tik pasvajoti, kad Lietuvoje daugiau tokių "naglų" atsirastų, nes pergalės ateina tik su stipriom asmenybėm: Sabas, Marčela, Šaras, Macas, Štomba... Valančiūnas, Motiejūnas ar Kuzminskas gali turėti kad ir viso pasaulio talentą, bet reikia charakterio, sportinio pykčio, naglumo, nes kitaip pergales matysim kaip Jovaiša savo ausis
2013-05-18
+6
Atsakyti
Lietuvis
Ką čia ant Maco stumiat? Tiesiog karjeros pabaigoj Danilovičius jau nežaidė labai gerai, o Macas traumą gavo, tai prie ko čia... Aišku ir apie jį tą patį galima pasakyt, bet apskritai niekas niekur neišsišoko..
2013-05-18
-3
Atsakyti
SvetimasO ką Danilovičius Macui padarė?


Nieko ten tada ypatingo nebuvo, tiesiog gaidziukas soko serbu legendai i akis.
2013-05-18
-1
Atsakyti
O ką Danilovičius Macui padarė?
2013-05-18
+6
Atsakyti
ne seip sau gavo peili i sona,zino uz ka,todel ir tyli
2013-05-18
+2
Atsakyti
Macas prisimines vaikysteje patirta skriauda po apgailetinos savo karjeros pabaigos nutare bent dabar atkersyti legendiniam serbu zaidejui.
2013-05-18
+6
Atsakyti
stumbras
cia bus balkanu mafijos reikalai, gal kazkas su sutartom rungtynem jis gi dirba kazkurioj komandoj, su futbolu irgi glaudziai tie klubai serbiski susije.
2013-05-18
Atsakyti
Deima
Galvoju kad cia bus Cverna Zvezda fanu darbas
2013-05-18
-6
Atsakyti
ajo to Bruonius
čia tie patys kur fernandesą sumaitojo?
2013-05-18
+5
Atsakyti
to darius
Gerai cia:D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-18
Atsakyti
darius
macijauskas ? :D
2013-05-18
+5
Atsakyti
kaune vietiniai marozai :)
2013-05-18
+11
Atsakyti
ajo
turbūt Vilniuje
2013-05-18
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.