„BasketNews.lt podkasto“ akiratyje – karščiausias skandalas pasaulio čempionate, iš kurio po teisėjų klaidos Lietuvos rinktinė pralaimėjo žūtbūtinį mūšį ir baigė kovas dėl apdovanojimų.

„BasketNews.lt“ žurnalistai Karolis Tiškevičius ir Jonas Lekšas bei treneris Giedrius Žibėnas apžvelgia Lietuvos rinktinės žaidimą lemiamose rungtynėse ir bendrai čempionate bei dalijasi įspūdžiais apie visame pasaulyje nuaidėjusią Dainiaus Adomaičio spaudos konferenciją. 

Temos:

  • apie duobėtą Lietuvos rinktinės žaidimą dvikovoje su Prancūzija (1:20);
  • apie Lietuvos rinktinės likimą lėmusią teisėjų klaidą ir arbitrų paskyrimą (6:50);
  • apie teisėjų darbą Lietuvos rinktinės rungtynėse (10:59);
  • apie internetą susprogdinusį Dainių Adomaitį (13:41);
  • apie žaidimą kuriančius krepšininkus, kurių trūksta Lietuvai (22:52);
  • apie Azijos atstovus pasaulio čempionate ir jų krepšinio lygį (30:40);
  • apie principingąją FIBA organizaciją (33:49);
  • apie tolimesnius įvykius pasaulio čempionate (34:54);
  • apie galimybes JAV rinktinę eliminuoti ketvirtfinalyje (37:44);
  • Tomo Pačėso spėjimas rungtynėms su Prancūzija (39:24);
  • apie paskutinę dvikovą su Dominikos Respublika (40:39).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“), „Stitcher“ ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

„BasketNews.lt“ leidžiamas tinklalaides taip pat nuo šiol galite pasiekti „YouTube.com“ platformoje.

Vaizdo įrašas:

Naujausi įrašai:

