Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Skaudžią žinią apie Chriso Bosho organizme vėl rastus kraujo krešulius sužinojęs ilgametis bendraklubis Dwyane'as Wade'as neslepia apmaudo.

34-erių metų krepšininkas tryško optimizmu pamatyti Boshą sugrįžtant į aikštę, tačiau, panašu, kol kas tikrai tai neįvyks.

Visgi Wade'as skatina savo bičiulį neliūdėti ir džiaugtis jam svarbiausiais žmonėmis.

„Man didžiausias džiaugsmas yra, kad Chrisas turi penkis vaikus, žmoną, šeimą. Aš jam sakiau, jog jis koncentruotusi ties artimaisiais. Tai – svarbiausia“, – sakė Wade'as.

Boshas visai neseniai teigė pasveikęs po to, kai vasarį jo kūne antrą kartą buvo rasti kraujo krešuliai, ir jog yra pasirengęs vėl pasirodyti ant parketo, tačiau penktadienį pasirodė informacija, kad krepšininką vėl pradėjo kamuoti ta pati problema.

Komentarai:
Wade ramina, Wade dėkoja... Wade į gubernatorius!
2016-09-24
+6
Atsakyti
Rilay turbut pirstus baigia nusigrauzt kai pasiule toky kontrakta Boshui ir prarado komandos veida.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-24
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.