Daugiausiai taškų Lietuvai pelnė Kamilė Nacickaitė
Daugiausiai taškų Lietuvai pelnė Kamilė Nacickaitė
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Lietuvos moterų rinktinė per paskutiniąsias kontrolinio turnyro Prancūzijoje rungtynes 42:64 (9:9, 18:20, 8:14, 7:21) pralaimėjo Baltarusijos komandai.

Mūsų ekipai Kamilė Nacickaitė pelnė 12 taškų, Inesa Visgaudaitė – 9, Gintarė Petronytė – 6, Iveta Šalkauskė – 5, Eglė Šikšniūtė – 4, Mantė Kvederavičiūtė, Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė ir Kristina Vengrytė – po 2.

Pasirengimą Europos čempionatui Lietuvos rinktinė užbaigs treniruočių stovykla Panevėžyje. Aukštaitijos sostinėje bus sužaisti ir paskutiniai kontroliniai mačai.

Birželio 6-ąją už uždarų durų bus išmėgintos jėgos su Japonijos rinktine, o birželio 9-11 dienomis „Cido“ arenoje vyks „KG Group“ taurės turnyras. Jame mūsiškės paeiliui susitiks su Kinijos, Švedijos ir Japonijos komandomis.

Komentarai:
Jo
Trenerį laikas keist. Nieko jis gero nebepasiekia, uzleistu vieta jaunesniems jau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-03
-4
Atsakyti
hetyqefr
Tai eik toliau i wiki ziuret kaip kas tapo ciampionais europos ar pasaulio o kad Lt moteru rinktine niekad nebuvo stipri faktas! Papuole kaip aklai vistai grudas tai laimejo. As tiesa pasakius neziurejau ir sudeciu nezinau nei Lt nei kitu saliu tuo metu. Bet pagal tiek kiek esu buves saleje ir kiek per tv ziurejau tai snipstas ta musu moteru rinktine. Zinoma palaikai tikiesi pergales bet..
2013-06-03
-6
Atsakyti
To gthrt6
Kaip tai "niekad mes neturėjom stiprios LT rinktinės moterų".O kas tapo 1997 metais Europos čempionėmis?
2013-06-02
-6
Atsakyti
as
Geriau palaikykite paneles. Nėra 3 geriausių mūsų žaidėjų - Valužytės, Bimbaitės ir Šulčiūtės. Surinktos dauguma jaunos panelės po 20-23 metus, kurios daro ką gali. Joms sunku, bet stengiasi ir iš jų tikrai išaugs gerų žaidėjų. Nenori žvaigždės žaisti - nereikia, tegul žaidžia ir mokosi jaunimas. Tokia dabar situacija. Už tai joms priklauso pagarba ir palaikymas. Po 5-6 metų, kai iš jų išaugs tikrai geros krepšininkės ir ves LT rinktinę į pergales, visi varantieji galėsit atsiprašyt.
2013-06-02
+1
Atsakyti
Anonimas
Teisinga linkme eina treneris - pasiruosimo pradzioj su baltarusem +20,po dvieju savaiciu darbo -20.Taip ir toliau Paulauskai.
2013-06-02
-7
Atsakyti
Tadas
Niekam neidomus ta bobu kase neberasykit apie tas bobas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-02
Atsakyti
a
gal ju niekas nepatenkina arba per daug dap.s.s
2013-06-02
+2
Atsakyti
gthrt6
Tai jeigu priesininkes stipresnio kalibro kaip sakai tai kam isvis ten dalyvauti? Pralosia visoms is eiles tai kaip suprast? Pasirengimo stoka? O tai kitoms komandos jos uztenka ar irgi ne? Niekad mes neturejome stiprios Lt rinktines moteru. Ir niekas cia neverkia tiesiog pasiziuri i faktus ir viskas aisku o tu ar jus keli cia anonimai toliau tikekit stebuklais. Dar galui dadesiu kad speju net gyvenime nebuvot moteru varzybose tik cia papletkavojat ir tiek. O kas butu jeigu laimetu tai visi is laimes sokinetumet nors net nezinot kas ten zaidzia.
2013-06-02
+5
Atsakyti
Anonimas
Ko cia verkiat.. Nemanau kad rinktine tokia beviltiska..kad miestu 40-50 t. Per rungtynes:) trūksta susizaidimo ir tiek:) laiko tam dar per akis.. O ir priesininkes buvo kur kas stipresnio kalibro.. Beje lenkijoje baltaruses pries pora sav i musu krepsi įmetė vos 38 taskus ir pralaimejo tokiu pat skirtumu, o dabar viskas atvirksciai:) tai irodo kad baltaruses jau juda link geriausiu formu, o ir taktikta, visa kita panasiai kaip ir sudeliota.. O pas mus net neaisku kurios 12zais:) taigi tikiu kad merginos rodys komunikabilesni zaidima cempionate.. Jei nelaimes pries ruses ar prancuzes tai bent sugebės pasipriesint.. Tikiu kad jos gali nustebint, dabar tiesiog viska reikia sudeliot i stalciukus:)
2013-06-02
-1
Atsakyti
Anonimas
Isvada viena. Pasirengimo pradzioj,kol dar paulauskas nebuvo patreniraves komandos pries baltaruses laimejom labai lengvai ir be triju vyriausiu zaideju.O dabar ,kuo daugiau treneris dirba,tuo geriau atrodom.Ka cia bepridursi. aisku grizes vel verks kad zaidejos prastoj formoj ar dar kazka,bet man atrodo pirmiausia jam reikia savo forma pasitikrint.
2013-06-01
+5
Atsakyti
to dydas123
Vyrų krepšinyje Baltarusija yra nulis, bet tikrai ne moterų. Anokia čia gėda nuo baltarusių moterų krepšinyje pralaimėti.
2013-06-01
+2
Atsakyti
to dydas123,

prie ko cia baltaruses? jos visada stiprios buvo. Aisku tai nekeicia fakto, kad musu moterys po kol kas tragiskai atrodo, o ypac puolimas slubuoja
2013-06-01
+2
Atsakyti
Anonimas
apgailetinos jos, krepsininkem tiktrai nepavadinsi, chaltura kazkokia.
2013-06-01
+5
Atsakyti
Nu seip palaikau visas nacionalines lietuvos krepsinio ringtines, nu bet sitos tai jau visai nusivaziavo kad jau ir nuo baltarusiu gauna...
2013-06-01
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.