Komentarai:
va va
Štai ką reiškia PR. Nevykę rezultatai, nevykę sprendimai, riaumojimas ant žaidėjų, nors ir teisingi, bet nekultūringi riaumojimai preskonferencijose paverčiami į vos neklystančiojo ir nuskriaustojo garbinimą. Štai ką reiškia turėti savą žiniasklaidą ir ją aptarnaujančius trolius arba molius. Labai gerai, kad sekantis treneris viso to neturės ir žiniasklaida viską vertins daugmaž objektyviai. Sėkmės Lietuvai ir jos krešiniui per Olimpines žaidynes. Jose greičiausiai jau žais visi geriausi mūsų žaidėjai, užmiršę ambicijas ir asmeniškumus. O tada ir rezultatas tikrai bus...
2019-09-09
+22
Atsakyti
pratesiu kodėl tie skaičiukai teisingi... o gi todėl, kad Žalgiris sugeba laimėti prieš daug didesnį biudžetą turinčias komandas... tik taip mes galime išlaikyti KONKURENCIJĄ... mąstydami, analizuodami, vertindami tikrai talentingus žmones...
2019-09-08
-36
Atsakyti
ir dar pridėsiu... ar esate tokie kvaili, nesuprantantys... sėdintys ant šakos, kurią pjaunate... kaip Adomaitis, A. Sabonis?.. ir jūs darbo neteksit kai sužlugs Lietuvos vienintelė gera investicija žinoma visame pasaulyje... negebantys mąstyti, perprasti elementarių dalykų? Duokit laisvę žmonėms, kurie mąsto... pavyzys jums Kauno Žalgiris... bet ten lemia pinigėliai, o ne jūsų plepalėliai... ir tie skaičiukai yra TEISINGI...
2019-09-08
+53
Atsakyti
psigilinkit, draugeliai, į interneto komentarus, ne savo ir jums artimų peizėjimus... kodėl nekalbate apie tai kad ne jūsų skaičiukai lemia kuri komanda ko verta... jei taip būtų nerektų jokių čempionatų... paskaičiuojat pvz kokia komanda kiek pinigėlių verta ir nereikia jokio čempionato... kodėl negebat pakalbėti, pasamprotauti kas yra KOMANDINIS žaidimas, deriniai kiekvienose rungtynėse... kokie nauji originalūs deriniai galėtų paveikti tas ar kitas rungyne... ko vertas TRENERIS... ar tas kuris gali tik nusirašinėti nuo kitų ir tai žinoma visiems, o gal tas, kuris pats galvoja, pats ieško sprendimų ir nuo jo nusirašinės kiti?
2019-09-08
+31
Atsakyti
Visa bėda, kad tokie "žinovai" mokantys pakalbėti, bet nežinantys mokslo kaip isigilinti... viskas paviršiui... veda laidas ir pakviestieji tokio pačio lygio... kada Lietuvoj bus pradėti vertinti žmonės ne plepukai, o žmonės gebantys mąstyti... Ar ne todėl skiriami tokie treneriukai kaip Adomaitis LIETUVOS RINKTINĖS TRENERIU? Kiek kartų kartoju per 20 metų internete kad ne mokėjimas paplepėti, pasiteisinti, pateisinti yra tų, kurie prasibrauna, o ne tų, kurie geba analizuoti KODĖL taip vyksta IŠ ESMĖS... žmogelių... skelbimas savo nuomonės ir yra viena iš Lietuvos krepšinio BĖDŲ...
2019-09-08
-8
Atsakyti
Lukas
tiškevičiau, į tavo pachmielną besikeikiančią mordą žiūrėt, tai ačiū, bet ne kokybė. plius nuolatiniai pertraukinėjimai ir aiškinimai, kad krypstama nuo temos, kai visas podcast’as yra be temos ty jokio formato, apie esmines rungtynes papezama 5 minutes ir toliau vien blevyzgos. gal pirmai susidėkit aiškią programą, apie ką kalbėsit, o po to šnekėkit. dabar nematau už ką patreoninti kai sėdi blevyzgoji keikiesi. neįdomu. galit geriau;)
2019-09-08
+52
Atsakyti
rgrg
Jiri Welsh jau baiges karjera.
2019-09-08
-107
Atsakyti
Benas
Ir dar dėl laidos: nesimato jokios struktūros. Kritiškai paanalizuokite patį žaidimą, trenerių sprendimus (buvo gal 2 min. kalbos per visą podkastą!!!). Daug yra pilstymo iš tuščio į kiaurą.
2019-09-08
-95
Atsakyti
Benas
Antrą iš eilės podkastą pažiūrėjau ir negaliu neparašyti vedėjui: gerbiamasias, tokie žodžiai kaip "apsišiksiu" ar keiksmažodžiai yra nevartotini. Jei jau norite nusikeikti - galima tai juk padaryti ir lietuviškai. Imkite pavyzdį iš kitų lietuviškų podkastų: Skrieja kamuolys, Urbonuso, Bačiulis ir Ramanauskas. Sėkmės!
2019-09-08
+59
Atsakyti
x
Kažkokius absurdus peza. Pasikeikė, dėl prasto žaidimo suvertė kaltę teisėjams ir tapo didvyriu? Sutinku, kad žaidėjų kaltinti nereikia, bet treneris privalo atsakomybę prisiimti. Sudėtimi tikrai nei Prancūzam nei Australam nenusileidom... Kas ten tie varžovų "superstarai" buvo? Mills\'as, kuris NBA net pagrindiniu įžaidėju būt jau per prastas? De Colo, kuris net įsitvirtinti ten nesugebėjo ir gėdingai į Europą grįžo? Tas pats Ingles\'as NBA yra eilinis roleplayer\'is, kuriam būti tarp all-star nekvepia (ko negalima pasakyti apie Sabonį) Beje, kodėl net nebandoma rinktinės taktinių sprendimų analizuoti, ar vadinami "ekspertai" nepajėgūs? Tai kam tuomet tuščiai š... malti?
2019-09-08
-22
Atsakyti
Kaip galima pasikelti akcijas kai tu neturi akcijų? Mačiulis ir Kalnietis didesnį autoritetą turi negu ablomaitis jie ir buvo tikrasis treneris
2019-09-08
-42
Atsakyti
Anonimas
Kad nelabai sitas fizrukas pasikels savo akcijas, tiesiog sulauke gero momento iseit is rinktines kad neatrodytu visisko nulio vietoje fanams. O kalbant apie klubini krepsini nu tai tikrai jokia eurolygos lyga neimtu tokio trenerio i savo komanda, eurocup vidutiniokas rytas yra jo lubos.
2019-09-08
-18
Atsakyti
nepasikele, nekliedekit
Visi viska zino ir supranta, apie Adomaicio nuopelnus irgi....
2019-09-08
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.